Genieten

Weekoverzicht: zomer, sporten en een weekendje weg!

 • By
 • 14 mei 2018
 • Sticky
Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Ooooh, een nieuwe week is alweer begonnen! Afgelopen week vloog voorbij, ik heb enorm genoten! Hopelijk wordt deze week net zo fijn! Kijk je mee naar onze fijne week?

Maandag
Hoog zomer! Maandag werkte ik tot 14.00 uur en daarna speelde ik de hele middag met Fenne en Saar in de tuin. We speelden met water, aten een ijsje en gingen met de Zoef Zoef Dieren van de glijbaan af. Mijn goede voornemen om minstens twee keer in de week te sporten is deze week gelukt! Maandagavond ging ik sporten en toen zat de dag er al weer op.

OMG! Maandag plaatste ik een foto op Facebook met een vraag over hoe jouw leven er over 10 jaar uit ziet. Ik had het nooit verwacht, maar deze post ging een beetje ‘viral’ en ik kreeg meer dan 16.000 reacties!

Dinsdag en woensdag
Dit zijn altijd mijn werkdagen en meestal gebeurt er verder niet zoveel tijdens deze dagen. Dinsdagavond ging ik met een vriendinnetje uit eten in Enschede. We gingen naar een plek die we allebei nog niet kenden. Ik kan je zeggen.. Mazza is een enorme aanrader, wat hebben we er lekker gegeten! Binnenkort vertel ik er alles over!

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Woensdagavond waren Jasper en ik bezig in de voortuin. Onze voortuin bestaat eigenlijk alleen maar uit steentjes en een pad naar onze voordeur. Maar daar was dus enorm veel onkruid te vinden. Aan de bak dus! 😉

Donderdag
Hemelvaartsdag was voor mij een behoorlijk productieve dag! Ik was er ‘s morgens al vroeg uit met Saar en ging na haar fles vrijwel meteen het huis poetsen. Dus rond 07.00 uur liep ik al met een doekje en de stofzuiger door ons huis, ik lijk wel gek.. 😉 Om 09.00 uur ging ik weer sporten en het was voor mij een behoorlijk heftige training. Ik sport dus echt veel liever ‘s avonds, hihi. Daarna deed ik boodschappen, maakte ik hapjes voor Saar en ‘s middags kwam mijn moeder bij ons. We gingen naar de Speeltuin, aten bami en ‘s avonds bracht ik de hond nog weg..

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Weekend!
Door Hemelvaartsdag had Jasper natuurlijk ook lekker een lang weekend. Wat fijn! Een perfect weekend om er met z’n viertjes even tussenuit te gaan. We gingen naar Landal Aelderholt in Drenthe en hadden een geweldig weekend. Dit vakantiepark is echt een feestje voor kindjes. En zo cliché; maar dus ook voor papa’s en mama’s.. Fenne speelde veel in de grote speeltuin buiten, we gingen zwemmen en er was zelfs nog een grote indoor-speeltuin!

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

We gingen naar twee leuke speelparken, namelijk naar het Sprookjeshof en naar Plopsa Indoor Coevorden. Beide parken waren enorm leuk en Fenne had hier de tijd van haar leven. Wat een feestje voor haar en wat een verwennerij! Tussen al dat spelen door werd er ook volop gezwommen. Terwijl Saar zaterdagmiddag in bed lag en ik met Fenne in het water lag, vroeg ze; ‘Mama, ik hoef niet meer naar huis he?’ Dat is natuurlijk alleen maar een heel goed teken! Binnenkort vertel ik uitgebreid meer over het vakantiepark en de twee speelparken!

 

Hoe zag jouw week eruit?

 

4 Comments
 • Laura | I scream beauty

  Leuk om te lezen zulke overzichtjes! Bij Mazza heb ik laatst ook gegeten, heerlijk daar!!

  • Maud

   Ooooh, wat leuk! Ik vond het daar ook zo lekker!

 • Nicole Orriëns

  Het was een prima week, hoewel wel wat rommelig vanwege Hemelvaartsdag en vrije dagen van de kinderen.

  • Maud

   Ik hou wel van die rommelige weken, hihi.

Leave a Reply