Genieten

Weekoverzicht: vriendinnetjes, naar het bos en een feestje!

  • By
  • 14 oktober 2018
  • Sticky
Kabouterpad op de Sallandse Heuvelrug / Maudgeniet.nl

Afgelopen week was een gezellige week! Ik sprak af met vriendinnetjes, ging weer eens naar het bos en had een feestje. Maar ik voelde me ook een dagje niet zo lekker en was behoorlijk moe.

Maandag
Op maandag is mijn werkdag en werk ik tot 14.30 uur. ‘s Middags zouden we een fotoshoot hebben, maar die ging helaas niet door. Het goede nieuws is dat we die aankomende week wél hebben! Die middag doen we niet zo veel spannends, we spelen lekker thuis en de dag is eigenlijk zo weer voorbij. Jasper gaat ‘s avonds klussen in onze bijkeuken, wat een behoorlijk project is. Ondertussen is bijna alles geïsoleerd en zijn er gipswanden geplaatst. Gaan we deze wanden stucen of behangen met bijvoorbeeld gaaf fotobehang? We zijn er nog niet uit!

Dinsdag
Dinsdag is ook een werkdag. Op dit moment zijn we op mijn werk met leuke ideeën bezig en daardoor vliegen de dagen voorbij. Fijn! Na het werk flansen we snel het avondeten in elkaar (stamppot andijvie, jammie!) en daarna gaan de kindjes naar bed. Om 19.00 uur heb ik weer een afspraak bij Praktijk Natuurlijk Inzicht; samen met haar ga ik op zoek naar mijn energielekken en -bronnen. En als we die weten, kunnen we kijken hoe we daar mee om gaan. Waarom? Om te voorkomen dat het soms allemaal een beetje te veel wordt en dat ik alle ballen hoog kan houden.

Woensdag
Op deze dag voel ik me totaal niet lekker en moet ik me helaas ziek melden op het werk. De hele dag is er niemand in huis en lig ik vooral veel op de bank. Aan het einde van de dag voel ik me weer stukken beter gelukkig! Jasper klust ‘s avonds weer in de bijkeuken en ik kruip dan toch maar weer even achter mijn laptop.

Pepernoten Hema - Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Donderdag
Raar maar waar: ik ben weer helemaal opgeknapt. Zo fijn! ‘s Morgens haal ik mijn vriendinnetje op, komt mijn vader bij ons koffie drinken en maken we er verder een gezellige dag van. Ik maak een heerlijke stoofpot, we testen pepernoten, ik bak alvast Sinterklaas-koekjes en ‘s middags heb ik nog een afspraak voor mijn blog. Daarna komt mijn moeder bij ons eten en ‘s avonds kijken Jasper en ik samen een film op Netflix.

Vrijdag
Nog een ochtendje werken en dan heb ik weekend! ‘s Middags heb ik van alles op de planning, maar uiteindelijk blijven we lekker thuis. Fenne en Saar slapen om de beurt en zo heb ik een beetje qualitytime met ze. Daarna wordt het tijd om alles klaar te zetten, want ‘s avonds heb ik een etentje met mijn vriendinnetjes en hun aanhang. Binnenkort lees je daar alles over, want het is uiteindelijk een hele gezellige avond!

Zaterdag
Jooeeee, weeeekend! En het is nog eens een hele warme dag ook! ‘s Morgens doe ik boodschappen en dan begint de stress een beetje toe te slaan. Om 10.30 uur heb ik afgesproken met een vriendinnetje van het kinderdagverblijf van Fenne. Samen met haar en haar moeder gaan we de kabouterroute wandelen in Nijverdal, en dat is me toch een potje leuk! Daarna door naar huis, klaar maken, wachten op de oppas en door naar Ootmarsum voor een gezellige personeelsfeestje van mijn werk.

Kabouterbos Nijverdal - Weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Zondag
Zondagochtend zitten we om 08.00 uur al aan de keukentafel te kleien, feest! Jasper gaat met de meisjes naar de kinderboerderij, ik ruim thuis een beetje op en ga uitgebreid douchen en daarna gaan we koffie drinken bij mijn moeder. Niet veel later plof ik achter de laptop en ‘s middags wandelen we lekker door het bos.

No Comments
Leave a Reply