Genieten

Weekoverzicht: vroeg uit bed en naar de Julianatoren

  • By
  • 30 juli 2018
  • Sticky
Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Laten we niet klagen: ik geniet enorm van het warme zomerse weer wat we de laatste weken (maanden!) hebben. We zijn echt zoveel mogelijk buiten en hebben allemaal veel meer energie. Super leuk en gezellig, maar dit zorgt ook voor onrustige nachten..

Saar is bijna de hele week ‘s morgens rond 05.00 uur wakker geworden! Iedereen denkt/zegt dan dat we haar moeten laten liggen, maar dit is echt geen optie voor ons luchtalarm.. Dus dat betekent dat we er vroeg uit moeten. Nu ben ik sowieso al niet echt een ochtendmens, maar 05.00 uur is gewoon nog midden in de nacht!

Maandag t/m woensdag
Maandag, dinsdag en woensdag waren mijn werkdagen deze week. Maandagavond ging ik sporten en met dit warme weer vind ik dat echt behoorlijk pittig. Ik voelde me álles behalve een fitmom, haha! Dinsdagavond ging ik even met Fenne naar mijn ouders en woensdagavond deed ik lekker niks!

Maudgeniet.nl

Doe jij al mee aan de winactie?

Donderdag en vrijdag
Dit waren mijn twee vrije dagen met de meisjes, ik heb het zo gezellig gehad met ze! Donderdag moest ik met Fenne naar het ziekenhuis, omdat ze binnenkort aan haar duim geopereerd werd. Daar werd haar uitgebreid verteld hoe het straks allemaal gaat; het boeide haar helemaal niks, haha! ‘s Middags kwam Stephanie van Wolferien langs met de tweeling (ze zijn zó leuk!) en bespraken we een heel leuk plannetje.. *to be continued*

Vrijdag was het zó warm, dat ik al mijn plannen voor die dag cancelde. ‘s Morgens ging ik even met de meisjes naar mijn moeder en de rest van de dag lagen we voor pampus in de woonkamer. ‘s Avonds ging ik heel spontaan wijn drinken met een vriendinnetje en dit was heeel gezellig!

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Weekend!
Het weekend was zo fijn en relaxed. De laatste (en komende tijd) hebben we behoorlijk drukke weekenden, maar afgelopen zaterdag was een dag waar niks moest en alles kon! Er werden boodschappen gedaan en we gingen naar de stad voor een ijsje (uiteraard!). Uiteindelijk gingen we pannenkoeken eten bij De Stroper en hadden we een hele gezellige dag met ons viertjes!

Julianatoren / Maudgeniet.nl

Zondag was het groot feest, want Fenne en ik gingen naar de Julianatoren. Samen met Stephanie en Midas en we hebben zo’n leuke dag gehad! Dit was ‘nog maar’ de tweede keer dat Midas en Fenne elkaar in real life zagen, maar daar was helemaal niks van te merken. In het begin waren ze (lees: Fenne!) een beetje verlegen, maar later hebben ze het ontzettend leuk gehad met elkaar. Alsof ze al jaaaaren dagelijks samen spelen. En laten we eerlijk zijn.. De Julianatoren is natuurlijk ook een hele leuke plek om samen zo’n leuke dag te hebben. Maar daarover lees je deze week meer!

 

Hoe zag jouw week er uit?

 

No Comments
Leave a Reply