Genieten

Wellnessboerderij ‘t Bellinckhofje in Weerselo

  • By
  • 20 juni 2017
  • Sticky
Wellnessboerderij t Bellinckhofje

Wellicht heb je het al gezien op mijn Facebook-pagina, maar de laatste tijd heb ik weer ontzettend veel leuke plekjes in Twente ontdekt! Een van die plekjes is Wellnessboerderij ‘t Bellinckhofje in Weerselo.

Het leuke van deze plek vind ik dat het echt een boerderij is. Angela vertelde vol trots en enthousiasme dat er 17 jaar geleden in deze stal nog kalven zaten. De stierenstallen bestaan nog steeds, maar Angela heeft de kalvenstal overgenomen van haar vader om daar vervolgens haar eigen Wellnessboerderij te beginnen. Ondertussen is haar team zelfs al uitgebreid naar 5 dames!

Pedicure & gezichtsmassage
Ik was bij ‘t Bellinckhofje voor een pedicure-behandeling. Ik vond het stiekem best wel spannend. Normaal gesproken kriebelen mijn voeten al als je er naar wijst, kun je nagaan hoe het is als je er aan zit. 😉 Maar dit ging gelukkig hartstikke goed en het is een wonder dat ik haar niet heb geschopt (hihi); ik had geen last van gekietel en gekriebel!

Ik kreeg een complete pedicure-behandeling met uitzicht op de weilanden. Ontzettend leuk om verwend te worden met zo’n prachtig uitzicht; een keer helemaal wat anders. Vervolgens mocht ik kiezen welk kleurtje ik op mijn teennagels wilde. Een soort van Mission Impossible, want ze waren allemaal zo leuk. Uiteindelijk koos ik voor donkerblauw en er werd mij verzekerd dat het zo’n 4 tot 6 weken blijft zitten. Mijn voetjes zijn dus helemaal kraambed-proof!

Wellnessboerderij t Bellinckhofje

Wellnessboerderij t Bellinckhofje

Vervolgens kreeg ik nog een korte gezichtsbehandeling die met name bestond uit het reinigen, een milde peeling en vervolgens een uitgebreide massage. Ik kon kiezen uit twee verschillende merken: Skin Perfection (een heel ‘groen’ merk) of Alcina (met heerlijke geuren). Ik koos voor het laatste en het rook echt heerlijk. Tijdens de laatste loodjes van mijn zwangerschap ben ik toch een stuk vermoeider dan ik gewend ben, dus ik moest oppassen dat ik tijdens de massage niet in slaap viel.

Wellnessboerderij t Bellinckhofje

Een complete wellnessbeleving
Na de behandeling kon ik boven nog even een kopje koffie drinken. In deze ruimte staat ook een stoomcabine en een Finse sauna. Bij ‘t Bellinckhofje kun je dus terecht voor een complete wellnessbeleving, want er is ook nog een zonnetoren, een infrarood sauna en een hydrobubbelmassagebad aanwezig.

Praktische informatie
Je vindt Wellnessboerderij ‘t Bellinckhofje aan de Bellinckhofweg 7 in Weerselo. Je kunt hier terecht voor diverse beautybehandelingen en -arrangementen. Voor meer informatie en/of reserveringen kun je terecht op de website.

 

No Comments
Leave a Reply