Genieten

Geniet momentje: Verse bloemen in huis met Weekly Flower!

  • By
  • 6 februari 2020
  • Sticky
Weekly Flower - Maudgeniet.nl

Ik ben echt dól op verse bloemen! Voor mijn gevoel kan een bos bloemen het hele interieur al opfleuren; zeker in de winterperiode. Ik kreeg de afgelopen weken een prachtig veldboeket van Weekly Flower en vertel je er alles over. Een heel fijn en kwalitatief goed bloemen abonnement; zeker iets waar ik blij mee ben.

Verse bloemen in huis – extra fijn in de winter!

Verse bloemen in huis; je kunt mij er ontzettend blij mee maken, zeker in deze periode van het jaar. In december versieren we met z’n allen het huis en maken alle lampjes dat zo gezellig. Maar wanneer we in januari alles weer opruimen, voelt ons huis zo leeg en kaal! Daarnaast werken de grauwe en donkere dagen ook niet per se positief op mijn humeur, een prachtig boeket doet dan wonderen! In de winter zitten we zo’n beetje continu binnen, dan is het wel zo leuk om tegen een paar mooie bloemen aan te kijken! En jup, daar heb ik zo mijn voorkeuren in… 😉

Begrijp me niet verkeerd, een klassiek bos bloemen vind ik mooi. Maar met een veldboeket maak je mij pas écht blij. De verschillende kleuren, soorten en hoogtes; vaak allemaal afgestemd op het seizoen.. Ik word er helemaal blij van! (Ook een simpele bos tulpen vind ik helemaal geweldig trouwens. Hollandser dan dat wordt het voorlopig niet bij ons in huis..)

Weekly Flower - Maudgeniet.nl

Liever zelf iets moois maken? Deze DIY voor een bloemstuk met eucalyptus is zo leuk!

Een bloemenabonnement via Weekly Flower!

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Celesta van Weekly Flower met de vraag of ik wilde samenwerken. Juist de laatste maanden probeer ik van de mooie kleine dingen te genieten en een bos bloemen past daar perfect bij. D afgelopen weken ontving ik verschillende veldboeketten via Weekly Flower en het fleurde ons hele interieur op.

Weekly Flower is opgericht door Celesta, een enthousiaste dame die al omringd was met bloemen toen ze nog in de luiers zat. Bij Weekly Flower biedt ze twee soorten boeketten aan: een veldboeket of een klassiek boeket. Je kunt kiezen om deze wekelijks, twee wekelijks, maandelijks of per kwartaal te ontvangen. Wij kregen de boeketten om de twee weken -per pakketpost- en dit was perfect: want de bloemen blijven echt ruim 1,5 week ontzettend goed en mooi!

Nog maar een paar weekjes gaan wij verhuizen, grote kans dat ik dan een bloemenabonnement neem bij Weekly Flower. Dit was voor ons een hele leuke manier om kennis te maken met dit bloemen abonnement en ik ben er helemaal tevreden over. Het was elke keer zo’n leuke verrassing!

Heb jij wel eens nagedacht over een bloemenabonnement? 

No Comments
Leave a Reply