Genieten

Weekoverzicht: drie dagen werken en drie dagen Duitsland!

 • By
 • 6 augustus 2018
 • Sticky
Waterfietsen in Nordhorn / Maudgeniet.nl

Afgelopen week begon als een rustige week met drie werkdagen en eindigde met drie drukke dagen. Een heerlijke week om op terug te kijken dus!

Maandag t/m woensdag
Maandag tot en met woensdag waren mijn werkdagen. Deze dagen zijn eigenlijk nooit zo ‘spannend’ om te vermelden in mijn weekoverzicht, tenzij er iets gebeurt. Haha! Ik ga meestal rond 08.00/08.30 uur naar mijn werk en ben dan vervolgens rond 16.30/17.00 uur vrij. Dan haal ik de kindjes op van het kinderdagverblijf en dan begint ons spitsuur ongeveer tot 19.30/20.00 uur.

Lees ook: Zo ziet ons spitsuur er ‘s avonds uit..

Dinsdagavond ging ik nog even met Fenne naar mijn ouders en woensdagavond fietsten we met z’n viertjes naar vrienden van ons om hun nieuwe huis te bekijken. Kortom: die dagen waren niet zo spannend!

Kindervoorstelling Stadstheater de Bond - Oldenzaal / Maudgeniet.nl

Ik schreef nog wel een leuk artikel over kindervoorstellingen in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Het artikel kun je hier lezen!

Donderdag
Donderdag was een leuke dag! Jasper heeft 2,5 week vakantie (OMG!) en ik was donderdag ook vrij.. We besloten om (voor de verandering!) een dagje weg te gaan en we gingen weer de grens over. Dit keer geen dierentuin, zwembad of speeltuin.. Maar we gingen ons een dagje vermaken in Nordhorn. We liepen door het centrum en doken daar een paar winkels in, we aten een ijsje en speelden in het Stadtpark. We sloten de dag af met waterfietsen op de Vechtesee en natuurlijk lekker eten bij Pier 99. Uiteraard heb ik ook een artikel geschreven over deze leuke dag!

Waterfietsen in Nordhorn / Maudgeniet.nl

Lees ook: Over de grens – winkelen, spelen in het Stadtpark en waterfietsen in Nordhorn

Vrijdag en zaterdag
Vrijdagochtend moest ik eerst met Fenne naar het consultatiebureau. Ze moest allerlei testjes doen en is keurig door de test gekomen, hihi. Wel kregen we nog de boodschap mee dat we moeten ‘oppassen’ dat ze zich niet gaat vervelen. Niet alleen nu, maar ook als ze straks naar school gaat. Ik ben heel benieuwd hoe dat vervolgd wordt!

Op vrijdag en zaterdag was ik ook in Duitsland te vinden. Samen met mijn moeder ging ik een weekendje naar Münster. Dit is toch echt wel een perfecte stad voor een stedentrip. Niet te ver weg, lekker compact en toch heel veel leuks om te zien en te doen. Eerder was ik hier al eens tijdens de kerstmarkten en dan is Münster heel leuk, maar in de zomer ziet de stad er heel anders uit en is de stad ook ontzettend leuk! Binnenkort ga ik er natuurlijk alles over vertellen. Zaterdagavond hadden we buiten de televisie neergezet en keken we El Casa de Papel op Netflix.

Weekendje Münster / Maudgeniet.nl

Zondag
Weekoverzicht / Maudgeniet.nlZondag was lekker een chilldag! Ik bewerkte een aantal foto’s, schreef een paar blogs en Jasper maakte onder andere de auto schoon. In Münster had ik flink geshopt voor Fenne en Saar (totaal niet nodig, maar goed!) en thuis dook ik ook meteen in de kast. Ik vind het altijd zo leuk om de nieuwe items te combineren met items die Fenne en Saar al in de kast hebben hangen. En dit setje is natuurlijk wel heel erg leuk!

Leuke contacten gesproken
Afgelopen week heb ik via social media ook leuke contacten gesproken. Na de vakanties heb ik een aantal gesprekken over eventuele samenwerkingen en daar kijk ik nu al naar uit. Ik ben heel benieuwd wat er allemaal nog gaat gebeuren de komende periode. Ik heb zo veel plannen en ideeën!

 

Hoe zag jouw week er uit?

 

3 Comments
 • Nicole Orriëns

  Door de hitte voer ik niet zoveel uit moet ik bekennen. Mijn dagen bestaan uit bloggen en lezen.

  • Maud

   Oh, wat een heerlijke dagen heb je dan! De hele dag bloggen en lezen; ik wou dat ik dat kon. Hihi.

 • Marcella

  Ook ik was in Münster in de kerstperiode, hoog tijd om er eens naar terug te gaan! Ik vond het toen echt een toffe stad!

Leave a Reply