Genieten

Weekoverzicht: sneeuw, 11 jaar verkering en een weekendje weg!

  • By
  • 27 januari 2019
  • Sticky
Landal Het land van Bartje - Maudgeniet.nl

Er staat -eindelijk!- weer een weekoverzicht online. Ik vind het steeds zo leuk om even terug te blikken op onze week, maar soms is er ook gewoon écht niks spannends gebeurd. Of heb ik op zondag geen energie meer om een heel artikel te schrijven en na te denken hoe onze week ook alweer was. Maar dat is nu allemaal niet van toepassing, dus kom maar op met dat weekoverzicht!

Maandag
Maandag moet ik werken en hoewel ik er van uit ga dat ik iets langer moet werken, is dat niet het geval. Fijn! Ik kan gewoon om 14.00 uur naar huis en speel thuis met de meisjes. Op dit moment is Duplo het helemaal (weer) en wordt de grote doos dagelijks uit de kast getoverd om nieuwe kunstwerken te bouwen. ‘s Avonds ben ik in de sportschool te vinden; daarna ben ik bekaf, eet een bak kwark en plof in bed.

sporten / Maudgeniet.nl

Dinsdag
Ik heb fases dat ik enorm moe ben, zonder dat ik echt veel gedaan heb. Deze week heb ik er ook last van en met de verwachte sneeuwstorm ga ik dinsdagmiddag iets eerder van m’n werk naar huis. Ik besluit om niks te doen en op de bank te ploffen met een boek, een dekentje en een kop thee. Wonder boven wonder komt er maar geen sneeuw aan en begint het ‘s avonds laat pas een (klein) beetje te sneeuwen!

Woensdag
Yes, sneeuw! En toch valt de hoeveelheid mij (en Fenne) enorm tegen; het is net te weinig om te sleeën of echt goed te spelen in de sneeuw. De kindjes gaan naar het kinderdagverblijf, ik ga bloed prikken (want moe) en vervolgens door naar mijn werk. ‘s Avonds is er wederom niks spannends; want ik plof gewoon weer op de bank.

Donderdag
Yes, weekend! Verwennerij voor mij, want om de week heb ik woensdags om 17.30 uur weekend. Dit is de ‘fijne week’ en donderdag doen we dan ook vrijwel niks. ‘s Morgens om 07.15 uur racet Jasper heen en weer naar z’n werk om koffie te halen voor mij (de lieverd!); ons koffiezetapparaat is de dag er voor kapot gegaan en ik ben een vreselijke heks als ik ‘s morgens geen koffie drink. Muahaha. Een paar minuten later komt hij met een thermoskan koffie weer thuis en gaat dan weer naar het werk. We zetten K3 er op (Meisjesdag!), spelen met Duplo en Toet Toet Auto’s en de rest van de dag chillen we een beetje. Er komen ook nog een paar leuke pakketjes binnen, waaronder de nieuwe Goodiebox, een nieuw koffiezetapparaat en twee fijne boeken. ‘s Avonds ga ik voor de laatste keer naar Praktijk Natuurlijk Inzicht (lees hier waarom) en daarna is het wat mij betreft bijna bedtijd.

Goodiebox / Maudgeniet.nl

Vrijdag t/m zondag
Op vrijdag hebben wij maar liefst 11 jaar verkering. Het voelt een klein beetje als een soort van wereldwonder, want ik had 11 jaar geleden echt niet verwacht dat ons leven er nu zo uit zou zien. Maargoed.. 11 is het gekkengetal; en wij zijn gek (zelfs nog op elkaar). Dus vieren we ons gekken-jubileum met de meisjes bij Landal Het Land van Bartje. Zo’n vakantiepark is altijd lekker burgerlijk, maar stiekem vind ik het heerlijk! Fenne en ik mochten met Bollo op de slee (yes!) en de rest van het weekend heeft het vrijwel alleen maar geregend. Maar we hebben ons geen moment verveeld: lang leve het leuke zwembad, de overdekte zandbak en Bollo natuurlijk!

Het land van Bartje - Maudgeniet.nl

Aankomende week probeer ik om nog minder dingen te plannen en meer tijd voor mezelf te nemen, zodat ik echt een beetje kan bijtanken qua vermoeidheid. Maar er staat ook weer wat leuks op de planning; Jasper en ik gaan namelijk een nachtje met z’n tweetjes weg. Kindjes uit logeren en wij oldskool romantisch vieren dat we 11 jaar samen zijn. *To be continued..*

Op naar een nieuwe fijne week!

No Comments
Leave a Reply