Genieten

Weekoverzicht: zomers weer en Laag Holland ontdekken!

 • By
 • 23 april 2018
 • Sticky
Suppen in Laag Holland / Maudgeniet.nl

Afgelopen week was een heerlijke week! Ik heb zoveel leuke dingen gezien en gedaan, dus het wordt tijd om dat met jullie te delen!

Maandag
Maandag had ik een relatiedag vanuit mijn werk. Ik werk in de kantoorartikelen-branche en ik vind het steeds interessanter worden, zo leuk! Tijdens de relatiedag waren allerlei leveranciers waar we gezellig mee konden kletsen. Ook had ik hier een lezing van Tony’s Chocolonely, dit was ontzettend interessant en ik heb hier veel feitjes over Tony’s geleerd! Later hadden we ook nog een ‘voorstelling’ van Victor Mids (elke zaterdagavond te zien bij Mindf*ck), ook bizar! Ik was ‘s avonds pas laat thuis, dus helaas geen tijd meer om te sporten..

Dinsdag en woensdag
Wederom twee werkdagen voor mij. Beide dagen vlogen voorbij en voor ik het doorhad was het al woensdag 17.30 uur en had ik alweer weekend!

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Donderdag
Ik had al weekend, dus samen met Fenne en Saar kon ik lekker genieten van het mooie weer! We waren ‘s morgen om 07.30 uur al buiten en zijn daar de hele dag geweest. Wat heerlijk! Mijn zusje kwam ‘s morgens nog langs en ‘s middags mijn schoonmoeder, schoonzusje en mijn moeder. Wat een gezelligheid! ‘s Avonds ging ik nog even naar mijn ouders en toen zat de dag er al weer op!

Weekend genieten in Laag Holland
Vrijdagochtend was ik nog thuis, pakte ik mijn koffer in en probeerde ik zoveel mogelijk te genieten van Fenne en Saar.. Want ‘s middags ging ik op persreis naar Laag Holland. Ik vind het soms heerlijk om zonder kindjes weg te gaan, maar ik mis ze natuurlijk dan wel! Op vrijdagmiddag ging ik naar Laag Holland en had daar een geweldig weekend!

We ontdekten de mooie steden en stadjes, gingen suppen, naar een kaasboerderij, we gingen rib varen en ontdekten de regio met lelijke eendjes. We hadden prachtige locaties om te overnachten en hebben heerlijk gegeten!

Laag Holland / Maudgeniet.nl

Ik kan niet wachten om al mijn verhalen en avonturen te delen met jullie, wat was het een ontzettend leuk weekend! Op Instagram kun je al een kleine impressie vinden van mijn weekend!

Zondag was ik rond 17.00 uur weer thuis en had ik nog even tijd met Jasper en de meisjes. Altijd fijn om na zo’n weekend weer thuis te komen en het gezellig te hebben met elkaar. Ook lag er een pakketje voor mij klaar van Van Eigen Deeg. In dit pakketje zaten diverse lekkere (en verantwoorde!) koeken die we de komende dagen gaan testen!

 

2 Comments
 • Marcella

  Jammer dat ik je weer niet ontmoet heb Maud! Het moet er toch nog eens van komen hè! Lijkt me zo leuk!

  • Maud

   Jaaa! Mij ook!

Leave a Reply