Hotspots Nederland

Accommodatie: Carlton Beach in Scheveningen

 • By
 • 19 december 2015
 • Sticky
Carlton Beach

Afgelopen weekend ging ik naar de premiere van de musical Beauty and the Beast. Mijn vriendinnetje en ik hebben een geweldige avond gehad. Maar uiteraard wisten we dat er wijn was (véél wijn) en dus besloten we om te overnachten in de buurt. We mochten overnachten bij Carlton Beach in Scheveningen. Dit hotel ligt aan de boulevard van Scheveningen en heeft een heerlijke sfeer. Het is toch geweldig om wakker te worden aan het strand?

Carlton Beach

Carlton Beach

We checkten in voordat we naar de premiere gingen. Het meisje van de housekeeping zorgde er netjes voor dat we eerder konden inchecken. Fijn! We ploften onze bagage neer (te veel voor één nachtje) en gingen nog even lekker tutten. De kamer was mooi ingericht en heerlijk ruim. Met een mooie, ruime en aparte badkamer (mét bad). Op het bed lagen twee badjassen en hotel-slippers, dat vind ik altijd zo leuk!

Carlton Beach

Als gast van Carlton Beach mag je namelijk ook gebruik maken van hun wellness faciliteiten. Met onder andere een zwembad, sauna’s en een stoombad. Ben je liever van de inspanning dan van de ontspanning? Ik kan het me bijna niet voorstellen ;-), maar in dat geval kun je ook nog gebruik maken van de diverse fitness faciliteiten.

Na de premiere (en die vele wijntjes) waren we behoorlijk moe. We lagen in bed, keken naar Shownieuws (om de premiere terug te zien, hihi) en vielen allebei als een blok in slaap. Het bed was perfect. Niet te hard, niet te zacht en heerlijke zware dekens.

Wanneer we slapen in een hotel, kijk ik tijdens het inchecken al uit naar het ontbijt. Ik vind dat toch iedere keer weer een complete verrassing. Bij Carlton Beach was het ontbijt echt een feestje. De keuze was reuze en er was live cooking aanwezig. Een lekkere verse omelet met spek en diverse groenten, jammiiee!

Carlton Beach

En nog leuker nog.. Terwijl wij genoten van het uitgebreide ontbijt, zaten we bij het haardvuur én keken we uit op het strand en de zee. Dat is nog eens relaxed wakker worden! Na het ontbijt maakten we nog een heerlijke strandwandeling, want we hoefden pas om 13.00 uur uit te checken. Dat vind ik zo’n luxe, wat mijn betreft absoluut een pluspunt.

Carlton Beach

Na de strandwandeling checkten we uit en besloten we om nog even te shoppen in Den Haag. Wat een heerlijk en bijzonder vriendinnenweekend!

Praktische informatie
Je vindt Carlton Beach aan de Gevers Deynootweg 201 in Scheveningen.
Meer informatie vind je op de website.

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. Je leest hier alleen mijn persoonlijke mening.

3 Comments
 • Marcella

  Wat een fijn hotel Maud, klinkt goed én lekker! Ontbijten met zicht op zee is top!

 • Henriette

  Leuk Maud! Zeker een heerlijk hotel op een top locatie met heerlijke kamers. Ik heb er vroeger nog gewerkt;)

  • Maud

   Oh echt waar? Wat leuk! Ik vond het een heerlijk hotel!

Leave a Reply