Genieten

Twinning: de armbanden van KAYA sieraden

  • By
  • 14 juni 2018
  • Sticky
Twinning Kaya Sieraden / Maudgeniet.nl

Bij ons in huis vinden we het helemaal leuk om te twinnen. Zo hebben Fenne en ik wel eens dezelfde kleren aan, maar ook Fenne en Saar. Vooral als zusjes vind ik het ontzettend schattig om te zien.. Maar als ik ga twinnen met Fenne, vindt Fenne dat vooral heel leuk. “Woooow, ik heb dezelfde als mama!”

Wij twinnen dus vooral met kleding, maar sinds kort ook met een armband. Een tijdje geleden kwam ik in contact met Tanja van KAYA Sieraden. Voor Fenne’s verjaardag mochten we bij haar een armband-set uitzoeken. Zelf draag ik veel te weinig sieraden.. Ik vind sieraden pas echt mooi als er een emotionele gedachte achter ligt en die sieraden heb ik gewoonweg niet. Of tenminste, die hád ik niet. 😉

Twinning armbanden
Voor Fenne’s verjaardag mochten we dus een leuke set uitzoeken. Ik vond het enorm moeilijk om de perfecte armband te zoeken. Omdat ik dus niet zo’n ‘sieraden-mens’ ben, maar ook omdat ik een armband wilde die écht mooi was en écht bij mij past. Uiteindelijk heb ik een keuze kunnen maken en kregen we dus twee prachtige bedelarmbanden: een voor mij en een voor Fenne. De armbanden zijn allebei zilver en hebben een hartje als bedel er aan.. In mijn armbanden staan de namen Fenne en Saar in het hartje in het hartje aan de armband van Fenne staat alleen haar eigen naam. Naast het bedeltje hangt nog een klein pareltje.

Fenne is zó blij!
Twinning Kaya Sieraden / Maudgeniet.nlOp het moment dat de postbode onze armbanden kwam brengen, was Fenne al een beetje hyper voor haar verjaardag. Ik liet haar zien wat we hadden gekregen en dat maakte haar alleen maar nog meer hyper! In eerste instantie noemde ze het een horloge (hollosje!).. Haha, zó schattig! Maar toen ze zag dat ik dezelfde had, vond ze het nog leuker.. “Ik heb dezellufde hollosje als mama!!’ Ondertussen begrijpt ze gelukkig dat het een armbandje is.. 😉

Ik moet eerlijk toegeven dat Fenne haar armband nog niet elke dag om heeft. Zij is het, net als ik, niet gewend om sieraden te dragen. Maar ze vraagt wel steeds om haar armbandje. “Mama, mag ik dezellufde als jou om?” En na een paar uur zegt ze vervolgens dat het armbandje even af moet, ‘want ze moet even heel hard spelen’. Haha! Ik vind het in ieder geval super leuk dat ze er steeds vaker om vraagt en dat ze dan vol bewondering kijkt naar al dat moois om haar pols. En ik doe dat lekker de hele dag, want ik kan en wil de armband nu echt niet meer af doen. Wat ben ik er blij mee! Nu moeten we nog op zoek naar een zomerse twinning-outfit, deze armbandjes maken het dan voor 100% af.

 

Wij kregen deze armbanden van KAYA Sieraden, maar je leest hier -zoals altijd- alleen mijn eigen mening. Ik ben ontzettend blij met deze armbanden. Dankjewel Tanja!

 

 

No Comments
Leave a Reply