Genieten

Weekoverzicht: Op bezoek bij een kunstenaar en een meidenweekend!

  • By
  • 13 augustus 2018
  • Sticky
Weekendje weg Alfsee / Maudgeniet.nl

Het is weer maandag en dat betekent weer een nieuw weekoverzicht online! Afgelopen week was weer zo’n week met een gouden randje. Tussen het werken door had ik ‘s avonds en op mijn vrije dagen heel veel leuke dingen op de planning staan.

Maandag
Maandagmorgen om 08.00 uur begon ik met werken en om 14.00 uur zat mijn werkdag er al weer op. Toen ik thuis kwam hadden mijn ouders Fenne opgehaald, omdat ze daar ging logeren. Jasper had een nieuw voor de speelhoek bedacht en ‘s middags doken we de Ikea in; maar we konden niet vinden wat we zochten. We aten thuis iets simpels, Saar ging naar bed en ‘s avonds ging ik naar Rob Kaspers, een kunstenaar uit Oldenzaal.

Om 19.30 uur stond ik een klein beetje zenuwachtig voor de deur, maar al die zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon toen ik het huis binnen kwam. WAUW! Uiteindelijk ben ik hier ruim anderhalf uur geweest en bleef ik maar kijken naar alle kleine kunstwerkjes op de muren, de vloer, de keukenkastjes, het meubilair en het plafond. Wauw!

Meest bijzondere huis in Oldenzaal - Rob Kaspers / Maudgeniet.nl

Lees ook: Dit is het meest bijzondere huis van Oldenzaal..

Dinsdag
Deze dag begon een beetje anders dan normaal. Normaal gesproken is Saar altijd heel vroeg wakker, dus ik had geen wekker gezet. Juist op deze dag werd ze pas om 07.30 uur wakker! Ik sprong als een gek onder de douche, bracht haar naar het kinderdagverblijf en ging door naar mijn werk. Om 17.30 uur was ik vrij en ik was zo blij om thuis te komen en weer met Fenne te knuffelen. Ook al is ze maar een nachtje weg, ik had haar stiekem echt gemist. Toen de kindjes ‘s avonds in bed lagen, ging ik met een vriendinnetje het terras op. Eindelijk bijkletsen!

Woensdag
Nog een dagje werken en om 17.30 uur had ik weer weekend! Heerlijk om zo vroeg in de week al weekend te hebben, hihi. We aten wat, deden de kindjes in bed en de rest van de avond was het lekker rustig. Ik ging nog even bloggen en daarna keken we samen weer naar ‘onze serie’ op Netflix.

Landgoed Kaamps / Maudgeniet.nl

Donderdag
Jasper heeft nu vakantie en ik was deze dag ook vrij. En meestal gaan we op dit soort dagen er wel even op uit, dus besloten we naar Landgoed Kaamps in Deurningen te gaan. Hier kun je even bij de koeien kijken, spelen in de speeltuin of de ini mini kinderboerderij, lekker wat eten of drinken en natuurlijk even de kaaswinkel bezoeken. Het was zo’n leuke ochtend! De rest van de dag deden we niet zo veel spannends, want er stond een druk weekend voor de deur!

Weekendje weg Alfsee / Maudgeniet.nl

Vrijdag t/m zondag: meidenweekend!
Vorig jaar ging ik samen met een vriendinnetje, haar dochter en Fenne een weekendje weg. Het was toen zo leuk, maar we waren allebei zwanger.. Dit jaar dachten we; dit kunnen we wel nog een keer doen, maar dan wél met wijn! Dus gingen we dit weekend naar Alfsee in Duitsland. Vanuit ons huis is het maar een uurtje rijden, maar we hebben een enorm vakantiegevoel gehad. Het ‘germanendorpje’ waar we zaten was zo ontzettend leuk, we gingen naar een grote buitenspeeltuin en naar een grote binnenspeeltuin, we aten crepes en speelden op het strandje. ‘s Avonds waren de peuters helemaal kapot en lagen al heel vroeg in bed. Zo konden wij lekker wijntjes drinken en heel veel bijkletsen. Wat was het een leuk weekend! Ik gok dat we hier traditie van gaan maken, hihi. Binnenkort lees je er natuurlijk alles over op mijn blog!

 

1 Comment
  • Marcella

    Jeej, wat had je een fijne week! Tof om gezellig met je vriendin en jullie peuters een paar dagen weg te gaan. Lekker bijkletsen!

Leave a Reply