Genieten

Weekoverzicht: nieuwe lampen en voorbereidingen op de wintersport.

 • By
 • 5 februari 2018
 • Sticky
Outfit van Fenne - Maudgeniet.nl

Een tijdje geleden vroeg ik via Instagram Stories of jullie het leuk vonden om een weekoverzicht te lezen. Bijna iedereen stemde duidelijk op Ja, en dus is het weer tijd voor een weekoverzicht! Afgelopen week was een behoorlijk drukke week. Niet zo zeer qua (leuke) activiteiten, maar ik ben soms behoorlijk druk in mijn hoofd. Bij vrijwel alles wat ik doe krijg ik inspiratie om over te bloggen en daarnaast bedenk ik altijd wel iets om te doen.

Maudgeniet.nlNieuwe lampen!
Vlak voordat we vorige week ons weekendje weg gingen, kreeg ik mijn nieuwe lampen van Directlampen.nl in huis. Aangezien we een weekendje weg waren, kon ik nog niet zien of ik de bestelde lampen leuk genoeg vond. Dus daar ben ik afgelopen week druk mee bezig geweest, haha. Al sinds de kerstboom weg was, hadden we een heel donker hoekje in de woonkamer. Maar ik kon steeds geen lampen vinden die ik perfect genoeg vond. Na heel lang zoeken, vond ik een vloerlamp die perfect matcht bij ons dressoir. Voor in de speelhoek van Fenne bestelde ik nog een van de houten vloerlampen van Directlampen.nl. Ik ben er helemaal blij mee!

Maandag t/m woensdag
Van maandag t/m woensdag moest ik gewoon weer werken. Maandagavond sportte ik nog een uurtje. Dinsdagavond besloot ik om diverse afleveringen van Over mijn Lijk terug te kijken. Ik vind dit echt een van de mooiste programma’s die er bestaat.. Ze oprecht, zo puur en ook zo ontzettend verdrietig. Woensdagavond haalde ik skispullen op bij een vriendin, zodat ik goed voorbereid op wintersport kan. Tussendoor probeerde ik nog een beetje te bloggen en schreef onder andere een artikel met fijne Mama Musthaves. Ik kreeg (vooral via privé-berichtjes) leuke reacties en daar word ik altijd zo vrolijk van!

Donderdag
Donderdags is altijd mijn vrije dag en Fenne had deze dag een behoorlijke terrordag. ‘s Ochtends probeerde ik foto’s van haar te maken van haar mooie nieuwe outfit. Alleen was ze het hier nog niet zo mee eens, Fenne wilde namelijk veel liever zelf spelen met mijn camera.

Outfit van Fenne - Maudgeniet.nl
Een van de weinige foto’s die goed gelukt is! 😉

Daarna gingen we naar de bibliotheek (of de boekjeswinkel zoals zij dat noemt) en daarna gingen we lunchen met mijn zusje. Een van mijn favoriete hotspots in Oldenzaal is toch echt wel Blond; we hebben hier weer heerlijk gegeten! ‘s Middags gingen Fenne en Saar lekker naar bed en daarna ging ik met Fenne naar de kapper. Eerder vond ze dit ontzettend eng, maar nu vond ze het juist heel leuk!

Weekoverzicht - Maudgeniet.nlWeekend
Vrijdagochtend moest ik nog even werken en ‘s middags deed ik een beetje wat in huis. Ik maakte hapjes voor Saar, probeerde een beetje te poetsen en keek de laatste afleveringen van Over mijn Lijk. Toen Fenne ‘s middags weer wakker werd, speelden we fanatiek met al haar keukenspulletjes. Daarna gingen we nog even naar mijn oma en hadden we een gezellige middag!

Zaterdag is bij ons altijd zo’n rommeldagje.. ‘s Morgens doen we boodschappen, we werken de was een beetje bij en doen eigenlijk niet zo veel spannends. ‘s Middags ging ik nog even met mijn moeder de stad in om de laatste spulletjes voor de wintersport te kopen. Ik kookte iets uit mijn nieuwe kookboek De Nieuwe Spaanse Keuken (waarover later meer!) en ‘s avonds had ik een gezellige avond met Jasper.

Wintersport!
Zondag pakte ik mijn koffer in, helemaal klaar voor mijn eerste wintersport! Ik ging met de trein naar Schiphol en was toch wel een klein beetje zenuwachtig. Ik ga voor het eerst vier dagen weg van Fenne en Saar, op reis met mensen die ik niet ken en ik ga allemaal dingen doen die ik niet ken. Spannend! Maar ik heb er onwijs veel zin in. Op het moment dat jullie dit lezen, zit ik lekker in Zuid-Tirol en binnenkort lezen jullie er alles over op mijn blog natuurlijk!

 

Hoe was jouw week?

 

De lampen in dit artikel zijn gesponsord.

 

3 Comments
 • Shirley

  Veel plezier en succes op je eerste wintersport. Dat lijkt me best spannend. Maar achteraf zal het vast meegevallen zijn en voldoening geven.

  • Maud

   Dankjewel Shirley.. Ondertussen ben ik net weer terug en ik heb het echt geweldig gehad!!

 • Marcella

  Gave lampen! Ik vind ze echt heel stylish!

Leave a Reply