Genietmomentje: verse bloemen in huis!

Eerder vertelde ik al dat ik niet zo goed ben met planten.. Ik kan cactussen nog dood laten gaan (geen grapje) en #Projecttuin konden we ook echt niet meer uitstellen, wat een enorme bende was dat! Maar ondanks mijn niet-zo-groene-vingers kan ik echt heel erg genieten van verse en kleurrijke bloemen in huis!

Bloomon

Met mijn verjaardag kreeg ik hele mooie en bijzondere bloemen van mijn moeder, ik was er zo blij mee! En eerder volgde ik een bloemen workshop, waar ik nog best veel leerde ook! Het is alweer bijna twee weken geleden dat er weer een vriendelijke meneer voor de deur stond met een prachtige bos bloemen. Ik was als een kind zo blij! Hihi.

bloomon workshop

Lees ook:Bloomon workshop in Enschede!

Verse bloemen in huis
Ook al is het nu prachtig weer om buiten te zitten, toch vind ik het altijd erg fijn om binnen (ook) mooie bloemen te hebben. Het liefst allemaal verschillende soorten en kleuren door elkaar! Op mijn laatste werkdag werden mijn bestelde bloemen bezorgd, want mijn zwangerschapsverlof moest natuurlijk gevierd worden. Dit keer kreeg ik er ook een boekje bij met allemaal leuke tips.

Ik had tijdens de workshop natuurlijk al geleerd hoe ik de bloemen zo mooi mogelijk in de vaas krijg, maar dit wordt in het boekje nog eens herhaald. Maar er staan ook vele andere tips in én leuke quotes over bloemen, erg leuk!

Bloomon

Praktische informatie
Ik koop regelmatig even een bosje bloemen bij de supermarkt, maar ik bestel ze ook wel eens bij Bloomon. Bij Bloomon kies je zelf jouw gewenste formaat, bepaal je zelf hoe vaak je bloemen wilt ontvangen (eenmalig, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks) en vervolgens worden de bloemen bij jou aan de deur bezorgd. Ideaal!

Extra leuk: als je via deze link bestelt, ontvang je een gratis vaas en ik gratis bloemen! Een dikke win-win-situatie als je het mij vraagt! 😉

 

Meer lezen:

 

Sharing is caring!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *