Genieten

Weekoverzicht: een nieuw logo en lekker uit eten!

  • By
  • 26 februari 2018
  • Sticky
Bloomon - Maudgeniet.nl

Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht! Het was een gezellige week met iets meer wijntjes dan ik gewend ben, hihi. Maar ook een week waar weer veel nieuwe dingen in gebeurden. Zo deelde ik ein-de-lijk mijn nieuwe logo, kocht ik een Fitbit en ging ik lekker uit eten.

Work work work en een zieke baby
Van maandag t/m woensdag was ik gewoon weer aan het werk. Voor mijn gevoel gebeurt er tijdens deze dagen nooit iets heel spannends. Ik vind m’n werk ontzettend leuk en heb dan de hele dag heel veel inspiratie, maar daar zal ik jullie niet te veel mee belasten. Hihi. Schreef ik in mijn vorige weekoverzicht nog dat Fenne en Saar een beetje hangerig waren, nu was Saar ook echt een beetje ziek. Ze was de hele week hangerig en heeft heeel veel in bed gelegen. Vervelend en zielig natuurlijk, maar zo kan ze wel goed weerstand opbouwen!

AH Saladbowl / Maudgeniet.nlGezond eten, sporten en een nieuwe fitbit!
Ik probeer nog steeds om zo gezond mogelijk te eten. Tuurlijk ‘zondig’ ik wel eens, maar ik wil dat niet de hele dag doen. Ik testte een aantal Saladbowls van Albert Heijn en ik vind ze heerlijk! Vooral de variant met zoete aardappel, geitenkaas en appel vond ik heerlijk. Ik ben gek op geitenkaas, maar eigenlijk helemaal niet zo zeer op zoete aardappel. Toch vond ik het heel jammer dat de salade zo snel op was, haha. Ik had nog wel zo’n bak op gekund, heerlijk!

Afgelopen week ging ik ook weer twee keer sporten. Ik had weer een meetmoment en deze was verrassend positief. Ik heb eindelijk meer spiermassa opgebouwd! Ik ben er zo blij mee.. Ik schrijf niet meer zo veel over mijn sportavontuur, maar binnenkort kunnen jullie een blog verwachten met een nieuwe update. Ik kocht afgelopen weekend overigens ook een Fitbit. Ik ben gek op gadgets en de Fitbit stond al een hele tijd op de wishlist. Nu heb ik eindelijk doorgepakt en ik ben er helemaal blij mee!

Bloomon - Maudgeniet.nl

Verse bloemen in huis!
Het is natuurlijk ontzettend koud buiten, maar door het zonnetje krijg ik toch een beetje lentekriebels. Heerlijk om dan weer verse bloemen in huis te hebben. En dus bestelde ik weer eens een mooie bos bij Bloomon, dat was lang geleden! Wil je ook zo’n mooi boeket in huis? Als je bestelt bij Bloomon via deze link, krijg je er een gratis vaas bij! (#nospon)

Wijntjes en gezelligheid
Op maandagavond en op woensdagavond ging ik naar een vriendinnetje.. Dit eindigde in wijntjes en gezelligheid, hihi. Ook ging ik samen met mijn moeder en zusje uit eten bij De Dominee in Oldenzaal. Echt een leuke plek om te genieten van een lekker hapje en een drankje! Op donderdagmiddag kwamen ook nog twee vriendinnetjes langs, zo gezellig! Kortom: weer heel veel gezelligheid!

De Dominee in Oldenzaal / Maudgeniet.nl

Lees ook: Heerlijk eten bij De Dominee in Oldenzaal

Een nieuw logo!
Ik wilde al zo lang een nieuw logo en ik heb nu eindelijk doorgepakt.. Ik ben er zo ontzettend blij mee! Ik had nog geen idee wat ik precies wilde, maar ik wilde het logo sowieso rustig en eenvoudig houden. Wat mij betreft is dat helemaal gelukt en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Dansen op K3 en een cake bakken
Sinds kort luisteren we thuis zo’n beetje non-stop K3 en dansen we de hele kamer rond. Fenne vindt het echt helemaal geweldig! Zo gezellig ook.. Ook bakten Fenne en ik een taart. Afgelopen week wilden ze op het kinderdagverblijf een taart bakken, maar die was helaas mislukt. Dus beloofde ik Fenne om samen een cake te bakken, ze vond het zo leuk en gezellig. Conclusie: ik heb echt een meisje in huis..

 

Hoe zag jouw week er uit? 

 

1 Comment
  • Marcella

    Die salade lijkt me heerlijk, ik ga ‘m ook nog eens proberen! Ik heb van de AH nu vaak de groene salade met kaas en ei, ook erg goed. Ik loop al drie jaar rond met een activity tracker, het helpt mij erg goed om in beweging te komen/blijven! Mooi joh, die bloemen!

Leave a Reply