Genieten

Weekoverzicht: Fenne’s operatie en feestjes

  • By
  • 27 augustus 2018
  • Sticky
Operatie van Fenne / Maudgeniet.nl

Afgelopen week vond ik ontzettend spannend, want het was natuurlijk de week dat Fenne geopereerd werd. En ondanks dat ze aan ‘iets onbenulligs’ werd geopereerd, keek ik er enorm tegen op. Maar het is allemaal ontzettend meegevallen en we hebben een hele leuke week gehad!

Maandag
Maandag moest ik eerst werken tot 14.00 uur en de kindjes waren allebei op het kinderdagverblijf. Normaal gesproken zijn ze ‘s middags altijd thuis, dus dit betekende voor mij dat ik eens even goed voor mijn blog kon gaan zitten. Er moesten heel wat technische dingen gebeuren aan mijn blog (abracadabra voor mij), dus ik besloot om te werken bij Blond in Oldenzaal. Als ik daar zit, kan ik ook niet worden afgeleid door bergen was of een stofzuiger die mij roept. 😉 ‘s Avonds ging Jasper klussen in onze bijkeuken en zo kon ik nog even verder werken.

Dinsdag
Pffff, we waren ontzettend vroeg wakker en zaten om 06.30 uur al in de auto. Want vandaag was de dag van Fenne’s operatie! Ik scheet 7 kleuren in mijn broek, maar Fenne bleek écht nergens last van te hebben. Even dacht ik zelfs dat ze er zin in had! De operatie verliep heel goed en ‘s middags waren we alweer thuis en een half uur later speelde ze zelfs alweer. Wat fijn!

Lees ook: Persoonlijk – de operatie van Fenne (+ update)

Woensdag
Aangezien het zo goed ging met Fenne, ging ik woensdag gewoon weer werken. Mijn schoonmoeder was zo lief om op Fenne te passen en mijn werkdag vloog voorbij. ‘s Avonds plofte ik weer op de bank met mijn laptop om te bloggen. Eigenlijk best een saaie dag!

Saar / Maudgeniet.nl

Donderdag
Donderdag was een enorme slaapdag van Saar. Normaal is ze ‘s morgens al heel vroeg wakker (lees altijd rond 06.00 uur), maar nu moest ik haar om 08.30 uur echt uit bed plukken en drie kwartier later lag ze er al weer in! Fenne en ik speelden een hele tijd en rond 13.00 uur gingen we even met z’n drietjes naar de stad. Bij ons was het afgelopen week de Boeskool is Lös, hét zomerfeest van Oldenzaal. We aten een ijsje, liepen over de drukke brasserie en Fenne sprong op het springkussen, een gezellige middag! Daarna had ik nog eventjes tijd om foto’s te maken en dook toen de keuken in om te koken voor Jasper en de kindjes. ‘s Avonds rond 18.00 uur ging ik weer de stad in, want ook ‘s avonds gaat dit feestje gewoon door. Om 01.30 uur lag ik in bed (oeps!); wat een gezellige feestje!

Op donderdag deelde ik overigens ook voor het eerst sinds een hele lange tijd een foto van Saar [waar ze herkenbaar is] op Instagram. Ik blijf dit elke keer heel dubbel en moeilijk vinden; ik wil zó graag foto’s delen van mijn kindjes. Zeker als het geen gekke foto’s zijn, maar aan de andere kant wil ik ze ook heel graag beschermen tegen de ‘enge online wereld’.

Lees ook: De eeuwige strijd tussen ‘Mama Maud’ en ‘Blogger Maud’.

Vrijdag
Au, veel te vroeg uit bed. Om 07.45 uur moest ik op mijn werk zijn en dat vond ik wel even pittig na zo’n kort nachtje. Eigen schuld, dikke bult. In Twente zeggen we altijd ‘‘s Aams ‘n keal, ‘s mons ‘n keal!’ en dus door! Om 12.00 uur was ik alweer vrij en deed ik stiekem even een middagdutje met Fenne en Saar. Dit powernapje had ik echt even nodig en zo kon ik de rest van de dag weer door, ook deze mama wordt een dagje ouder. HAHA! ‘s Middags kwam mijn zusje langs en daarna kwamen mijn ouders terug van vakantie; zij bleven gezellig eten en toen zat de dag er alweer bijna op. ‘s Avonds ging Jasper naar de Boeskool en had ik alle tijd om weer te werken aan mijn blog.

DIY je eigen krijtbord maken / Maudgeniet.nl

Lees ook: DIY – zelf een krijtbord maken

Zaterdag en zondag
Zaterdag was weer eens een rommeldagje bij ons; we deden boodschappen, liepen door de stad en we gingen zelf een krijtbord maken. ‘s Avonds ploften we op de bank met Netflix en gingen we op tijd naar bed. Want Saar slaapt de hele week al onrustig door haar doorkomende kiezen, arm kind!

Zondag deden we ook lekker rustig aan. ‘s Morgens ging Jasper met de kindjes naar de eendjes en speelden we vooral veel binnen met de meisjes. ‘s Middags hadden we weer een feestje, want we hadden Familiedag van mijn vaders kant. Ook dit was weer gezellig en toen zat onze week er al weer op. Op naar een nieuwe en gezellige week!

 

No Comments
Leave a Reply