Eten & drinken Hotspots

Hotspot: Bistro Puur in Oldenzaal

  • By
  • 25 februari 2016
  • Sticky
Bistro Puur

Afgelopen weekend gingen wij gezellig uit eten met onze ex-buren. Tijdens de verbouwing en verhuizing hebben zij zoveel voor ons gedaan, dat we besloten om ze mee uit eten te nemen. Zij mochten het restaurant kiezen en het werd Bistro Puur in Oldenzaal. Wat een goede keuze! Bistro Puur is een gezellig restaurant met veel sfeer en ontzettend lekker eten.

Bistro Puur

Bron: www.bistropuur.nl

Bistro Puur ligt in het centrum van Oldenzaal, vrijwel direct onder de Plechelmus (de grote trots van Oldenzaal). Bij Bistro Puur worden heerlijke vlees- en visgerechten bereid, maar er staan ook diverse vegetarische gerechten op de kaart.

Het eten
Om 19.00 uur zaten we aan tafel, een perfect plekje aan het raam. De nodige drankjes werden besteld en het heerlijke eten uitgezocht. Als voorgerecht koos ik voor de carpaccio en als hoofdgerecht voor de verse pasta met bospaddestoelen. Onze buren kozen allebei voor de reeschouder als hoofdgerecht, dit was precies de reden waarom wij naar Bistro Puur gingen ;-).

Bistro Puur

Bistro Puur

Het eten was heerlijk en de bediening was helemaal prima. Bistro Puur is een erg fijn restaurant om met een gezelschap lekker te kletsen en te genieten van al het lekkers. Ook erg leuk: ze hebben hier een open keuken! Wij hebben een heerlijke avond gehad met onze ex-buren. Wat fijn dat ze ons zo goed hebben geholpen met alles en wat gaan we ze missen! Maar gelukkig voor ons.. Oldenzaal is niet zo groot!

Bistro Puur

Praktische informatie
Je vindt Bistro Puur aan het Plechelmusplein 18 in Oldenzaal. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 17.00 uur tot 22.00 uur. Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de website van Bistro Puur.

No Comments
Leave a Reply