Genieten

Weekoverzicht: zwemmen en nieuwe kleren

  • By
  • 21 mei 2018
  • Sticky
Bescherm je kindje tegen de zon / Maudgeniet.nl

Afgelopen week was voor de verandering een keer een rustig weekje. We deden weinig gekke dingen en waren (voor ons doen) veel thuis. Maar ook dit was weer een heerlijke week!

Maandag
Zoals altijd moest ik maandag gewoon werken, maar dan werk ik niet de hele dag. Om 14.30 uur was ik vrij en het was echt heerlijk weer. Fenne en ik pakten de zwemspullen en gingen naar Het Hulsbeek, een recreatieplas bij ons in de buurt. We hadden een heerlijke middag, speelden met emmertjes en schepjes en aten natuurlijk een ijsje. ‘s Avonds ging ik nog sporten en toen zat de dag er al weer op.

Bescherm je kindje tegen de zon / Maudgeniet.nl

Lees ook: Hoe bescherm je je kindje tegen de zon?

Dinsdag en woensdag
Deze dagen waren eigenlijk lekker rustig. Ik moest op beide dagen gewoon werken en deed ‘s avonds niet zo veel. Ik bewerkte een aantal foto’s, maakte een blog over ons weekendje in Drenthe en had woensdag om 17.30 uur weekend!

Donderdag
Donderdag was ik druk bezig met foto’s maken. Eerder die week hadden wen een pakketje van Bundleboon gekregen met allemaal kleren voor Fenne. De outfits stonden haar allemaal zo leuk en ik kon niet wachten om er allemaal foto’s van te maken. Nu Saar eindelijk kan zitten, is het ook extra leuk om met haar foto’s te maken. Dus zij was ook nog even aan de beurt. ‘s Middags kwam mijn zusje nog even en ‘s avonds ging ik nog weer sporten.

Outfit van Fenne - Bundleboon / Maudgeniet.nl

Lees ook: Unboxing Bundebloon – personal shoppping voor kinderkleding

Vrijdag
Vrijdag was een rommeldagje.. Ik had van alles op de planning, maar we deden uiteindelijk bijna niks. We gingen lekker buiten spelen en ‘s middags hadden we afgesproken met Tessa van www.wakzengwol.nl. Ik had al een hele tijd contact met Tessa via Instagram en het werd dus echt tijd om eens af te spreken, zeker omdat we best dicht bij elkaar wonen! We gingen naar Denekamperdijk 59 en hadden een hele gezellige middag!

Buiten spelen / Maudgeniet.nl

Weekend
Ons weekend was heerlijk! Zaterdag deed ik boodschappen met Fenne, poetste Jasper het hele huis (I really love him!) en gingen we ‘s middags even gezellig de stad in. Zondag was onze buurvrouw jarig en hebben we daar de hele middag en avond doorgebracht. Wat een gezelligheid!

Pakketjes!
Ook kregen we afgelopen week weer een aantal pakketjes. Zo kregen we onder ander een mysterieus pakketje, wat uiteindelijk een van de Lost Kitties bleek te zijn. Deze kleine eigenwijze katjes zitten verstopt in een klein melkpakje wat gevuld is met klei. In totaal zijn er maar liefst 60 verschillende soorten Lost Kitties en vanaf 2 juni zijn deze te vinden in de winkel!

Lost Kitties / Maudgeniet.nl

weer een heel leuk pakket van Crayola met stoepkrijt en geurstiften en -verf. Binnenkort vertel ik daar alles over en komt er een leuke winactie online! 🙂 Ik ontving ook nog het boek ‘Wegwijs in de Voedingsjungle’, een enorm interessant boek met fijne tips. Op Instagram vroeg ik of jullie een blog wilden lezen en dit antwoord was unaniem JAAAA!, dus daar binnenkort ook nog een blog over.

 

Hoe was jouw week?

 

No Comments
Leave a Reply