Genieten

Weekoverzicht: werken, feestje, pannenkoeken en naar de bioscoop!

  • By
  • 3 september 2018
  • Sticky
Weekoverzicht - Maudgeniet.nl

Afgelopen week was een hele drukke week, maar ook zo’n leuke week! We deden veel leuke dingen, hadden een hele mooie bruiloft en hadden heel veel plezier. Maar ik moest ook extra werken en had een paar andere verplichte afspraken, waardoor de week weer lekker volgepropt zat! Ik maakte tussendoor heel veel foto’s, maar eigenlijk allemaal geen foto’s die iets toevoegen aan mijn weekoverzicht. Stom! Kijk je mee?

Maandag
Het is 06.30 uur als de wekker gaat; dit keer is het niet Saar, maar gewoon de wekker! Ons ochtendritueel begint en om 07.45 uur ga ik naar mijn werk. Het is de laatste week van de vakantie en dus nog best druk en chaotisch op het werk; om 14.00 uur ben ik vrij en is Jasper thuis. Samen met de kindjes gaan we richting Hengelo om op zoek te gaan naar een kast voor de speelhoek van de kindjes. Na de verjaardagen is er nóg meer speelgoed bij gekomen en de troep in huis wordt steeds erger! Maar we slagen helaas niet (ik ben nogal kieskeurig) en gaan aan het einde van de middag weer naar huis. ‘s Avonds kruip ik achter de laptop en gaat Jasper weer klussen in de bijkeuken.

Dinsdag
Another day at the office! Een keer per maand moet ik werken op een andere locatie.. Om 07.30 uur zit ik met de kindjes in de auto om ze naar het kinderdagverblijf te brengen en vervolgens rij ik door naar Nijverdal om daar een dagje te werken. Om 17.45 uur kom ik thuis en kan ik aanschuiven (luxe!). Met een klein beetje stress beginnen we aan ons avondritueel en om 18.45 uur vlieg ik de deur alweer uit. Ik heb namelijk een afspraak met een Holistisch Therapeut bij Praktijk Natuurlijk Inzicht in Oldenzaal. Hoe zo’n afspraak er uit ziet en wat zo’n therapeut doet ga ik binnenkort allemaal uitgebreid vertellen. Als ik daarna thuis kom, ben ik in ieder geval bek af en kruip vroeg in bed.

Woensdag
Weer een werkdag voor mij; iets langer dan ik gewend ben. Ik werk van 08.00 uur tot 17.30 uur, maar de dag vliegt voorbij. Als de kindjes in bed liggen, ga ik nog even snel naar de bibliotheek (want laatste dag om boete-vrij in te leveren) en ga daarna koffie drinken bij m’n ouders. Twee keer knipperen en de dag is voorbij!

Donderdag
Donderdag is dan een vrije dag, fijn! ‘s Morgens hebben we controle in het ziekenhuis voor Fenne’s duim en daardoor moet ik een beetje schuiven met het slaapritme van Saar. Eenmaal aangekomen bij het ziekenhuis wordt Fenne overladen met heel veel complimentjes. Als ik de dokter mag geloven was Fenne tijdens haar operatie het dapperste kleine meisje wat hij ooit zag. Whooop! Daarna gaan we een broodje eten bij La Place en rijden we door naar een vriendinnetje van mij om koffie te drinken. Niet veel later móeten we naar huis, want Saar wil echt graag naar bed. Om 17.00 uur gaan we de deur alweer uit, want we gaan samen met mijn moeder en zusje pannenkoeken eten bij Klein Afrika in Oldenzaal. Wat een feestje!

Lees ook: Klein Afrika in Oldenzaal

Vrijdag
Weer een werkdag, maar gelukkig is het maar een halve dag. Ik werk van 08.00 uur tot 12.00 uur en als ik thuis kom liggen er pakketjes op de keukentafel. Leuk! Minder leuk is dat Saar een beetje hangerig is en een knalrode wang heeft. Na een korte inspectie kom ik erachter dat ze maar liefst twee hoektanden en twee kiezen krijgt; zij krijgt haar tandjes (en nu dus ook kiezen) altijd allemaal tegelijk! Ik leg haar weer in bed, maar het heeft weinig zin. Madame heeft nergens zin in en wil eigenlijk alleen maar bij mama hangen. Extra leuk dat er dan spontaan een vriendinnetje langs komt om koffie te drinken! ‘s Avonds hebben we een bruiloft van mijn neef en zijn vriendin/vrouw; wat een mooie avond! De bruiloft was prachtig, het leek wel een echte sprookjesbruiloft!

Kip - tortillachips / Maudgeniet.nl

Zaterdag
AU! Om 05.00 uur gaat de wekker al; en dat na een feestje met wijntjes en veel te weinig slaap. Ik moet werken van 06.00 uur tot 09.00 uur en heb echt spijt van de drie wijntjes die ik de avond er voor dronk. Serieus; 3 wijntjes maar! Ik kan zó slecht tegen alcohol; oeps! Ik doe m’n ding en als ik thuis kom, heeft Jasper al boodschappen gedaan met Fenne en Saar. Fijn! Ik loop een rondje met Fenne en we gaan bloemetjes plukken en wandelen in het bos achter ons huis. Een beetje frisse lucht doet me goed! Om 12.30 uur knap ik toch een beetje af en doe ik een middagdutje van ruim twee uur, daarna ben ik nog steeds té moe. Toch flans ik een heerlijke weekendmaaltijd in elkaar en ‘s avonds ploffen we op de bank met Netflix.

Lees ook: Weekendfood voor de hele familie – kip met een korstje van tortillachips

Zondag
Na een nachtje lekker geslapen te hebben, ben ik weer helemaal up & running en klaar voor een leuke dag! ‘s Morgens gaan Fenne en ik samen naar de bioscoop; het is haar eerste keer en ik vind het misschien nog wel spannender dan zij. We kleuren eerst een beetje, kopen daarna natuurlijk popcorn en gaan de zaal in voor Disney Junior Kleuterbios. Ze vond het eerst heel spannend, toen heel leuk en daarna was ze de concentratie een klein beetje kwijt. Toch hebben we een hele leuke ochtend en daarna gaan we nog even naar mijn vriendinnetje die na een operatie in het ziekenhuis ligt. Als we vervolgens thuis komen, besluiten we om weer lekker naar buiten te gaan. We wandelen een OERRR-route en hebben een heerlijke middag!

Aankomende week moet ik drie dagen werken en dan heb ik vakantie! Kom maar op met de nieuwe week!

 

No Comments
Leave a Reply