Hotspots

6x lekker eten in Oldenzaal

  • By
  • 17 december 2017
  • Sticky

Ik ben gek op het mooie Twente en de stad Oldenzaal waar ik woon.. Hoewel Oldenzaal geen grote stad is, vind ik het altijd wel een gezellige stad. Er zijn bijvoorbeeld geen tientallen winkels om te winkelen en ook vind je hier geen vijftig restaurants om te eten.. Maar bij de restaurants die er zitten, kun je erg lekker eten.

Maison Culinaire in Oldenzaal

1. Grand Cafe De Dominee
In mijn artikel over lunchen in Oldenzaal kwam De Dominee ook al naar voren. Je kunt hier niet alleen heerlijk lunchen of borrelen, maar ook voor het diner is De Dominee een hele fijne plek. Ik vind vooral het stoofpotje en de Ossenhaas en Gamba’s hier erg lekker, smullen! Ook hebben ze elke maand een speciaal maandmenu, vaak met diverse seizoensproducten.

Adres: Groote Markt 6 in Oldenzaal.

2. Tante Annie’s
Ik ben gek op tapas! Ik vind het niet alleen ontzettend lekker om overal een beetje van te proeven, ik vind tapas ook altijd erg gezellig om te eten. Met familie of een paar vrienden aan tafel met een lekker wijntje en verschillende gerechtjes om te eten.. Ik vind het altijd zo gezellig! Tante Annie’s is daar de perfecte plek voor!

Adres: Groote Markt 7 in Oldenzaal.

Lees ook: 7 recepten voor heerlijke tapas!

3. Las Carretas
Afgelopen zomer is Las Carretas uitgeroepen tot ‘Leukste restaurant van Oldenzaal’.. En dat is natuurlijk niet voor niks! Op de menukaart van Las Carretas vind je vrijwel alleen maar lekkere Mexicaanse gerechten. Ik kan hier nóóit kiezen; enchiladas, gegrilde steaks, taco’s.. Noem het maar op.

Adres: Groote Markt 21 in Oldenzaal. 

4. Grieks restaurant Sirtaki
Griekenland is absoluut mijn favoriete vakantieland. Als ik een beetje heimwee heb naar dit mooie land, vind ik het heerlijk om even wat te eten bij Sirtaki. 😉 Je maakt mij altijd blij met Grieks eten.. Kom maar op met die gyros, souvlaki, moussaka en al het lekkers wat je in de Griekse keuken vindt.

Adres: Groote Markt 5 in Oldenzaal.

Lees ook: Mijn Griekse Keuken..

5. Bistro Puur
Bistro Puur is restaurant met heerlijk eten en een gezellig sfeertje. De open keuken maakt dit gezellige sfeertje helemaal af. Hoe fijn is het om te kunnen zien hoe jouw heerlijke eten bereid wordt!?  Wij gaan hier graag naar toe, maar komen hier eigenlijk veel te weinig. Zonde! Eerder schreef ik al eens een artikel over Bistro Puur..

Adres: Plechelmusplein 18 in Oldenzaal.

6. Maison Culinaire
Toen ik ruim 39 weken zwanger was, at ik hier nog uitgebreid met Jasper. Nog een keer qualitytime en datenight voordat Baby Nummer 2 zou komen. Ik kende Maison Culinaire nog helemaal niet, maar we hebben hier heerlijk gegeten! Extra leuk vind ik het dat het zit gevestigd in een van de oudste panden van Oldenzaal, een prachtige plek!

Adres: Kerkstraat 18 in Oldenzaal.

 

Lees ook:

 

No Comments
Leave a Reply