Genieten

Weekoverzicht: nieuwe winterjassen en datenight!

  • By
  • 20 augustus 2018
  • Sticky
Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Afgelopen week was een leuke, rustige en toch chaotische week. Het was Jaspers laatste week van de vakantie en dat moest natuurlijk gevierd worden. Dat hij vakantie had, maar zeker ook dat hij weer aan het werk gaat. Haha!

Elke keer als ik bezig ben met mijn weekoverzicht, besef ik me dat ik veel te weinig foto’s heb gemaakt om ook daadwerkelijk te kunnen laten zien hoe leuk onze week was. Zo ook afgelopen week, ondanks dat ik dus wél heel veel productfoto’s maakte (zie hieronder bijvoorbeeld). Ik kan nu wel gaan beloven dat ik deze week meer foto’s ga maken, maar ik weet gewoon dat het er veel te vaak bij in schiet. OEPS! Maar toch neem ik jullie mee naar afgelopen week.

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Maandag t/m woensdag
Maandag had ik een werkdag van 08.00 uur tot 14.00 uur. Omdat er nu veel collega’s op vakantie zijn, voelt het extra druk. Mijn werkdag vloog voorbij en toen ik terug kwam uit het werk werd ik gebeld door de chirurg dat de operatie voor Fenne gepland staat. Aankomende dinsdag wordt ze al geopereerd! ‘s Middags kwamen mijn ouders bij ons op visite en de rest van de dag verliep redelijk rustig. Dinsdag en woensdag moest ik ook werken en ook die werkdagen vlogen voorbij.

Winterjassen Zeeman / Maudgeniet.nl

Donderdag
Donderdag was een iets drukkere dag. ‘s Morgens kwam mijn tante op visite en kon ik eindelijk eens bijkletsen met haar, heel gezellig! ‘s Middags bedacht ik dat het wel leuk zou zijn om even met Fenne naar mijn zusje te gaan en dat was ook hartstikke gezellig. Aan het einde van de middag werd Fenne moe, maar we willen proberen om haar middagslaapje over te slaan. Waarom? Zodat we ‘s avonds om 19.00/19.30 uur ook écht rust hebben en niet nog honderd keer naar boven moeten. Dus ‘s middags ging ik nog even met haar naar de stad om nieuwe schoenen te kopen en toen kwam ik ook twee hele leuke winterjassen tegen voor de meisjes. En ondanks dat het die dag ruim 25 graden was, besloot ik om de jassen gewoon alvast mee te nemen. Ik betaalde € 30,98 voor twee jassen; binnenkort lees je er alles over! ‘s Avonds hadden we een verjaardag wat ook heel gezellig was. Een hele leuke dag!

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Vrijdag
Vrijdagochtend moest ik nog een paar uurtjes werken en daarna had ik dus om 12.00 uur weekend. Fijn! We hingen een beetje in huis en speelden lekker met Fenne terwijl Saar in bed lag. Jasper stond op het punt om met de kindjes naar de kinderboerderij te gaan, toen vervolgens mijn schoonmoeder en -zusje er aan kwamen. Net zo gezellig! Daarna fietste ik snel met Fenne naar de Albert Heijn om pizza’s te kopen (Papa mag niet! Is alleen voor meisjes!) en vervolgens ging ik nog een rondje fietsen met Fenne. Ik nam de camera mee en maakte heel veel leuke foto’s van haar én van ons samen (lang leve de zelfontspanner). Toen de kindjes ‘s avonds in bed lagen, ploften wij op de bank met chips en Netflix!

Klussen met papa / Maudgeniet.nl

Weekend!
Zaterdag begon met ons vaste riedeltje: iets langer in bed, een beetje op de bank hangen en vervolgens boodschappen doen. Fenne zong de hele Lidl bij elkaar en toen we terug kwamen mocht ze samen klussen met papa. Dit vindt ze altijd zo leuk en gezellig! Vooruit; ze loopt meer in de weg dan dat ze echt helpt, maar dat mag de pret niet drukken! ‘s Middags ging Jasper alsnog even met de kindjes naar de kinderboerderij en ‘s avonds hadden we datenight!

Ken je die grap die je maakte toen je voor het eerst zwanger was? Dat je écht écht écht nog regelmatig iets met z’n tweetjes zou gaan doen, zonder kindjes erbij? Minimaal 1x per maand? Jup, die grap maakten wij ook en ondertussen komt het er nooit eens van. Op de fiets naar de stad beloofde ik Jasper plechtig dat ik de hele avond geen kinderliedjes zou zingen (het gaat vanzelf, die krijg je nooooit uit je hoofd!). Waarop Jasper -super romantisch- zei: “We drukken een paar tapas naar binnen en dan gaan we onmeunig bier zuipen!” Dus.. Zo gezegd, zo gedaan. Wat hadden we en gezellige avond! *Zo gezellig, dat ik helemaal geen foto’s heb gemaakt!*

De Troubadour in Geesteren / Maudgeniet.nl

Zondag
Zondag was eigenlijk wel een chilldag! Saar werd rond 06.30 uur wakker en het was ‘mijn beurt’ om er uit te gaan voor haar. Fenne kroop rond 07.00 uur bij Jasper in bed en om 08.00 uur waren we allemaal beneden. Dit familiemomentje duurde niet lang, want op dat moment ging Saar alweer naar bed voor haar ochtendslaapje. De rest van ons ging lekker rustig douchen en daarna ging ik op pad om verse broodjes te halen.

Rond 10.00 uur werd Saar weer wakker en aten we broodjes met z’n allen, dat vind ik altijd zo gezellig op zondag! Vervolgens speelden we met z’n allen en ‘s middags kwam Jaspers vader nog even langs. Toen Saar rond 15.00 uur wakker werd van haar middagslaapje hebben we de spullen gepakt en zijn we vervolgens naar De Troubadour in Tubbergen geweest; een familierestaurant met een grote buiten- én binnenspeeltuin. Je leest er binnenkort alles! Het was in ieder geval een hele fijne dag en een leuke afsluiter van Jaspers vakantie.

 

Hoe zag jouw week er uit?

 

No Comments
Leave a Reply