Genieten

WINNEN! Maak kans op deze bakplaat – Princess Table Chef Elypse Pure

  • By
  • 17 september 2020
  • Sticky
Princess Table Chef Elypse Pure - Princess bakplaat / Maudgeniet.nl

De zomer is voorbij, maar gelukkig kunnen we stiekem nog een beetje nagenieten van een heerlijke nazomer. Wie had dat nou gedacht? Terwijl ik al helemaal voorbereid was op de herfst, kwam er toch nog een weekje met temperaturen van bijna dertig graden. En dat in september! Onze zomer was een relatief rustige zomer; we gingen niet op vakantie en bleven vooral veel thuis met af en toe een gezellig dagje uit. We genoten vooral veel van het zwembadje in de tuin en staken regelmatig de barbecue aan. Maar we genoten ook van een Princess Table Chef Elypse Pure! Deze kregen we in een toffeĀ Stay at Home Blogbox.

Princess Table Chef Elypse Pure / Handige bakplaat!

De Princess Table Chef Elypse Pure is een handige bakplaat die je zowel binnen als buiten kan gebruiken. Afgelopen zomer gebruikten wij deze regelmatig buiten, zodat we heel gezellig met z’n allen konden tafelen. De meisjes vonden het ontzettend leuk om hun eigen eten er op te leggen (samen met papa en mama natuurlijk!) en wij vonden het vooral gezellig dat ze het geduld hadden om iets langer aan tafel te zitten. šŸ˜‰ Het voordeel van deze bakplaat is dat we die het hele jaar kunnen gebruiken: zomers lekker buiten (niet alleen thuis, maar bijvoorbeeld ook op de camping) en in de herfst/winter lekker binnen! Het leuke is.. Ik mag ook zo’n toffe bakplaat weggeven!

Hoe maak je kans?

Princess Table Chef Elypse Pure - Princess bakplaat / Maudgeniet.nl

Wat zat er nog meer in de Stay at Home blogbox?

De Stay at Home blogbox was echt een cadeautje om te krijgen; ideaal voor deze rare Corona-zomer. Wij hadden er heel bewust voor gekozen om niet op vakantie te gaan. Niet alleen in verband met Corona, maar ook omdat we net een verhuizing achter de rug hadden en ik was begonnen met een nieuwe baan. Juist omdat we thuis bleven deze vakantie, was de blogbox zo ideaal. Wat zat er allemaal in?

  • Drinkfles Sigg (Hot/Cold One): Een herbruikbare drinkfles waar je zowel warm als koud drinken in kunt doen. Warm drinken blijft er een hele tijd (tot 8 uur!) lekker warm in en koud drinken juist een hele tijd lekker koud. Wij namen ‘m regelmatig mee tijdens een middagje naar de recreatieplas bijvoorbeeld.
  • HG schoonmaakproducten:Ā Ja, i know! Ik ben niet zo’n schoonmaak-miep, maar toch is het wel handig om het af en toe wel te doen. šŸ˜‰ De producten van HG werken altijd als een tierelier, dus hier waren we stiekem toch wel blij mee. In het pakket van HG zat onder andere een oven/barbecue reiniger, een tuinmeubel reiniger, toilet gel, toetsenbordreiniger en een interieurspray.
  • Gezelschapsspel Geef een hint: Wij zijn thuis dol op spelletjes, maar doen het veel te weinig. Eerlijk toegegeven hebben we dit spelletje ook nog niet gedaan, maar binnenkort gaan we eten bij vrienden en dan nemen we deze mee. Het lijkt me in ieder geval een ontzettend leuk spel!
  • Voucher Tuincentrum Leurs: Ik ben echt dol op tuincentra! Maar tuincentrum Leurs zit helemaal in Venlo en dat is voor mij bijna een wereldreis (lees: zo’n 2,5 uur rijden). Dus dat is jammer. Maar wie weet kom ik er nog eens in de buurt! Het leuke was dat er een grote folieballon bij de voucher zat; daar waren de meisjes echt helemaal blij mee!

Kortom: het was echt een ontzettend leuke blogbox. Niet alleen voor mijzelf, maar zeker ook voor mijn lieve lezers. Want hoe tof is het om deze Princess bakplaat te kunnen winnen? Heeeel veel succes met meedoen!

 

No Comments
Leave a Reply