Genieten

Weekoverzicht: heel veel afspraken en meters maken!

  • By
  • 11 februari 2019
  • Sticky
weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Ondanks dat ik iedere keer op zoek ben naar een beetje balans, gaat het soms toch een beetje mis. Niet dat er dan erge dingen gebeuren, maar wel dat ik te veel dingen plan en vervolgens weer chronisch moe lijk te zijn. Afgelopen week was een week waar ik veel te veel plande en dit weer wilde compenseren in het weekend.

Maandag
Mijn werkweek is weer begonnen en vandaag werk ik van 08.00 tot 12.30 uur. Ik ga dus iets eerder naar huis dan op andere maandagen, want ‘s middags heb ik een afspraak voor ons -tot nu toe- geheime project, haha. ‘s Middags speel ik met de kindjes, wandelen we een stukje en beginnen we vervolgens aan ons avond spitsuur. Koken, afruimen, stukje wandelen, kindjes onder de douche, fruit, boekje, naar bed, sportkleding aan en dan een uurtje sporten. Na het sporten ga ik nog een extra groot rondje wandelen, want deze week doe ik mee met een challenge vanuit Fitbit. Met vijf meiden van Instagram zitten we in een groepje en doen we een wedstrijdje wie de meeste stappen zet van maandag tot en met vrijdag.

Dinsdag
Het is een mega drukke dag op mijn werk en om 16.30 uur ga ik met barstende koppijn naar huis. Als de kindjes ‘s avonds in bed liggen, doe ik mijn hardloopkleren aan en besluit ik om naar een vriendinnetje te lopen. We hebben afgesproken en het is te verleidelijk om met de auto te gaan, maar ik zie dat ik nog heel wat meters moet maken en met die hoofdpijn is het wel fijn om even buiten te zijn.

Woensdag
Wakker worden met hoofdpijn. Grrrr. De rest van de dag lijkt het nauwelijks te veranderen en ik ben blij dat ik om 17.30 uur weekend heb; even rust en niks doen. Als ik thuis kom liggen er maar liefst drie pakketjes op mij te wachten, altijd leuk om nieuwe dingen te bestellen of te krijgen. ‘s Avonds ploffen Jasper en ik op de bank met een toffe serie op Netflix en vervolgens loop ik weer een extra groot rondje. Whoop! Meters maken!

weekoverzicht / Maudgeniet.nl

Donderdag
Meisjesdag! Op de dagen dat ik vrij ben en Jasper moet werken, hebben we thuis meisjesdag. We gaan wandelen, want mama moet meters maken en de pop van Fenne heeft een nieuwe jas gekregen. Prima excuus om deze uit te testen, we lopen naar het bos en spelen daar verstoppertje. Daarna gaan we knutselen en komt mijn zusje bij ons, want ik heb ‘s middags een leuke afspraak voor mijn blog. Als ik thuis kom flans ik het eten in elkaar, begint ons avondspitsuur en als de kindjes in bed liggen rij ik door naar Enschede om bij te kletsen met een vriendinnetje.

Vrijdag
Weer een meisjesdag! Alleen is dit een hele hangerige meisjesdag en een stuk minder gezellig dan gisteren. Fenne hangt veel en de meisjes gaan op tijd naar bed. Ik poets het huis, werk de was weg, schrijf een blog en doe dan ook stiekem een middagdutje. Als Fenne wakker wordt heeft ze hoge koorts en niet veel later begint ze met spugen. Madame is ziek.. Ze gaat op tijd naar bed en ik laat Jasper en Saar achter, want ik ga gezellig eten met een vriendinnetje.

Zaterdag
Doodmoe word ik wakker en dat terwijl ik goed en (voor mijn doen) lang geslapen heb. Maar dit laat alleen maar zien dat de rest van de week misschien iets te druk is geweest. Fenne is nog steeds ziek, dus ik doe boodschappen met Saar. Als de meisjes in bed liggen, ga ik voor het eerst in maanden de ramen doen en schrijf ik een paar blogs. Jasper en Saar zijn ‘s middags op pad en Fenne en ik hangen de hele middag op de bank.

Cupcakes Mermaid / Maudgeniet.nl

Zondag
Fenne is gelukkig weer beter en de dag begint (voor mij) veel te vroeg en behoorlijk hectisch. Om 06.00 uur zit ik al beneden met Saar te spelen met de Duplo, goedemorgen! We bakken cakejes, knutselen en gaan ‘s middags naar het tuincentrum.

Aankomende week weer even wat meer rust
Aankomende week heb ik een stuk minder afspraken op de planning staan en heb ik zelfs een extra dagje vrij om naar de sauna te gaan. Ook gaan de kindjes aankomende weekeen nachtje logeren, zodat ik ontzettend kan uitslapen! Maar.. Ook deze week heb ik weer en Fitbit Challenge, dus kom maar op met die stappen!

No Comments
Leave a Reply