Genieten

Weekoverzicht: wintersport in Zuid-Tirol en heel veel knuffelen!

  • By
  • 12 februari 2018
  • Sticky
Zuid-Tirol - Maudgeniet.nl

De week is weer om en dat betekent weer een nieuw weekoverzicht.. Afgelopen week was een hele leuke week! Ik ging voor het eerst op wintersport en had de tijd van mijn leven. Uiteraard miste ik de meisjes enorm tijdens de dagen dat ik weg was. Dus de dagen dat ik weer thuis was, werd er heel veel geknuffeld en gespeeld.

Zuid-Tirol - Maudgeniet.nl

Maandag t/m woensdag
Normaal zijn dit de dagen dat ik werk, maar deze week deed ik heel wat anders op deze dagen. Ik zat namelijk in Zuid-Tirol, mijn allereerste wintersportvakantie! Samen met drie andere bloggers ontdekte ik deze prachtige regio in Italië. Binnenkort vertel ik er álles over, want ik ben echt razend enthousiast.

Dit was mijn eerste wintersportvakantie en ik had geen idee of ik het écht leuk zou vinden, maar ik vond het geweldig en heb er heerlijke dagen gehad! Ik leerde er skiën en we deden yoga in de sneeuw, we maakten een pittige klim naar boven door te snowshoe hiken om vervolgens weer met de slee naar beneden te roetsjen. We sliepen in een prachtig hotel en hebben er heerlijk gegeten. IK WIL TERUG!!

Zuid-Tirol - Maudgeniet.nlty

Me-time
Ik kreeg regelmatig de vraag of ik het niet moeilijk vond om weg te gaan bij de kindjes.. Tuurlijk vond ik het moeilijk! Maar we hadden zo’n leuk programma met allemaal toffe activiteiten, dat ik eigenlijk niet echt tijd had om de meisjes te missen. Gelukkig was ik in totaal maar vier dagen weg, dus dat was best wel goed te doen.. Ondanks dat ik Fenne en Saar enorm miste, vond ik het stiekem ook wel lekker om even helemaal tijd voor mezelf te hebben.

Het hotel waar we verbleven had een heerlijk Wellness, mijn kamer had een bad (met bubbels!) en ik kon even weer helemaal opladen. Na onze actieve dagen buiten, vond ik het heerlijk om ‘s avonds even rustig bij te komen op mijn kamer. Ik nam een maskertje en ging lekker in bad met een aantal producten van Urtekram. Thuis heb ik daar echt geen tijd voor! Meestal gebruik ik producten van Rituals, maar ik mocht deze producten eens testen. Urtekram is een biologisch merk uit Denemarken en ze hebben onder andere shampoo’s, conditioner (ook in sprayvorm!), douchegel en bodylotion. Ik testte de Morning Haze-collectie en vond het heerlijk. We hebben ook een aantal producten gekregen voor Fenne en Saar, heerlijk!

urtekram - maudgeniet.nl

Weer thuis!
Woensdag- op donderdagnacht kwam ik weer thuis. Op het vliegveld in Innsbrück kwam ik een oud-collega tegen die vrijwel om de hoek woont (ja echt!) en ik kon met hem meerijden, zo fijn! Toen ik thuis kwam, rende ik naar de slaapkamers van de meisjes om ze te knuffelen, kroop ik in bed en viel vervolgens als een blok in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker gemaakt door Fenne, wat een feest! Ik had verwacht dat ze een beetje boos zou doen, dat doet ze namelijk wel vaker als ik even weg ben geweest.. Maar ze was helemaal blij dat mama weer thuis was! Die dag deden we niet zoveel. We bleven lekker thuis, speelden uren met Fenne’s keukenspulletjes en de dieren van Vtech en knuffelden heel veel. Wat heerlijk om weer thuis te zijn!

Bybe Handmade - Maudgeniet.nl

Weekend!
Op vrijdag deden we eigenlijk hetzelfde.. Mijn vriendinnetje kwam nog even gezellig thee drinken en bijkletsen en verder speelde ik eigenlijk alleen maar met de meisjes. We kregen hele leuke broekjes voor Saar van Blije Vogels en we speelden veel met haar nieuwe ijsjes.. Zaterdag is bij ons altijd zo’n rommeldagje; we deden boodschappen, ik sorteerde een aantal foto’s van de wintersport en we gingen naar de stad.

Zondag werd er bij ons in Oldenzaal fanatiek Carnaval gevierd.. De optocht is dan precies tijdens de middagslaapjes van Fenne en Saar, dus wij besloten om niet te gaan vieren. Wij krijgen echt terror-kinderen als ze hun slaapjes niet hebben gehad, haha! Toen ze wakker werden, gingen we naar Avontura.. Lekker spelen met Fenne!

 

Hoe was jouw week?

 

2 Comments
  • Marcella

    Wat fijn dat je wintersport trip zo onwijs goed beviel! Ik heb al een heleboel mooie foto’s voorbij zien komen op Instagram, maar je hebt er vast nog veeeel meer. Ik ben erg benieuwd naar je verhalen ook! Fijn dat je na je trip een paar dagen vrij had om heerlijk veel te knuffelen! <3

Leave a Reply