Genieten

Weekoverzicht: veel gezelligheid en vakantieplannen

  • By
  • 19 februari 2018
  • Sticky
Twinning is winning - Maudgeniet.nl

Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht! Een week waarin ik weer moest werken, maar (uiteraard) ook weer nieuwe vakantieplannen maakte!

Weer aan het werk!
Ik had een weekje vakantie gehad, maar ik moest maandag gewoon weer aan het werk. De maandag, dinsdag en woensdag zijn mijn werkdagen en eigenlijk ook meteen de dagen dat er verder niet zoveel ‘spannends’ gebeurt. Maandags werk ik altijd maar tot 14.30 uur, dus dan heb ik de middag nog wel vrij met de meisjes. Afgelopen maandag was Jasper ook een extra dagje vrij, dus hadden we een extra gezellige middag met z’n viertjes!

Ook was ik druk bezig met het schrijven (en kussen) van een aantal Valentijnskaarten. Op Instagram plaatste ik een oproep wie het leuk zou vinden om een Valentijnskaart van mij te ontvangen.. Daar kreeg ik allemaal positieve reacties op, zo leuk! En dus stuurde ik meer dan 20 kaarten. Extra leuk met de actie van PostNL: door een kusafdruk op de kaart achter te laten, hoefde je geen postzegel te betalen (#nospon!). We keken trouwens ook nog een toffe serie op Netflix; The Team. Heb jij die serie al gezien?

Winactie online
Onlangs plaatste ik een blog online over waarom ik Fenne en Saar geen kant en klaar maaltijden geef. Naar aanleiding van dat artikel is er ook een hele leuke winactie online gekomen in samenwerking met De Kleine Keuken! Doe je al mee? Je kunt nog tot en met woensdag mee doen!

De Kleine Keuken - Maudgeniet.nl

Lees ook: Getest door Fenne en Saar: De Kleine Keuken (+ winactie!)

Bijkletsen met vriendinnetjes en nieuwe truien!
Donderdag was mijn ‘visite-dag’, haha! ‘s Morgens kwam een vriendinnetje eindelijk weer eens koffie drinken, daarna kwam mijn tante en ‘s middags kwam ook nog een ander vriendinnetje langs. Een dag vol met koffie en gezelligheid! Deze dag kwam er ook een artikel online waarom ik ook op vakantie ga zonder Fenne en Saar. Dit artikel werd behoorlijk veel gelezen, zo leuk!

Lees ook: Waarom ik als mama ook zonder mijn kindjes op vakantie ga..

Vrijdag werkte ik ook nog een halve dag en daarna was het weekend! Fenne en ik vinden het stiekem heel leuk om te twinnen en ik kreeg weer twee toffe truien voor ons. Op dit moment is Fenne een beetje ‘geobsedeerd’ door letters, dus onze nieuwe truien zijn extra leuk!

Twinning is winning - Maudgeniet.nl

Hebben jullie onze andere Twinning-outfit ook al gezien?

Weekendfun!
Het weekend vind ik altijd heerlijk! Zaterdag is altijd zo’n rommeldagje met boodschappen doen en een bezoekje aan de stad. Maar deze keer ontdekte ik ook een nieuwe hotspot in Oldenzaal, namelijk De Broodbode. Samen met mijn moeder, zusje en Fenne ging ik hier naar toe. Ik kende De Broodbode al van de locaties in Enschede, maar nu zitten ze ook in Oldenzaal. Zo leuk! ‘s Avonds kwam een vriendinnetje nog wijn drinken en zondag was een relaxed chill-dagje. Fenne en Saar waren na hun middagslaapje allebei een beetje hangerig. Ik kan (nog) niet zeggen dat ze ziek zijn, maar ze waren ook niet echt fit. Hopelijk worden ze niet ziek!

Lees ook: De Broodbode zit nu ook in Oldenzaal

De Broodbode in Oldenzaal - Maudgeniet.nl

Vakantieplannen
Verder waren we deze week heel druk met het uitzoeken van een vakantie voor in mei of juni. We keken onder andere naar een vakantie met ons viertjes in ons favoriete vakantieland; Griekenland! Na avonden zoeken kwamen we uiteindelijk een all inclusive vakantie tegen op Corfu die ons erg leuk lijkt. All inclusive is echt niks voor ons, maar toch vinden we het stiekem wel ideaal met twee kleine kindjes. In juni gaan we dus lekker een weekje naar Corfu, nu al zin in!

Lees ook: All inclusive – waarom het niks voor ons is en we er toch voor kiezen..

Maar we hebben ook nog gekeken om een paar dagen met z’n tweetjes weg te gaan. Ook al vind ik het niet makkelijk om zonder kindjes op vakantie te gaan, ik vind het wel belangrijk. Zeker ook om met z’n tweetjes op pad te gaan, qualitytime! We gaan in april een paar dagen naar Dublin. Heb er nu al zin in!

 

Hoe zag jouw week er uit?

 

1 Comment
  • Marcella

    Leuke vakantieplannen hebben jullie Maud! Weer lekker naar Griekenland, zo fijn! Ben je al eens op Corfu geweest, of is dit eiland nieuw? Dublin is ook absoluut tof, fijn vooruitzicht!

Leave a Reply