Genieten

Weekoverzicht: fotoshoot, nieuwe boeken, op en relaxen!

  • By
  • 21 oktober 2018
  • Sticky
Fotoshoot in de herfst - Maudgeniet.nl

Afgelopen week vond ik een pittige week. Schreef ik onlangs nog een artikel over hoe ik alle ballen hoog houd, had ik afgelopen week het gevoel dat ik ze allemaal tegelijk liet vallen. Niks liep zoals ik wilde dat het liep en ik was zo moe en op! Soms heb ik dat en moet ik even terug naar af. De ene keer is dat voor een paar dagen, de andere keer voor minstens twee weken. Geeen idee hoe dat deze keer gaat. Dat ik even rust moet nemen, is een ding wat zeker is.

Maandag
Another day at the office! Maandag is een drukke dag! Ik werk van 08.00 tot 14.00 uur en vlieg dan naar huis om alles klaar te maken voor onze fotoshoot. Kindjes uit bed, spullen pakken en gaan. Samen met Kitty van Sjiek Photo & Film hebben we een fotoshoot met ons viertjes! Rond 17.00 uur zijn we thuis, duik ik snel de keuken in en maak ik een pan spaghetti. We eten, doen de kindjes onder de douche en brengen ze dan naar bed. Daarna moet ik weer ‘vliegen’, want om 20.00 uur ga ik sporten. Samen met mijn zusje ga ik weer een uurtje naar HELD en de training is zwaar! Daarna naar huis, douchen en m’n bed in! Morgen is er weer een dag..

Lees ook: Een fotoshoot in de herfst met ons gezin!

Dinsdag en woensdag
Beide dagen zijn eigenlijk niet spannend. Ik werk, we koken en eten en brengen de kindjes naar bed. Het standaard riedeltje. Op dinsdagavond drink ik wijntjes met de mama van een vriendinnetje van Fenne. Veel te gezellig! Normaal gesproken plof ik ‘s avond meteen achter m’n laptop al de kindjes in bed liggen, maar ik ben zo moe en op.. Dat ik woensdag op de bank plof en Jasper daarmee bijna een hartaanval bezorg. 😉

Donderdag
Het lijkt wel alsof er storm in de lucht hangt. Of iets anders. Whatever. Fenne en Saar hebben nergens zin in en de ene driftbui volgt op de andere driftbui. Daardoor duurt de dag lang! We bakken ‘s morgens nog wel een paar cupcakes, maar dat lijkt ook maar een tijdelijke oplossing te zijn. 😉 Een vriendinnetje komt koffie drinken en mijn vader haalt Fenne een paar uurtjes op. Dat betekent dat ik even alleen tijd heb voor Saar en we lopen heel veel rondjes totdat ze rustig is. ‘s Avonds doe ik wederom niks: behalve op de bank ploffen.  Deze dag krijg ik ook de foto’s van de fotoshoot in mijn mailbox, dat maakt gelukkig heel veel goed!

Fotoshoot in de herfst - Maudgeniet.nl

Vrijdag
Vrijdag lijkt wel een Ctrl C + Ctrl V van donderdag. Verder heb ik hier helemaal niks meer aan toe te voegen! Ondanks dat een ander vriendinnetje koffie kwam drinken en ‘s middags m’n moeder, vond ik het weer een pittige dag. Ik heb het gevoel dat ik he-le-maal op ben.

Zaterdag
10.000 bonuspunten voor Jasper! Of misschien nog wel meer! Wat een kanjer van een vent heb ik toch. Jasper stuurt mij deze dag weg: eerst een bezoekje langs de kapper en dan door de sauna. Even een dagje he-le-maal niks doen en bijtanken. Ik mag van hem pas thuis komen als de kindjes ‘s avonds weer in bed liggen en ik heb een hele fijne dag! Rond 21.00 uur kom ik thuis en heb ik het gevoel dat ik weer een klein beetje opgeladen ben.

Zondag
Zondagochtend beginnen we met een bezoekje aan het zwembad. De meisjes vinden het ontzettend leuk om te gaan zwemmen en het is ontzettend gezellig. Daarna gaan ze even slapen en als ze wakker worden eten we knakworstjes! ‘s Middags doen we niet zo veel en lopen we nog even door het bos. Voor we het door hebben.. Is deze week alweer voorbij!

Deze week kregen we ook heel veel leuke nieuwe boeken opgestuurd. De komende tijd kun je dus een aantal toffe reviews terug vinden op Maudgeniet.nl!

Op naar een nieuwe week met een stuk meer energie!

No Comments
Leave a Reply