Genieten

Weekoverzicht: ss Rotterdam, visite en eindelijk lente!

  • By
  • 9 april 2018
  • Sticky
Maudgeniet.nl

Ik vind het altijd leuk om een weekoverzicht te delen.. Dat geeft niet alleen jullie een kijkje in ons leven, maar daardoor zie ik zelf ook weer hoe fijn onze week was. Afgelopen week was ook zo’n fijne week!

Maandag
Afgelopen maandag was het Tweede Paasdag en dat was voor ons een perfect begin van de week. We verbleven tijdens Pasen namelijk in Rotterdam en sliepen op een schip, namelijk ss Rotterdam! Dit was een groot feest voor Fenne en voor ons heel indrukwekkend. Wat een prachtig schip en wat een toffe plek om te overnachten! Na het uitchecken ontdekten we nog een leuke plek om te lunchen; JORDYs. Binnenkort lees je daar alles over.

Slapen op ss Rotterdam / Maudgeniet.nl

Lees ook: Weekendje Rotterdam met kinderen – slapen op ss Rotterdam

Dinsdag
Op dinsdag begon de werkweek weer en werkte ik weer de hele dag. Even schakelen na zo’n heerlijk weekend, maar mijn werkweek was kort dus ik mocht zeker niet klagen! ‘s Avonds maakte ik weer een hele lading hapjes voor Saar in 4 varianten; het lijkt wel alsof ze chronisch honger heeft op dit moment. Ik blijf maar koken voor haar! ‘s Avonds keken we een toffe serie op Netflix; Deep Water.

Woensdag
Weer een werkdag voor mij. Wat mij betreft geen probleem, want ik vind m’n werk erg leuk. En om 17.30 uur had ik zelfs alweer weekend, haha. ‘s Avonds was ik nog wat aan het bloggen en toen was de dag alweer om!

Maudgeniet.nl

Donderdag
Weekend! 😉 Ik wilde op deze dag van alles doen, maar deed uiteindelijk bijna niks. Haha! Fenne en Saar waren allebei best moe, dus die lagen ‘s morgens alweer op tijd in bed. Zelf besloot ik toen ook maar om even een powernap te doen, heerlijk! Toen we alle drie wakker werden zat m’n schoonmoeder beneden voor een kop koffie en daarna gingen we nog even naar mijn oma. ‘s Avonds ging ik even met Fenne naar Enschede om een klein beetje te shoppen. Nieuwe schoenen én nieuwe broeken, hoppakee!

Vrijdag
Pffff, dit was zo’n drukke dag! ‘s Morgens om 08.15 uur moest ik met Saar naar het consultatiebureau. Bij Fenne vond ik dat echt verschrikkelijk, maar met Saar is het echt een feestje om er naar toe te gaan. En dat terwijl ze allebei even goed/slim/snel zijn met alles, wat een andere arts wel niet kan doen! Daarna kwam Kristy langs met wat lekkers en daarna kwam een vriendinnetje koffie drinken. Zij was nog niet weg of een ander vriendinnetje kwam langs voor een kop thee en ‘s middags had ik wederom visite, haha!

Right Sweets / Maudgeniet.nl

Lees ook: Lekker en gezond snoepen?

Weekend!
Zaterdag en zondag was het dan eindelijk LENTE! Jasper was druk bezig in onze tuin, tuinmeubels schuren en schilderen en alle tegels weer schoonmaken met de hoge druk! Op zaterdagochtend ging ik even met Fenne en Saar naar mijn ouders en ‘s middags ging ik als een gek boodschappen doen. Wat een hel op zaterdagmiddag, what was I thinking?? Aan het einde van de middag hadden we een doopfeest en ging Fenne voor het eerst naar de kerk, superspannend vond ze het!

Maudgeniet.nl

Zondags hadden we echt een relaxed dagje. We zaten veel in de tuin en Fenne mocht Jasper helpen met schilderen. Ze kreeg een kwastje en een emmertje water en heeft zich daar de hele dag mee vermaakt. Heerlijk! ‘s Middags gingen we nog even naar de Hulsbeek-dag in Oldenzaal en toen zat ons weekend er al weer op! Op naar een nieuwe week!

 

No Comments
Leave a Reply