Genieten

Een kijkje in ons leven: weer aan het werk!

  • By
  • 13 november 2017
  • Sticky
Maudgeniet.nl

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een kijkje in ons leven heb gegeven.. En ondertussen is ons leventje alweer helemaal veranderd. Want na bijna een half jaar thuis te zijn geweest (wat een luxe!), ben ik nu weer aan het werk. Ik heb namelijk een nieuwe baan! Tussen mijn zwangerschapsverlof en de ziektewet ben ik niet meer naar mijn oude werk gegaan. Het had weinig nut om dingen op te pakken en een paar weken later over te dragen.. Daardoor had ik een beetje extra tijd nog met de meisjes, zo fijn!

Een nieuwe baan!
Per 1 november ben ik dus weer aan het werk. Ik heb een nieuwe baan en (deels) een nieuwe functie en tot nu toe vind ik het hartstikke leuk en het sfeertje is heel gemoedelijk. Fijn dus! Het is een bedrijf die allerlei kantoorartikelen levert. Bij mijn nieuwe baan ga ik 24 uur werken (de ene week 22 uur en de andere week 26 uur) en dat was afgelopen week best wel even wennen!

Allemaal nieuwe gezichten en namen, nieuwe programma’s, andere regeltjes en opeens weer een hele dag achter een beeldscherm. Het is altijd even pittig als je aan een nieuwe baan begint, maar als je daarvoor bijna een half jaar thuis hebt gezeten is het nog pittiger, hihi. Maar ik heb in ieder geval heel veel zin om weer aan het werk te gaan!

Maudgeniet.nl

Maandag
Mijn eerste werkdag van deze ‘volle’ werkweek was meteen een rustige dag. Op maandag werk ik altijd van 08.30 uur tot 14.00 uur, dus ‘s middags heb ik nog tijd met de meisjes. ‘s Middags kwam mijn nichtje nog even koffie drinken en na het eten ging ik weer sporten. Ik heb het eerste deel van mijn doel behaald en mocht dus een sticker plakken. Stiekem ben ik super trots op mezelf!

Dinsdag
Maudgeniet.nlDinsdag was ik wel een hele dag aan het werk. En toen ik thuis kwam, had Jasper het eten al klaar. Fijn! ‘s Avonds ging ik naar mijn ouders om samen met mijn moeder en zusje de nieuwe likeur Liquorccini te testen. Als je van die cantuccini-koekjes houdt, is deze likeur echt top! Binnenkort komt er een artikel mét recept online over deze likeur!

Woensdag
Woensdag was mijn vrije dag; lekker qualitytime met de meisjes! Na twee dagen werken had ik ze ook echt een beetje gemist, hihi. Ik weet dat dat wel weer verandert, maar voor nu was het echt even zo! 😉 Op deze dag kwam ook een hele leuke winactie online! Je kunt nog meedoen tot en met dinsdag 14 november 23.59 uur! ‘s Morgens kwam mijn vriendinnetje koffie drinken en niet veel later kwam mijn zusje.. ‘s Middags gingen we een taartje eten bij mijn favoriete plekje in Oldenzaal: Blond natuurlijk!

Terwijl we aan het eten waren viel opeens de stroom uit. Niet alleen in ons huis, maar in de hele wijk. Alles was echt pikkedonker! Daarna had ik ouderavond bij het kinderdagverblijf en kreeg ik natuurijk te horen dat Fenne een geweldig en perfect kind is. 😉 En na de ouderavond kon ik meteen door naar HELD om te sporten. Want ik ben natuurlijk ook nog steeds druk bezig met mijn sportavontuur!

Donderdag
Donderdag was weer een werkdag; ‘s morgens bracht ik de kindjes naar het kinderdagverblijf en vervolgens ging ik meteen door naar het werk. Na het werk haalde ik ze weer op en had Jasper (wederom) het eten weer klaar. Wat hou ik toch van hem! ‘s Avonds had ik niks op de planning en heb ik een hele avond geblogd, ook fijn!

Maudgeniet.nlVrijdag
Op vrijdagochtend moest ik weer werken (dit was mijn werkweek van 26 uur) en om 12.30 uur had ik weekend! ‘s Middags had ik weer tijd met de meisjes en deden we lekker rustig aan. We gingen kleien, dansten  en gingen stiekem voetballen in huis, wat een gezelligheid! ‘s Avonds had ik afgesproken met Stephanie (Wolferien.com; lees vooral even bij haar!) bij de Twentsche Foodhal in Enschede. Wat een enorm leuke plek is dat! Binnenkort lees je er natuurlijk alles over op mijn blog!

Zaterdag
Zaterdag vind ik altijd de leukste dag van de week. ‘s Morgens doen we boodschappen en klooien we altijd maar een beetje wat aan. Zo ook deze dag; ik hou er van! We kochten een nieuwe stoel en kastjes voor aan de muur en hiermee is #ProjectWoonkamer bijna afgerond! Terwijl Fenne in bed lag, bestelde ik een nieuw dekbedovertrek bij Dekbed-discounter.nl. Want na #ProjectWoonkamer gaan we nu ook de slaapkamer schilderen! De slaapkamer krijgt, net als de woonkamer, wat donkere kleuren en bijna al het witte gaat weg. Ik ben ontzettend benieuwd naar het resultaat en of dat dekbed er dan zo mooi bijpast als ik denk, hihi.

Zondag
Zondag was het feest in huis, want Jasper was jarig! Jasper wilde het niet echt vieren, dus het was een lekker rustig dagje. ‘s Morgens mocht Fenne (heel trots!) haar zelfgemaakte cadeautje geven, zo schattig! ‘s Middags kwamen zijn ouders, mijn moeder en zusje en de buurvrouw nog wel even en dat was gezellig!

Pakketjes!
Deze week kreeg ik ook behoorlijk wat pakketjes binnen. Ik kan het vaak niet laten om dingen te bestellen. Luxeprobleem! Dus binnenkort komen er onder andere een aantal blogs online met cadeautips voor de decembermaand!

 

1 Comment
  • Marcella

    Leuk overzicht Maud! Ik wist nog niet dat je de ene week 22 uur werkt en de andere week 26 uur. Leuk weetje. Ik keek laatst ook op de website van dekbeddiscout, ik kan hoog nodig wat nieuwe overtrekken gebruiken! Had je een leuke samenwerking met hen? 😉

Leave a Reply