Genieten

Weekoverzicht: zieke Fenne, jarige mama en een dagje uit!

  • By
  • 7 mei 2018
  • Sticky
Ketteler Hof / Maudgeniet.nl

Afgelopen week was weer een leuke week. Een week waarin van alles gebeurde, van stomme dingen tot leuke dingen. Het wordt dus weer tijd voor een weekoverzicht!

Maandag
Maandag was eigenlijk geen spannende dag. Ik werkte tot 14.00 uur en toen ik thuis kwam hoorde ik dat Fenne een beetje ziek werd. Zelf was ik ook nog niet helemaal fit (lees hier waarom) en dus deed ik de rest van de dag rustig aan. Fenne was inderdaad een beetje ziek en lag ‘s avonds vroeg in bed. Saar wilde ‘s middags alleen maar spelen en had echt geen tijd om te slapen, haha. Allebei lagen ze dus al voor 18.30 uur in bed, even een avondje geen spitsuur!

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Dinsdag
Spontaan een dagje vrij! Dinsdag is altijd mijn werkdag, maar Fenne was inderdaad ziek. Hoge koorts, klagen om een zere keel en de hele ochtend veel spugen. Arm kind! Ik vond haar de laatste weken zo’n grote meid worden, maar nu was ze echt weer even een mini mensje. De hele dag met mama op de bank hangen en echt nergens zin in hebben. Doordat ik spontaan een dagje vrij had en Fenne alleen maar op de bank wilde liggen, had ik wel tijd om thuis van alles te doen. Ook maakte ik een paar foto’s voor m’n blog en schreef ik al een paar blogs. Fijn om vooruit te werken! ‘s Avonds ging ik naar een vriendinnetje en kwam veel later thuis dan ik op de planning had staan. Het was veel te gezellig! 😉

Lees ook: Help, mijn peuter wordt bijna 3 jaar!

Woensdag
Fenne was gelukkig maar een dagje ziek en woensdag kon ik weer aan het werk. ‘s Avonds lagen Fenne en Saar weer vroeg in bed, heerlijk! Jasper en ik schilderden samen nog even de loungeset in onze tuin en ik haalde een pakketje op bij de overbuurvrouw. Deze lieve dame is 75 jaar en ik besloot om er ook even een kopje koffie te drinken. Uiteindelijk heb ik daar zo’n 2 uur gezeten en het was zo gezellig. Ik bof maar met die lieve buren!

Saar heeft ook weer een paar mijlpalen! Zo hoorden we afgelopen week van haar leidsters bij het kinderdagverblijf dat ze kan kruipen. Vooral achteruit, maar kruipen is kruipen.. 😉 Ondertussen heeft ze ook het tijgeren ontdekt, want dat gaat natuurlijk veel sneller. Én ze kan nu zelf zitten. En dat allemaal in 2 dagen tijd!

Killerbody Back in Shape / Maudgeniet.nl

In de paar vrije minuten die ik dagelijks had, las ik regelmatig een stukje uit een nieuw boek. Killerbody Back in Shape vind ik een echte aanrader!

Donderdag
Een dagje vrij! Ik had van alles op de planning staan, maar uiteindelijk is nergens iets van gekomen. Mijn zusje kwam even oppassen, zodat ik naar HELD kon gaan. Onder andere om mijn nieuwe doelen tijdens mijn sportavontuur te bespreken. De rest van de dag deden we lekker rustig aan, want Fenne was toch nog niet helemaal fit.

Vrijdag
Happy birthday to me! Groot feest bij ons in huis, want ik was jarig en werd 27 jaar! Ik had een gezellige en rustige verjaardag en ben ontzettend verwend met leuke cadeaus!

Ketteler Hof / Maudgeniet.nl

Weekend
Wij hadden een heerlijk weekend! Zaterdag genoten we vooral thuis van het lekkere weer. We deden boodschappen, ik deed een rondje door de stad met Fenne en ‘s middags gingen we voor het eerst fietsen met Saar. Ze vond dit zó ontzettend leuk, ze schaterde het uit. Wat gezellig!

Zondag gingen we naar naar een hele leuke speeltuin, Ketteler Hof! Wij gaan regelmatig een dagje uit net over de grens, maar deze speeltuin is absoluut een van onze favorieten! Fenne had hier de tijd van haar leven en wilde echt niet meer naar huis.. We hebben zó druk gespeeld en het was zo gezellig! Extra fijn met dat lekkere weer natuurlijk. Ik kan niet wachten tot ik hier van alles over kan vertellen!

 

No Comments
Leave a Reply