Genieten

Weekoverzicht: geen middagslaapjes meer voor Fenne en een weekendje Dublin!

 • By
 • 30 april 2018
 • Sticky
Weekoverzicht / Dublin / Maudgeniet.nl

Hoewel het er niet altijd van komt (of soms gewoon écht niet boeiend genoeg is), vind ik het altijd leuk om een weekoverzicht te delen.. Dat geeft jullie niet alleen een kijkje in ons leven, maar daardoor zie ik zelf ook weer hoe fijn onze week was. Afgelopen week was ook zo’n week.

Maandag
Afgelopen maandag was ik een dagje vrij van mijn werk. Ik was het weekend daarvoor naar Laag Holland geweest en had de meisjes gemist. Daarnaast kwam het ook beter uit met de oppas, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik genoot van een heerlijk dagje met onze dames en de dag was zo voorbij!

Lees ook: Ontdek het mooie Laag Holland met een lelijke eend!

Geen middagslaapjes meer!?
De laatste tijd probeerden we om Fenne ‘s middags niet meer naar bed te doen. ‘s Middags deed ze vaak nog een winterslaap (lees: sliep ze meestal nog zo’n 3 uur!), maar ‘s avonds vond ze het allemaal nog veel te gezellig. Met als gevolg dat ze dan om 22.00 uur nog steeds Olifantje in het bos aan het zingen was voor haar knuffels. Gelukkig hadden we ‘s avonds geen krijsend en boos kind, maar dit was ook niet helemaal de bedoeling.. En dus slaapt ze ‘s middags niet meer; af en toe slaapt ze ‘s middags nog hooguit een half uurtje op de bank. Maar we doen haar ‘s middags niet meer naar bed. En dat gaat eigenlijk best wel heel goed! Maar damn, ik moet er zelf nog wel aan wennen hoor! Mijn rustuurtjes in de middag zijn weg, maar daar wen ik vast wel weer aan! 😉

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Dinsdag en woensdag
Gewoon weer werkdagen voor mij, dus eigenlijk niks spannends. Dinsdagavond deed ik voor het eerst mee aan een lesje Bootcamp en dit vond ik enorm leuk! Wat fijn om lekker buiten te trainen, dat ga ik vaker doen! (Heb je mijn hilarische spring-foto al gezien op Instagram?)

Saar was deze dagen ook ontzettend verkouden en een beetje hangerig. Aangezien wij een paar dagen naar Dublin gaan, besloot Jasper om toch maar even voor de zekerheid met haar weer naar de huisarts te gaan. Ze was inderdaad benauwd en we mochten de pufjes weer uit de kast halen. Niet veel later bleek ook dat er weer een tandje door is gekomen, weer alles tegelijk.. Arm kind!

Lees ook: Bijtringen heb je nooit genoeg!

Donderdag, vrijdag en zaterdag
Ons weekend begon extra vroeg, want donderdag zaten Jasper en ik in het vliegtuig naar Dublin! Mijn schoonouders waren zo lief om drie dagen te willen oppassen en zo hoefden Jasper en ik even niet bezig te zijn met poepluiers en flesjes. Met z’n tweetjes ontdekten we Dublin en hadden even weer tijd voor elkaar. We hebben drie dagen lang niet aan elkaar gevraagd “Doe jij de peuter of de baby!?” 😉

Weekoverzicht / Dublin / Maudgeniet.nl

We hadden het erg leuk in Dublin en toch kan ik niet zeggen dat ik het een SUPER LEUKE stad vond. Gezellig en mooi was het zeker, maar op de een of andere manier waren we allebei niet razend enthousiast. Daar kwam ook nog eens bij dat ik iets verkeerds gegeten had.. Tijdens ons bezoekje aan het Guinness Storehouse, besloten we om daar te lunchen. Ik at een taco die echt heerlijk was, totdat ik opeens een hap nam die raar smaakte. Eerst dacht ik dat het teveel kruiden in één hap waren, maar een half uur later werd ik ontzettend misselijk! De rest van de dag ging dit niet voorbij en ‘s avonds hing ik vooral boven de wc. Meeuuhh!! Ook de dag er na was ik nog behoorlijk beroerd en durfde ik nauwelijks iets te eten.. Werd ons weekendje qualitytime toch nog een beetje verstoord. Grrr!

Zondag
Zaterdagavond kwamen we laat thuis en lagen er maar liefst drie leuke pakketjes op mij te wachten. De volgende ochtend moesten we natuurlijk enorm knuffelen met Fenne en Saar! We deden de was, gingen allemaal uitgebreid douchen, haalden boodschappen en noem het allemaal maar op. Kortom: een lekker rommeldagje!

Get it Covered / Maudgeniet.nlUiteraard pakte ik zondags ook mijn ontvangen pakketjes uit. Een van die pakketjes was van Smartphonehoesjes.nl. Ik kreeg een hele tas (nog een leuke tas ook!) vol met allemaal goodies en gadgets; vrijwel allemaal gadgets waar ik ook nog wat aan heb. Er zaten onder andere twee telefoonhoesjes in, een activity tracker, powerbanks, een sleeve voor mijn MacBook, een oplader, een geheugenkaart en nog veel meer! Er zat zelfs nog een bon met shoptegoed bij in, kan ik mijn eigen hoesje ontwerpen. Ook leuk!

Verder kreeg ik nog een leuke tas voor Fenne en een nieuw boek. Over beide vertel ik later natuurlijk meer!

 

Hoe zag jouw week er uit?

 

 

2 Comments
 • Marcella

  Wat leuk thuiskomen met al die pakketjes! Wat kreeg je veel tofs van smartphonehoesjes! Werkt de activity tracker goed? Ik zoek nog een nieuw hoesje, dus ik zal even bij hen kijken. Dublin, daar ben ik ook niet dol op. Ik dacht eerst dat het kwam doordat we de dagen ervoor zoveel natuur zagen, maar ik gok dat er gewoon geen liefde voor de stad is. Balen dat je zo ziek werd!

  • Maud

   Dat was zeker leuk thuiskomen, de activity tracker werkt volgens mijn zusje heel goed. Ik heb zelf al een fitbit, hihi. Dublin was wel leuk, maar niet zo’n wauw-factor als ik met andere steden heb. Helaas!

Leave a Reply