Genieten

Deze zomer wordt anders dan anders.. | Voor de verandering eens geen plannen!

  • By
  • 27 mei 2020
  • Sticky
Maudgeniet.nl

Ik hoor zoveel mensen om me heen die zeggen dat 2020 nu al helemaal anders is dan gepland. Ja, voor ons is het tot nu toe allemaal ook heel anders verlopen, maar stiekem geniet ik er enorm van! Tijdens mijn Burn Out had ik al een beetje het gevoel dat ik in quarantaine zat en na een tijdje beviel me dat eigenlijk best wel goed. Maar nu ruim een jaar thuis zitten, begon het ook bij mij weer te kriebelen. Na een hele lange periode had ik eindelijk weer écht zin om er op uit te gaan! Maar toen gooide Corona roet in het eten… 😉

Altijd op pad! Maar nu even niet..

Normaal gesproken zijn wij veel op pad. Zeker in de zomerperiode trekken we er graag op uit met ons gezin. Even naar een pretpark, een speeltuin of het zwembad, lekker het terras op of gezellig een weekendje weg.. Voorlopig lijkt dat er nog niet echt in te zitten of het is met veel beperkingen.

Ergens ben ik enorm blij dat we onze zomervakantie nog niet hadden geboekt, we besloten om eerst de verhuizing even af te wachten. Tijdens een verhuizing komen er namelijk altijd onverwachte kosten en we wilden eens zien wat de ‘schade’ zou zijn. Gelukkig viel dit allemaal mee en kwamen we geen gekke dingen tegen. Maar toch hebben we besloten dat we dit jaar niet in de zomer op vakantie gaan. Het lijkt me dus helemaal niet leuk om tijdens een vakantie overal op te moeten letten…

Thuis alles zomerproof maken!

En dus maken we thuis maar alles klaar voor de zomer, want ik gok dat wij voorlopig thuis vakantie vieren. We moeten nog op zoek naar een tof tuinstel en dan is onze tuin helemaal klaar voor de zomer. Regelmatig de barbecue aan, voor de kindjes een toffe watertafel of mooi badje in de tuin.. En meer hebben wij voorlopig niet nodig!

Ergens is deze periode juist ook wel fijn. Lekker onthaasten, even niks moeten en heel veel samen zijn. Ik vind het echt heerlijk om de meisjes veel om me heen te hebben en in de nieuwe buurt vermaken ze zich prima, dus zijn ze lekker veel buiten spelen. Heerlijk!

Zo blijft er natuurlijk geld over!

Extra voordeel: zo houden we natuurlijk lekker wat geld over elke maand. Zo kan ik me online een beetje uitleven om te shoppen voor de meisjes, maar zeker ook voor mezelf. Wat dacht je van alexander mcqueen sneakers of een mooie valentino tas? Er moeten nog een paar mooie en gezellige decoraties komen in ons nieuwe huis, ik heb nog een enorme boeken wishlist en natuurlijk kunnen we thuis ook onze locals supporten door af en toe wat lekkers af te halen.

Kortom: je hoort mij voorlopig niet klagen. Ik geniet nog heerlijk van onze quarantaine bubbel!

No Comments
Leave a Reply