Genieten

Waar gebruik ik mijn telefoon allemaal voor? | Een kijkje achter de schermen bij een blogger

  • By
  • 20 september 2019
  • Sticky
Achter de schermen bij een blogger - Maudgeniet.nl

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een kijkje achter de schermen bij een blogger liet zien. Op Maudgeniet.nl komen zo veel verschillende onderwerpen en artikelen online, daardoor is geen dag hetzelfde. Waar ik eerder nog minimaal 7 artikelen per week schreef, is dat de laatste maanden wel weer minder geworden (mede door mijn Burn Out). Toch vind ik bloggen veel te leuk om het helemaal los te laten, dus heb ik besloten om gewoon te bloggen wanneer ik dat leuk vind en over de onderwerpen die ik leuk vind. De onderwerpen zijn behoorlijk uiteenlopend, maar past wel voor 100% bij mij. Deze keer geef ik weer eens een kijkje achter de schermen bij een blogger. Waarvoor gebruik ik mijn telefoon allemaal voor Maudgeniet.nl? En wordt het misschien tijd voor een nieuwe iPhone?

Lees ook: Foto’s veilig en snel opslaan | Een kijkje achter de schermen bij een blogger

Haat-liefdeverhouding met mijn telefoon

Jup, ik heb echt een haat-liefdeverhouding met mijn telefoon. Ik gebruik ‘m dagelijks behoorlijk veel, regelmatig kom ik er -aan het einde van de dag- achter dat ik er veel langer op heb gezeten dan ik eigenlijk wil. Maar ik gebruik mijn telefoon natuurlijk niet alleen maar voor privé-doeleinden, maar zeer zeker ook voor Maudgeniet.nl. Door deze haat-liefdeverhouding hou ik af en toe een kleine Social Media Detox, om even helemaal af te kicken en ‘in het nu’ te leven. Zonder afleidingen van social media en met 200% aandacht voor de kindjes, soms vind ik dat echt hartstikke fijn! Maar helemaal zonder mijn telefoon kan ik natuurlijk niet, want voor mijn blog gebruik ik mijn iPhone ook regelmatig.. Daarnaast ben ik ook gek op toffe gadgets, dus het nieuws over de iPhone 11 maakt mij donders nieuwsgierig!

Waar gebruik ik mijn telefoon voor? - Maudgeniet.nl

Waarvoor gebruik ik mijn telefoon allemaal voor Maudgeniet.nl?

Mijn leventje als blogger is ontzettend divers. Niet alleen door de verschillende onderwerpen op mijn blog, maar ook door de verschillende werkzaamheden. Van leuke uitstapjes en producten reviewen tot foto’s maken en bewerken tot artikelen schrijven. Daarbij komt natuurlijk social media nog, contact houden met opdrachtgevers en volgers en zo bekijk ik regelmatig de statistieken van mijn blogs. Ik gebruik mijn telefoon onder andere voor:

  • Foto’s maken (als de camera niet binnen handbereik is)
  • Foto’s bewerken
  • Mails checken en beantwoorden
  • Social Media: Instagram, Facebook en Pinterest
  • Google Analytics –> Om de statistieken van de site te bekijken
  • Bankrekening checken –> Om te checken of facturen betaald zijn
  • Artikelen snel bewerken (als ik bijvoorbeeld een spelfout zie en geen laptop in de buurt heb)

Wat het bloggen betreft kan ik écht niet zonder mijn telefoon.. Tijdens mijn Social Media Detox zie ik vaak ook een kleine dip qua bezoekersaantallen; er komen toch iedere dag behoorlijk veel lezers binnen via Social Media. Daarnaast gebruik ik mijn telefoon natuurlijk ook om contact te houden (met name via Instagram) met volgers. Dat vind ik echt een van de leukste dingen aan het bloggen!

Tijd voor een nieuwe iPhone?

Ik heb al jaren een iPhone en heb op dit moment een tweejarig abonnement met mijn huidige iPhone, dus ik moet helaas nog even wachten. Zonde! Want ik ben behoorlijk onhandig met mijn telefoon en er zit een behoorlijke barst in het scherm en zelfs de achterkant is helemaal kapot. Lang leve het telefoonhoesje dan maar, haha! 😉 Daarnaast ben ik ook heel nieuwsgierig naar de iPhone 11..

Waar gebruik ik mijn telefoon voor? - Maudgeniet.nl

No Comments
Leave a Reply