Genieten

Weekoverzicht: zieke Saar en jarige Fenne!

  • By
  • 28 mei 2018
  • Sticky
Fenne 3 jaar / Maudgeniet.nl

Ooohh, wij hadden zo’n heftige en drukke week! Niet per se druk omdat we duizend dingen te doen hadden, maar we moesten wel van alles regelen en toen werd Saar ook nog eens ziek. Kijk je mee naar onze week?

Maandag
Onze week begon natuurlijk hartstikke goed. Maandag was het Tweede Pinksterdag en hadden we lekker een dagje vrij. Het was zo’n lekker weer en we zetten thuis lekker het badje op. Mijn moeder kwam barbecuen en de dag vloog voorbij. Ik kan zo ontzettend genieten van die zomerse dagen. Heerlijk!

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Dinsdag en woensdag
Dinsdag en woensdag waren mijn werkdagen en deze verliepen verder lekker rustig. ‘s Avonds deden we niet zoveel en dat vond ik eigenlijk wel heel fijn. Ik maakte een paar babyhapjes en that’s it. Achteraf maar goed ook, want woensdag werd ik gebeld door het kinderdagverblijf.. Saar was ziek en ze vroegen of ik haar wilde ophalen. Tuurlijk! En inderdaad; ze was behoorlijk ziek. Hoge koorts, hangerig, veel slapen en (helaas) ook veel huilen. Arm kind! Wist ik toen veel dat ze de rest van de week nog niet beter zou zijn en dat we heel veel gebroken nachten zouden krijgen.. Hihi. Ik ben er van overtuigd dat er weer een tandje aankomt; stomme tandjes!

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Lees ook: Mijlpaal – de eerste tandjes (+ tips)

Donderdag
Donderdag was echt een Terror-dag! ‘s Ochtends was het thuis nog redelijk rustig, maar daarna werden Fenne en Saar allebei enorm hangerig en huilerig. Mijn vriendinnetje kwam nog even langs voor Fenne’s verjaardag en verder vond ik het echt een rotdag! Toen ‘s avonds de kindjes in bed lagen, deed ik nog een paar boodschappen voor Fenne’s verjaardag en daarna was ik compleet gesloopt!

Vrijdag
Vrijdag was een hele drukke, maar superleuke dag! ‘s Ochtends heb ik gewerkt en ‘s middags hadden we een feestje van mijn werk. Beide directeuren waren 50 geworden en dat moest gevierd worden. We konden ‘s middags kiezen uit diverse activiteiten, ik koos voor een tochtje op de scooter en ‘s avonds werd er gebarbecued. Het was zo gezellig!

Fenne 3 jaar / Maudgeniet.nl

Zaterdag
Groot feest! Hoewel Fenne zondag pas jarig was, vierden we zaterdag uitgebreid haar verjaardag. ‘s Morgens stond ik als een gek in de keuken om alles voor te bereiden. Dit wilde ik eigenlijk donderdag doen, maar aangezien het zo’n terrordag was, kwam er echt niks van. En vrijdag na zo’n gezellig feestje al helemaal niet! 😉 Dus maakte ik ‘s morgens om 08.00 uur al diverse salades voor bij de barbecue en bakte ik daarna ‘nog even’ een taart.

Fenne's verjaardag / Maudgeniet.nl

Net als vorig jaar was de taart precies op tijd af; een klein beetje anders dan ik ‘m in mijn hoofd had, maar zeker niet minder lekker. Fenne was helemaal blij met haar taart! Binnenkort komt het recept online. ‘s Middags werd Madame ontzettend verwend met heeel veel toffe cadeaus, wat hebben wij toch veel lieve mensen om ons heen! Het was echt een hele leuke dag!

Zondag
Zondag was Fenne echt jarig, maar om nog meer hypere verjaardag-terror te voorkomen zeiden we tegen haar dat ze zaterdag jarig was. Dat is het voordeel van een peuter die drie wordt, haha! Dus zondag was een hele rustige dag.. Saar was nog steeds hangerig en huilerig en Fenne was nog steeds helemaal hyper van alle cadeautjes. We zwommen in ons zwembadje, speelden met alle leuke cadeaus en we hebben bijna de hele middag met de klei gespeeld. We sloten de dag af met een barbecue en ploften ‘s avonds lekker op de bank. Op naar een nieuwe week!

 

Hoe zag jouw week er uit?

 

1 Comment
  • Nicole Orriëns

    Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Fenne! Jullie hadden in ieder geval mooi weer.

Leave a Reply