Genieten

4 tips om de slaapkamer makkelijk en snel nog gezelliger te maken (+ kortingscode!)

  • By
  • 22 juli 2020
  • Sticky

Het is alweer een tijdje geleden dat we zijn verhuisd en ondertussen ben ik nog steeds bezig om alles beetje bij beetje gezelliger te maken. Voor mijn gevoel is de woonkamer nog steeds niet helemaal af, maar bijvoorbeeld de slaapkamers worden steeds gezelliger. We besloten om niet alles in één keer te doen, maar om eerst een tijdje hier te wonen en vervolgens te kijken wat ik we nog graag wilden. Ondertussen wordt ons huis steeds meer een thuis en komt alles langzaam op z’n plekje terecht. Ik deel tips om de slaapkamers makkelijk en snel nóg gezelliger te maken.

Tip 1: Hang mooie posters op

Heb je ergens nog een kaal plekje aan de muur die je graag wilt ophangen? Denk dan eens aan posters. Ik ben er echt dol op! Inmiddels hebben onze slaapkamers allemaal een aantal posters hangen, verschillend per thema en kamer. Alle posters hangen bij ons in mooie fotolijsten, sommige in groepjes als een echte posterwand en andere posters hangen er apart. Het leuke hiervan is dat je ze steeds weer kunt vervangen, zodat er ook nog een beetje afwisseling mogelijk is. Op onze slaapkamer hangen drie posters in zwart/wit van verschillende bloemen en planten, Fenne heeft een hele grote poster (uiteraard in een gouden lijst!) van een giraffe met een kauwgum-bel en Saar heeft twee vrolijke posters met dieren en veel kleurtjes. Alle posters passen dan ook precies bij de thema’s van de kamers en vooral de posters van de meisjes passen heel goed bij hen. Zo ontzettend leuk!

Wij hebben de posters besteld via Poster Store. De keuze is enorm en het werd redelijk snel geleverd; binnen een week hadden we alles in huis. Met de code maud30 krijg jij maar liefst 30% korting bij Poster Store. De kortingscode is geldig t/m 22 augustus 2020.

Tip 2: Planten

Ik ben dol op planten, wat mij betreft zijn er nooit genoeg planten in huis. Onze plantencollectie probeer ik steeds een beetje uit te breiden (zodat Jasper er niet te veel van vindt, hahaha!) en inmiddels staan er ook een paar planten in onze slaapkamer. Hier valt wat mij betreft nog wat winst te behalen, maar zoals ik al zei: ik doe het in kleine stapjes. Planten op de slaapkamers staan niet alleen gezellig, het is ook goed voor jouw gezondheid. Ze zuiveren de lucht en ze kunnen je zelfs ondersteunen bij het snurken. Win-winsituatie dus!

Tip 3: Accessoires

Maak de slaapkamer helemaal af met leuke en gezellige accessoires. Welke dat moeten zijn hangt natuurlijk helemaal af van wie de slaapkamer is (volwassene of kind), maar ook wat je zelf mooi vindt. Fenne heeft bijvoorbeeld een aantal accessoires op de kamer die gerelateerd zijn aan regenbogen en Saar heeft verschillende dieren op haar slaapkamer. Wij hebben het daarentegen weer een stuk rustiger en hebben voor redelijke basic accessoires gekozen.

Tip 4: Geur in de slaapkamer

Inmiddels weten we allemaal dat ik dol ben op etherische oliën, in mijn beleving kan geur zo ontzettend veel doen. Niet alleen in de woonkamer, keuken of op je werk, maar dus ook in de slaapkamer. Bij ons in huis hebben alle slaapkamers een diffuser en verschillende roomsprays. De geuren die wij gebruiken zijn vrijwel allemaal ontspannend en ondersteunen je bij het slapen. Maar daarnaast ruikt het ook heerlijk en dat zorgt wat mij betreft weer voor veel meer gezelligheid.

Slaap lekker!

No Comments
Leave a Reply