Hotspots

Blanc. hair & make-up artists in Oldenzaal

 • By
 • 7 januari 2018
 • Sticky
Blanc. in Oldenzaal

Ik vind het heerlijk om naar de kapper te gaan, maar toch doe ik het veel te weinig. Als ik mijn haar wil knippen én kleuren, ben ik al gauw twee uur kwijt.. En die twee uur kan ik natuurlijk ook veel beter besteden aan leuke dingen doen met de meisjes, poetsen, bloggen of heel veel andere leuke dingen! Conclusie: ik doe het veel te weinig. Thuis even snel zelf een kleurtje er in gooien vind ik vaak een stuk makkelijker.

Maar de week na kerst kreeg ik opeens een berichtje op Instagram van iemand die ook sport bij Held. In de maand december kon je bij Blanc. hair & make-up artists namelijk een naam in de wensboom hangen. Een naam waarvan jij dacht dat hij/zij wel een fijne behandeling verdiende (of nodig had, haha!).. Mijn naam werd in deze boom gehangen, zonder dat ik daar van op de hoogte was. En ik werd er dus uitgepikt.. Hartstikke leuk zo’n verlaat kerstcadeautje en dus maakte ik vrijwel direct een afspraak.

Blanc. in Oldenzaal
De ‘voor-foto’.. Ik vond het spannend! Hihi.

Blanc. hair & make-up artists in Oldenzaal
Blanc. in Oldenzaal zit er nog niet zo heel lang. Tenminste: dat dacht ik! Na een kort gesprekje met Marieke kwam ik er achter dat Blanc. er al ruim een jaar zit! Ik wist dat de salon er zat en ik was er ook al eens voorbij gelopen, maar voor mijn gevoel zit het er nog maar een paar maandjes. Time flies!

Bij Blanc. vinden ze het belangrijk dat je met een goed gevoel de deur uit gaat, zelfs als je een rotdag hebt. Toen ik binnenstapte bij Blanc. werd ik meteen al een beetje vrolijk. De inrichting is licht, minimalistisch en heel stijlvol. Ook hangt er een leuke quote bij de balie “Hello, you’re looking gorgeous today!”

Blanc. in OldenzaalIk ging lekker zitten en kreeg een cappuccino (met Tiny Tony’s!) en we begonnen te kletsen. Wat wilde ik met mijn haar en wat wilde ik absoluut niet? Ik ben er altijd redelijk makkelijk in.. Ik weet dat ik geen knalroze stekeltjes wil en verder maakt het me niet zoveel uit. Alles wat ik achteraf niet mooi vindt, kan weer veranderd worden en anders groeit het wel weer aan. Dus ik liet Marieke lekker haar gang gaan!

Ik heb vrij veel en dik haar en het gaat bij mij nogal snel pluizen. Sinds een aantal weken na de bevalling heb ik ook enorme haaruitval, dus een bezoekje aan de salon was meer dan welkom! Marieke besloot dat mijn lengte in principe goed was. Wel moesten mijn dode punten worden bijgeknipt en klopte de verhouding van mijn lagen (totaal) niet meer. Ook was mijn kleur nogal dof geworden en kon het allemaal een stukje warmer. Ik liet Marieke haar gang gaan en ruim twee uur later liep ik met een big smile de deur uit.

Blanc. in Oldenzaal
De ‘na-foto’.. Ik ben niet zo goed in selfies, haha!

Mijn haar werd prachtig geknipt en Marieke gebruikte verschillende technieken. Ik ben best wel een leek op dit gebied, maar ik kon merken aan haar dat ze wist wat ze deed. De punten werden geverfd in een soort koperkleur en bovenop mijn hoofd werd het een chocoladekleur. Hoewel het twee verschillende kleuren zijn, kun je het nauwelijks zien en loopt het heel mooi in elkaar over! Als extraatje kreeg ik nog een kuur, gericht op mijn haar. Heerlijk om op deze manier even me-time te hebben!

Tips van Marieke!

 • Was je haar niet elke dag, dit is echt niet nodig! Sterker nog.. Door het wassen van jouw haar stimuleer je talgkliertjes op jouw hoofdhuid. Hoe meer deze gestimuleerd worden, des te eerder je vet haar krijgt.
 • Wanneer je je haren wast, was ze dan altijd twee keer met shampoo. Deze tip was helemaal nieuw voor mij. De eerste keer reinigt de shampoo jouw haren en de tweede keer worden jouw haren pas verzorgd.

Blanc. in Oldenzaal

Praktische informatie
Goed om te weten.. Bij Blanc. in Oldenzaal gebruiken ze de producten van Kevin.Murphy. Deze producten bevatten duurzame ingrediënten zoals essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten. Ook zijn de producten sulfaat en parabeen vrij.

Je vindt Blanc. in Oldenzaal aan de Deurningerstraat 4a. Je kunt er zonder afspraak naar binnen lopen, maar uiteraard ook een afspraak maken. Meer informatie vind je op de website, hier kun je ook online een afspraak maken. Ook leuk, binnenkort komt Renate het team van Blanc. in Oldenzaal versterken!

 

5 Comments
 • Berti e

  Wat een leuke verrassing! Leuk nieuw kapsel!

  • Maud

   Heel leuk! En lekker even ‘me-time’ zonder twee kleine etterbakken om me heen, haha!

 • Charell

  Wauw mooi je haar! En wat een mooie hippe zaak

  • Maud

   Dankjewel Charell! Het is er erg leuk!

 • Marcella

  Wat een gave verrassing én een tof kapsel! Heerlijk om je zo te laten verwennen!

Leave a Reply