Hotspots

Het Bloemenrijk: de leukste bloemenwinkel van Oldenzaal

  • By
  • 11 maart 2018
  • Sticky
Het Bloemenrijk in Oldenzaal / Maudgeniet.nl

Ik ben gek op bloemen, zeker wanneer het voorjaar er weer aan komt. Zo fijn! Eerlijk is eerlijk.. Hoewel ik bloemen en planten echt prachtig vind, ben ik er niet zo geschikt voor. Een bos bloemen lukt me nog wel, maar zelfs cactussen kan ik dood laten gaan. Shame on me! Maar áls ik dan kies voor een bos bloemen, kan ik er ook enorm van genieten. Heel af en toe trakteer ik mezelf op een bos bloemen van Bloomon, maar ik ga ook heel graag naar de bloemist. Bijvoorbeeld naar Het Bloemenrijk in Oldenzaal!

Het Bloemenrijk in Oldenzaal / Maudgeniet.nl

Lees ook: De Glazen Tuinen – een mini-ecosysteem

Het Bloemenrijk in Oldenzaal
Een van de mooiste bloemisten in Oldenzaal vind ik toch wel Het Bloemenrijk. Ik leerde ze kennen toen ik vorig jaar met mijn verjaardag prachtige bloemen (klik!) kreeg van mijn moeder. Dat waren geen ‘standaard bloemen’, maar juist hele bijzondere bloemen die ik zelf nog nooit gezien had. En deze bloemen bleven ook nog zo’n twee weken staan, wauw! Vanaf dat moment was ik natuurlijk om!

Het Bloemenrijk in Oldenzaal / Maudgeniet.nl

Je komt ogen tekort..
Ondanks dat de winkel van Het Bloemenrijk in Oldenzaal niet zo heel groot is, kijk je toch je ogen uit. Ik kan hier rustig een uur rond lopen en steeds weer wat nieuws zien. Je vindt hier namelijk niet alleen mooie bloemen, planten en bijzondere takken.. Ze hebben hier ook leuke kaarten en prachtige woonaccessoires! Zeker nu het voorjaar (en Pasen!) er aan komt, kun je je hier goed uitleven. Er zijn zoveel mooie frisse kleurtjes te vinden in de winkel. Ik word er helemaal vrolijk van!

Het Bloemenrijk in Oldenzaal / Maudgeniet.nl
Kijk die lamp!

Het Bloemenrijk in Oldenzaal / Maudgeniet.nl

Lieve geduldige Mardy..
Het Bloemenrijk in Oldenzaal wordt gerund door Mardy. Een lieve, spontane en zeer geduldige dame! Terwijl ik me uitsloofde met mijn camera en mijn moeder aan het rondneuzen was, vermaakte zij Fenne. Wat fijn! Fenne mocht een paar kipjes en eitjes uitzoeken voor in de paastak thuis (zo lief!) en samen gingen ze het mooi en netjes inpakken. Daarna mocht Fenne haar helpen vegen en dat was natuurlijk helemaal een feestje! Fenne voelde zich vrijwel meteen thuis en deed haar jas er gezellig bij uit, later thuis vroeg ze of we nog even terug gingen om de mevrouw te helpen met vegen.. 😉

Het Bloemenrijk in Oldenzaal / Maudgeniet.nl

Ik vind Het Bloemenrijk een prachtige winkel. Wanneer ik het weer aandurf om voor bloemetjes te zorgen, ga ik hier zeker weer naar toe om de mooiste bloemen in huis te halen. Het moet me vast wel lukken om ze ruim een week in leven te houden.. 😉

Praktische informatie
Je vindt Het Bloemenrijk aan de Deurningerstraat 29a in Oldenzaal. Zij zijn geopend op dinsdag t/m donderdag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Op vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag en maandag zijn ze gesloten.

 

No Comments
Leave a Reply