Genieten

Weekoverzicht: spandoek maken, naar het bos en de film Doris

  • By
  • 24 september 2018
  • Sticky
Hof van Espelo - Maudgeniet.nl

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een weekoverzicht schreef! Ik heb maar liefst twee weken over geslagen en dit kwam onder andere door onze vakantie.. Daarover wil ik een reisartikel schrijven en ik wil dat niet allemaal verwerken in een weekoverzichtje, haha. Maar ondertussen zijn we weer druk bezig met ons normale leventje en wordt het weer tijd voor een weekoverzicht!

Maandag
Na een heerlijke vakantie moet ik op maandagochtend gewoon weer naar mijn werk. Tegen de tijd dat mijn mailbox (en de taken die daar in zitten) zijn bijgewerkt, is het ook alweer zo’n beetje tijd om te gaan. Want maandags werk ik altijd maar tot 14.30 uur.. ‘s Middags speel ik met de kindjes en als Jasper om 16.00 uur vrij is, lopen we samen even naar de supermarkt voor het avondeten. We koken, eten, gaan douchen met de meisjes en stoppen ze in bed. Daarna begin ik met het maken van een spandoek voor mijn vriendinnetje die 25 wordt. Dit mislukt vrijwel meteen en ik ben dan ook meteen enorm chagrijnig. Een tijdje geleden hadden we nieuwe soorten ijs gekregen om te testen en ik besluit om een bak te pakken en richting mijn bijna-jarige vriendinnetje te gaan. Als ‘wraak’ (zij weet natuurlijk van niks) moet zij mee testen, heel vervelend! We drinken een wijntje en daarna plof ik in bed.

Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Dinsdag
Dinsdag is eigenlijk ongeveer dezelfde dag als maandag, alleen dan zonder spandoek en frustratie. Want ondertussen heb ik geregeld dat ik ergens een spandoek kan laten drukken, die kan ik ophalen na het werk en daarna gaan we koken, eten, douchen met de meisjes en hoppakee naar bed. ‘s Avonds duik ik achter mijn Macbook om te bloggen.

Woensdag
Woensdagavond is vaak een beetje chaotisch als het om ons spitsuur gaat. Ik ben dan later thuis van mijn werk en noem het allemaal maar op. Deze dag is het extra chaotisch, want ik ben niet alleen later thuis van mijn werk. Ik moet ook om 18.30 uur alweer weg, want ik heb samen met mijn moeder en zusje een gezellige avond bij de Ladies Night van de film Doris bij Kinepolis.Ik ben echt gek op Nederlandse films, maar als Tjitske Reidinga er in speelt helemaal! De film Doris is een erg leuke film, het gaat -uiteraard- over Doris. Een vrouw van 45 jaar met twee kinderen die net gescheiden is en geen baan heeft. Terwijl iedereen om haar heen spannende levens leidt met goede carrières en liefdeslevens, beseft ze zich dat er van haar dromen niks terecht zijn gekomen. Ik heb bij deze film enorm gelachen en het einde was vooral erg leuk. Aanrader!

Donderdag
Yes, een vrije dag met de meisjes! Nadat we in de vakantie zo’n 1,5 week samen zijn geweest, vind ik het altijd lastig om veel weg te zijn van de kindjes. Juist dan mis ik ze veel meer, dus ik ben blij dat we een dagje samen hebben. We besluiten dan ook om niet zo veel te doen, we lopen even naar de supermarkt, spelen de hele dag met elkaar en ‘s middags gaan we even naar mijn jarige vriendinnetje. We ontvangen twee pakketjes met hele leuke kleding voor Fenne en Saar en tussendoor zet ik nog even de laatste puntjes op de i bij mijn vlog over Plopsaland en dan knal ik ‘m online. Ik vind het nog altijd eng en spannend om een vlog online te zetten, maar eigenlijk vind ik het wel heel leuk om te doen!  ‘s Avonds ben ik moe en op en doe ik eigenlijk niet meer zo veel.

Lees ook: Speeltip – Plopsaland De Panne in België (+ VLOG!)

Hof van Espelo - Maudgeniet.nl

Vrijdag
Deze week moet ik de vrijdagochtend nog even een paar uurtjes werken en dan heb ik weekend. De ochtend vliegt voorbij en rond 12.30 uur ben ik weer thuis. Ik loop even snel met de hond, pak alle spullen die ik nodig heb, zoek Fenne en Saar bij elkaar en pleur ze dan in de auto. Vanmiddag heb ik namelijk een hele leuke afspraak met Stephanie van Wolferien, we gaan naar het speelbos bij Hof van Espelo en we willen een paar foto’s maken van Fenne en Midas. Het wordt een hele gezellige middag en als we thuiskomen zijn de meisjes mooeee! Jasper komt ook thuis, ik rij nog even naar de bloemist voor een paar herfstbloemen en haal dan wat eten. ‘s Avonds bekijk ik de foto’s, schrijf er nog even een artikel over en dan ga ik veel later naar bed dan ik eigenlijk gepland had.

Zaterdag
De nacht was vreselijk! Saar heeft besloten om haar slaapritme om te gooien en daar hebben we niet alleen overdag last van, maar ook ‘s nachts. Vanaf 02.45 uur is ze hartstikke wakker en klaar voor de dag, maar ik niet! Om 05.30 uur lig ik pas weer in bed en een uur later komt Fenne al bij ons op de kamer. Goedemorgen allemaal! De rest van de dag doen we lekker rustig aan; we gaan boodschappen doen met z’n viertjes (woow!), we spelen wat en we gaan ‘s middags even koffie drinken bij mijn zusje. Alsof er storm in de lucht hangt, zijn de meisjes niet heel gezellig (verre van dat!), dus ik ben blij dat ze na het eten vrijwel meteen naar bed gaan. ‘s Avonds heb ik de verjaardag van mijn 25 jarige vriendinnetje en rond 23.30 uur ben ik helemaal bekaf en gesloopt. Tijd om naar huis te gaan, morgen weer een dag!

Zondag
Zondag staat voor chill-dag en zeker na de afgelopen nachten. Tot 17.00 uur ben ik vrijwel niet buiten geweest en zeker niet de deur uit geweest. Ik typte een paar blogs, speelde samen met de meisjes, maakte deeg voor speculaasjes en hang een beetje op de bank. Ondertussen zingen en springen we op liedjes van Kinderen voor Kinderen en K3 en om 17.00 uur besluit Jasper dat we een pannenkoek gaan eten bij De Stroper. Als we thuis komen, maak ik eindelijk mijn speculaasjes, typ dit weekoverzicht en dan is het tijd om naar bed te gaan!

Op naar een nieuwe week!
Een nieuwe week met een extra dagje vrij, weer leuke en gezellige plannen en hopelijk ook iets meer rust!

 

2 Comments
  • Gerdi - Blond&Bruin

    Wat een fijne week en wat een mooie foto’s in het bos! Hopelijk slaapt jullie kleine meisje snel ‘s nachts ook weer lekker…

  • Marcella Molenaar

    Wat een mooie herfstfoto’s van jullie kindjes! Zag ze ook al op Instagram: prachtig stel!

Leave a Reply