Genieten

Unboxing: Goodiebox, the Reflection Box

  • By
  • 4 januari 2019
  • Sticky
Goodiebox / Maudgeniet.nl

Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee is ook een heel klein beetje een nieuwe Maud geboren. Niet echt natuurlijk, maar stiekem toch wel een heel klein beetje. Voor het eerst dit jaar heb ik goede voornemens en de laatste weken doe ik een stuk rustiger aan dan dat ik ooit heb gedaan. Maar bij mijn goede voornemens, hoort ook een beetje ‘ijdeler zijn’. Er zou dus geen beter moment zijn om een Goodiebox te ontvangen dan dit moment! Ik testte uitgebreid de Goodiebox the Reflection Box

IJdeler zijn..

Ik ben totaal niet ijdel van mezelf. Ik ga maar zo’n drie keer per jaar naar de kapper, vergeet regelmatig make-up op te doen (of kom niet verder dan een laagje mascara) en loop liever in een dikke sweater dan in nette jurkjes. Nope, wat dat betreft ben ik niet zo’n meisje meisje. En toch wil ik dat wel zijn, wil ik daar wel graag meer moeite voor doen.. Want als ik eenmaal m’n best heb gedaan met leuke kleren en make-up, vind ik dat uiteindelijk toch wel erg leuk! Net voor de jaarwisseling kreeg ik de Goodiebox the Reflection Box opgestuurd.. Een perfecte timing voor ‘New Year, New Me’!

Unboxing: Goodiebox the Reflection Box

Ik vond het ontzettend leuk om de Goodiebox te ontvangen. Aangezien ik geen idee had wat er in zou zitten, voelde het een beetje alsof ik een cadeautje openmaakte. Deze editie van Goodiebox the Reflection Box staat in het teken van ‘niet meer op de automatische piloot leven’ en bevat shinen. Nou, kom maar op dan!

Pro Concealer Palette – Bellapierre Cosmetics (Winkelwaarde: € 28,-)
Als allereerst valt mij het zwarte doosje van Bellapierre Cosmetics op. Dit is een concealer palette met drie verschillende kleuren. Eerlijk is eerlijk: ik moest stiekem mijn zusje even appen om te vragen welke kleur concealer ik voor ‘welk probleem’ moet gebruiken. Nu ik op de hoogte ben, denk ik dat ik ook echt wat aan deze concealer pallete heb. Ik heb regelmatig rode vlekken op mijn wangen en kin en daar kan ik bijvoorbeeld de groene goed voor gebruiken!

Paillettes Eye Pencil – Lord and Berry (Winkelwaarde: € 16,-)
Heel af en toe heb ik een gekke bui en gebruik ik een oogpotlood, meestal voor een dun lijntje aan de bovenkant van mijn ooglid. Ik heb zelfs diverse kleuren en dit oogpotlood is fijn! Het is een zacht potlood, waardoor ik er verschillende kanten mee op kan. Door verschillende laagjes aan te brengen, is het een perfecte basis voor feestelijke smokey eyes en met een laagje is het heel subtiel voor de door de weekse dag. Er zitten zelfs nog glitters bij in, extra feestelijk!

Goodiebox / Maudgeniet.nl

Ritual of Ayurveda Dry Body Oil – Rituals (Winkelwaarde: € 19,50 voor 100 ml)
Ik ben gek op het merk Rituals en heb er ook best wel veel producten van in onze badkamer staan. maar de Body olie kende ik nog niet en door deze Goodiebox kan ik er op een leuke manier kennis mee maken. Deze body olie voedt en verzacht de huid en ruikt heerlijk. Extra fijn dat de olie snel intrekt en dat mijn huid niet zo plakkerig aanvoelt na het aanbrengen.

Effect powder – Gosh (Winkelwaarde: € 10,-)
Wederom een product die ik niet veel gebruik, maar wel erg blij van wordt. Ik dacht eerst dat het een soort finishing touch was voor over je foundation (ik kom even niet meer op de benaming, haha!). Maar toen ik de bijgeleverde folder bekeek, zag ik dat het een oogschaduw is en dat is fijn. Zeker in combinatie met het oogpotlood vind ik deze erg leuk.

Vitamin C Repair Serum – Balance Me (Winkelwaarde: € 36,- voor 30 ml)
Iedere dag gebruik ik een heerlijke dagcreme en ik heb zelfs een serum in de kast staan, maar eigenlijk gebruik ik die niet zo veel. De serum die ik al heb vind ik namelijk niet zo lekker ruiken. De serum uit de Goodiebox daarentegen wel, die ruikt heerlijk fris naar citrusvruchten en ik denk dat ik vooral ‘s morgens extra goed kan wakker worden. Het is een intens voedende serum en ik ben benieuwd hoe mijn (relatief gevoelige) huid hier op gaat reageren!

Conclusie Goodiebox the Reflection Box

Ik vond het dus erg leuk om de Goodiebox the Reflection Box te unboxen en het zijn eigenlijk allemaal producten waar ik ook echt wat mee kan. Het oogpotlood, de oogschaduw en het concealer palet zal ik niet dagelijks gebruiken, maar zeker voor feestjes zijn ze erg leuk! De serum en de body olie ga ik sowieso elke dag gebruiken. En misschien zelfs het oogpotlood wel. 😉

De Goodiebox is maandelijks te koop voor € 19,95, inclusief verzendkosten. Iedere maand varieert de inhoud en je kunt het iedere maand stop zetten. Ook erg leuk als cadeautip!

Goodiebox / Maudgeniet.nl

Ik kreeg de Goodiebox opgestuurd voor een review. Je leest hier alleen mijn eigen persoonlijke mening en ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. Meer informatie over samenwerkingen kun je teruglezen in mijn disclaimer.

No Comments
Leave a Reply