Hotspots

De Broodbode zit nu ook in Oldenzaal!

  • By
  • 18 februari 2018
  • Sticky
De Broodbode in Oldenzaal - Maudgeniet.nl

De Broodbode is inmiddels een begrip in Twente en nu zit er dan eindelijk ook een vestiging in Oldenzaal! Zelf ben ik een enorme fan! Als ik in Enschede ben, kan ik het vaak niet laten om er even langs te gaan. En nu zit De Broodbode dan eindelijk ook in Oldenzaal, mijn eigen mooie stadje! Deze nieuwe hotspot moest ik natuurlijk meteen even testen en dus ging ik er gezellig met mijn moeder, zusje en Fenne naartoe.

Keuzestress!
Ik kon uiteraard weer eens niet kiezen welk broodje ik zou nemen. Dat ik voor een focaccia-broodje zou gaan, stond al vast.. Maar het beleg vind ik elke keer weer een heel dilemma. Ik koos uiteindelijk voor het heerlijke broodje Parma. Daar kan ik elke keer weer van genieten! Een broodje met parmaham, een spread, mozzarella en parmezaanse kaas. Smullen! Mijn zusje ging uiteindelijk voor de Toscaanse kip en mijn moeder voor de CBLE. Voor Fenne bestelde ik een tosti, maar ze vond de (zelfgemaakte!) appelsap natuurlijk veel interessanter. Geef haar eens ongelijk.

De Broodbode in Oldenzaal - Maudgeniet.nl

Het is heerlijk om een van de verse sappen te drinken bij zo’n lekker broodje. De appelsap is echt heerlijk en smaakt heel puur. Maar ook de Strawberry & Co is een enorme aanrader!

Workshop Brood bakken (in Enschede)
Het leuke aan De Broodbode is dat al het brood er zelf vers gebakken wordt. Ik volgde er al eens een workshop Brood bakken, wat enorm leuk was om te doen. Niet alleen maak je zelf heerlijk brood, maar je krijgt ook een heel leuk kijkje in de keuken van de Broodbode! Let op: de workshop is alleen mogelijk in Enschede.

Lees ook: Workshop Brood bakken bij De Broodbode

Eindelijk in Oldenzaal!
En nu is De Broodbode dan eindelijk in Oldenzaal, zo ontzettend leuk! Oldenzaal is weer een hotspot rijker. Een leuke en gezellige plek voor een hapje en een drankje. Het is een grote open ruimte. Dus al je geluk hebt, kun je zelfs zien hoe de broodjes gemaakt worden. Naast de broodjes kun je hier ook genieten van maaltijdsalades of juist iets zoets. De Sweet’Nuts is ook een enorme aanrader trouwens! 😉

De Broodbode in Oldenzaal - Maudgeniet.nl

Praktische informatie
Je vindt De Broodbode aan de Steenstraat 31 in Oldenzaal. Zij zijn geopend op maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Extra leuk: het is ook mogelijk om de broodjes te bestellen en zelfs te laten bezorgen. Niet alleen een leuke plek om naar toe te gaan, maar je kunt ook thuis of op je werk genieten van de heerlijke broodjes! Meer informatie en het menu vind je op de website van de Broodbode.

 

1 Comment
  • Marcella

    Klinkt lekker! De workshop brood bakken lijkt me ook onwijs tof trouwens!

Leave a Reply