Genieten

Weekoverzicht: weer naar de röntgenafdeling en Saar 1 jaar

  • By
  • 16 juli 2018
  • Sticky
Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Afgelopen week was zo’n fijne week! Na twee dagen bewolking genoten we weer van het fijne weer en we vierden natuurlijk Saar’s eerste verjaardag. Ik kan echt niet geloven dat ze nu alweer 1 jaar is!

Iets andere werkweek
Normaal werk ik op maandag en ben ik donderdags vrij, maar afgelopen week draaide ik deze twee dagen om. Maandags was ik dus lekker thuis met de meisjes en deden we eigenlijk niet zo veel spannends. ‘s Avonds ging ik sporten en vervolgens kon mijn werkweek beginnen.

Dindag t/m donderdag ging ik werken en probeerde ik het ‘s avonds wat rustiger te houden. Woensdag was Saar jarig, maar hier besteedden we eigelijk weinig aandacht aan. We gingen allebei gewoon werken en de meisjes gingen naar het kinderdagverblijf, want zaterdag zouden we het feestje pas écht gaan vieren. Wel kwam er woensdag een leuke winactie online, je kunt nog meedoen tot en met 17 juli 2018! Op die dag kreeg ik trouwens ook een leuk perspakket van Lidl met allemaal leuke babyproducten.

Winactie / Maudgeniet.nl

Lees ook: WINACTIE – Win de Alfabet Lichtjeskever van Vtech

Weer naar de röntgenafdeling met Fenne
Donderdagmiddag zat ik overigens ook weer met Fenne op de röntgenafdeling. Nog niet zo lang geleden had ze 10 cent ingeslikt en was ik er ook al. Maar sinds onze vakantie heeft ze al een kromme duim.. Ik dacht dat het kwam door een insectensteek en ging er van uit dat die wel weer recht zou gaan staan. De duim doet haar geen pijn en ze kan er ook nog wel van alles mee, ze kan ‘m alleen niet meer recht krijgen. Dus moesten we checken of de duim gebroken was.. Maar dit was (gelukkig) niet het geval en nu denken ze dat er iets met de pees aan de hand is. Dus aankomende week gaan we een bezoekje brengen aan de Plastische Chirurg met haar, haha. Ik moet er stiekem een beetje om lachen; Fenne heeft altijd ‘rare dingen’. Heeft ze toch nog iets van haar moeder!

Vrijdag
Vrijdag had ik weer een dagje vrij met de kindjes. Voor de ochtend had ik allerlei plannen, maar om 11.15 uur heb ik Saar (na een slaapje van 3,5 uur!) maar wakker gemaakt, daar ging mijn planning.. We bleven deze dag ook lekker thuis, liepen even naar de Albert Heijn en ‘s middags waren Fenne en ik weer eens bezig met letters. Dit blijft ze zo interessant vinden en vaak verzinnen we dan spelletjes. Nu hadden we leuke muurstickers gekregen waarmee we de speelhoek wat gezelliger maakten. Binnenkort komt er een artikel online over onze speelhoek, inclusief tips en DIY’s! ‘s Avonds had ik nog een (veel te) gezellige barbecue op mijn werk!

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Om Fenne’s ‘letter-obsessie’ helemaal af te maken, kregen we ook nog een ontzettend leuk shirt van de webshop Little Rockstar. Het is geen verrassing meer dat ik gek ben op monochrome kleding voor Fenne en Saar, maar een t-shirt met haar eigen naam (in een toffe print) is natuurlijk extra leuk. Ze is er zo blij mee! Bij Little Rockstar hebben ze overigens heel veel leuke gepersonaliseerde kleding en accessoires voor kinderen.

Zaterdag
Zaterdag was het natuurlijk feest bij ons in huis, we vierden Saar’s eerste verjaardag. De verjaardag was lekker rustig en relaxed en ze is enorm verwend met leuke en mooie cadeaus. Voor Fenne’s verjaardag maakte ik een spekjestaart voor haar, maar ik besloot deze keer om niet weer uren bezig te zijn met een taart. Saar heeft het nog bijna niet door en de taarten bij ons in huis zijn altijd zo snel op.. Jammer om daar uren mee bezig te zijn, dus bestelde ik een hele mooie fototaart bij Greetz.nl. Eerder dit jaar testten wij het paasgebak van Greetz, dus ik wist ondertussen al dat het gebak daar lekker is. En een fototaart is natuurlijk extra leuk, hiervoor gebruikte ik een van de foto’s van onze alternatieve cakesmash.

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Van Greetz mochten we ook nog een fotoballon uitzoeken en ook daarvoor gebruikte ik natuurlijk een van die leuke foto’s. De ballon was zó ontzettend leuk, we maakten deze vast aan het cadeau wat ‘s ochtends klaar stond voor Saar. Binnenkort lees je natuurlijk alles over haar verjaardagscadeau in een nieuw artikel. Ondertussen hangt de ballon nog steeds bij ons in de kamer en ik vind het zo leuk om er naar te kijken. Mijn kind is gewoon alweer 1 jaar!

Zondag
Zondag was bij ons echt een beetje een luie dag. Iedereen was moe van de verjaardag en we besloten om lekker niet zo veel te doen. We speelden met het nieuwe speelgoed wat Saar allemaal gekregen had en we deden vooral lekker rustig aan. ‘s Middags fietsten we nog naar Rossum, een klein dorpje bij ons in de buurt. En daar kwamen we een hele leuke plek tegen. Ook hierover volgt binnenkort een blog online! Wat hadden we een fijne week!

 

Hoe zag jouw week er uit?

 

No Comments
Leave a Reply