Genieten

Weekoverzicht: dagje vrij, trainingen en feest!

  • By
  • 4 juni 2018
  • Sticky
Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Afgelopen week was best een drukke week voor mij. Saar was nog steeds niet 100% fit, ik had trainingen voor mijn werk en daarnaast ging ons gewone leventje natuurlijk gewoon door. Kijk je mee?

Maandag
Maandag begon mijn dag gewoon weer met werken, om 14.30 uur was ik alweer vrij en speelde ik thuis met de kindjes. Mijn ouders kwamen nog even op visite, we aten iets van de cafetaria (ja echt!) en ‘s avonds probeerde ik dat te compenseren met een uurtje sporten. Maar jeeeetje, sporten met die warmte vind ik best zwaar!

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Dinsdag
Spontaan een vrije dag! En dan ook écht vrij, want de kindjes waren allebei naar het kinderdagverblijf. Ik probeerde om niet zoveel te doen, maar heb daar toch altijd wel een beetje moeite mee. Dus ruimde ik (eindelijk) de kast van Saar op, bracht ik een bezoekje aan de huisarts, ging ik lunchen met mijn zusje bij De Dominee en plofte ik ‘s middags in ons zwembadje met een boek. Tijdens mijn verjaardag kreeg ik van mijn tante en nichtje het boek ‘400 brieven van mijn moeder‘; een ontzettend indrukwekkend boek! ‘s Avonds was ik druk bezig met bloggen, want voor onze vakantie wil ik alvast zoveel mogelijk gedaan hebben!

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Woensdag
Wederom een dagje werken voor mij en de dag vloog voorbij! ‘s Avonds blogde ik een beetje en las ik wederom in mijn boek. Verder was het eigenlijk helemaal geen spannende dag, hihi.

Donderdag en vrijdag
Donderdag had ik eerst nog een dagje met de meisjes. We gingen naar de stad, kochten een tipitent en aten een ijsje. ‘s Middags speelden we in het zwembadje én in de tipitent. Om 16.00 uur werd ik opgehaald door een collega want ik had een 24-uurs training van mijn werk. We gingen eerst eten en begonnen vervolgens met de eerste workshop, dit was een DISC-workshop en liet zien hoe ik (en mijn collega’s) in elkaar zit. Heel persoonlijk en gericht op mijzelf en op elkaar. We bleven slapen bij Hotel Bloemenbeek en vrijdags hadden we weer de hele dag training. Ik vond het behoorlijk pittig en heftig, maar het was toch wel leuk.

Zaterdag
‘s Morgens deed ik boodschappen met Fenne en maakten we daarna een tekening voor mijn moeder. We maakten een tekening met de nieuwe verf en stiften van Crayola; deze verf en stiften ruiken naar allemaal verschillende geuren. Zo leuk! Binnenkort vertel ik er alles over op mijn blog en komt er zelfs een winactie aan. Toen de tekening klaar was, gingen we naar mijn ouders.. Want mijn moeder was jarig! ‘s Middags kwam een vriendinnetje koffie drinken en ‘s avonds hadden we natuurlijk een gezellig feestje!

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Zondag
Zondag was een rustig dagje voor ons.. Door het feestje hadden we een klein beetje slaaptekort, hihi. We speelden lekker thuis, ik maakte een paar foto’s, las wat in mijn boek en probeerde alvast een aantal blogs klaar te zetten. Af en toe ook best lekker om zo’n rustig dagje te hebben!

Mijn papa is een... / Maudgeniet.nl

Winactie
Speciaal voor Vaderdag kwam er ook weer een hele leuke winactie online! Ik mag namelijk het boek ‘Mijn papa is een… weggeven. Een ontzettend leuk boek voor peuters en kleuters en ik weet zeker dat iedere papa (en mama natuurlijk) er heel leuk uit kan voorlezen! Meedoen kan nog tot en met aanstaande dinsdag (5 juni 2018).

 

No Comments
Leave a Reply