Genieten

Weekoverzicht: werken, dierenziekenhuis en dagje weg!

  • By
  • 25 juni 2018
Van kleine spruit tot toffe peer / Maudgeniet.nl

Jaaaa, leuk! Na twee weken geen weekoverzicht te hebben geplaatst, is het eindelijk weer tijd voor een weekoverzicht! Na onze vakantie werd het weer tijd voor ons normale ritme. Weer aan het werk en naar het kinderdagverblijf, gewoon weer normaal eten en uiteraard ook weer leuke dingen doen. Maar deze week liep het allemaal toch iets anders dan verwacht.

Buddy / Maudgeniet.nl

Maandag
Yes, ik mocht weer aan het werk! Normaal gesproken wil ik niet nadenken over mijn werk tijdens de vakanties, maar nu keek ik er echt weer een beetje naar uit. We konden echt aan de meisjes merken dat zij behoefte hadden om weer in hun normale ritme te zitten. Dus iedereen was blij dat wij weer gingen werken en dat oma weer kwam oppassen. Hihi. Om meteen maar in mijn goede ritme te komen, ging ik ‘s avonds sporten en kroop ik op tijd mijn bed in.

Dinsdag en woensdag
Ook weer normale werkdagen. De kindjes gingen naar het kinderdagverblijf en verder deden we niet zoveel. Dinsdagavond ging ik bloggen en woensdagavond ging ik na het eten samen met Fenne op pad. Saar had een nieuwe kinderwagen nodig en dus maakten we er een leuk uitje naar de Prenatal van. Woensdag kwam er overigens ook een leuke winactie online, je kunt namelijk shoptegoed winnen bij een van mijn favoriete webshops! Doe jij al mee?

Donderdag
Na drie dagen werken vond ik het stiekem toch ook wel lekker om weer een dagje met de meisjes te zijn. Eigenlijk deden we niet zoveel, ‘s morgens hadden ze om de beurt terror-buien en speelden we veel in de tipitent. Samen met Fenne maakte ik watermeloen met uitsteekvormpjes en we gingen een stukje wandelen met de nieuwe buggy. ‘s Avonds ging ik weer sporten en zo haalde ik deze week mijn sportdoel van minimaal 2x per week sporten. Blij mee!

Van kleine spruit tot toffe peer / Maudgeniet.nl

Vrijdag
Vrijdagochtend moest ik nog even werken en om 12.00 uur had ik lekker weekend! ‘s Middags was Fenne ontzettend moe en lag vooral lekker op de bank te hangen, Saar lag in bed en zo kon ik ook een beetje chillen. Af en toe ook wel fijn! Om 16.00 uur haalden we met z’n drietjes Jasper op van z’n werk, dit vond Fenne zo leuk! ‘s Avonds hadden we een hele gezellige bruiloft van mijn nichtje en wist ik al dat ik de volgende ochtend spijt zou hebben van de vele wijntjes. 😉

Weekend!
En uiteraard had ik zaterdagochtend last van de gezelligheid van de avond ervoor. Om 10.00 uur kwam mijn vriendinnetje langs en kletsten we gezellig bij. Later op de dag belde ik voor de zekerheid de dierenarts en voor we het wisten lag Buddy in het dierenziekenhuis!

Emsflower / Maudgeniet.nl

Zondagochtend deed ik een fotoshoot met Saar voor haar eerste verjaardag. Er zijn ontzettend veel leuke foto’s uitgekomen! Om ons weekend een beetje op te leuken besloten we om zondags naar Emsflower te gaan. Emsflower is een grote bloemenkwekerij waar je een kijkje achter de schermen kunt nemen. Maar je vindt hier ook een leuke vlindertuin, een aantal dieren en een hele toffe speeltuin. Fenne vond het hier ontzettend leuk en zelfs Saar kon hier spelen. Wat een leuke middag hebben we gehad. Binnenkort lees je er alles over op mijn blog.

Vandaag wordt Buddy geopereerd en ik ben ontzettend benieuwd hoe het straks met hem gaat en hoe deze week er voor ons uit gaat zien.

 

No Comments
Leave a Reply