Genieten

Sneakers: de perfecte schoenen tijdens jouw weekendje weg, dagje uit of citytrip

 • By
 • 19 april 2018
 • Sticky
Footway sneakers / Maudgeniet.nl

Ik vind het heerlijk om regelmatig op pad te gaan, ik kan wel zeggen dat dat een van mijn favoriete hobby’s is! Dat is ondertussen geen geheim meer. 😉 Ook de komende tijd heb ik meerdere dingen op de planning, waaronder diverse dagjes weg in onze eigen regio (net over de grens). Maar ik heb op korte termijn ook nog twee weekendjes weg op de planning staan, genieten!

Veel sjouwen en slenteren
De ervaring heeft mij wel geleerd dat je tijdens een dagje uit of weekendje weg veel meer loopt dan je van te voren verwacht. Vooral tijdens citytrips probeer ik zo min mogelijk het openbaar vervoer te nemen en juist zoveel mogelijk te lopen, want dan kom je uiteindelijk op de mooiste plekjes. Maar het is dan wel belangrijk dat je comfortabele kleding aan hebt. Een hele dag slenteren door Parijs op hoge hakken en in een heel net jurkje is bijna niet te doen.. 😉

Footway sneakers / Maudgeniet.nl

Nu zie je mij sowieso niet snel op hoge hakken lopen. Als ik hakken aan heb, lijk ik wel een pasgeboren lammetje wat voor het eerst probeert te lopen! Zo ontzettend gênant. Ik heb vrijwel altijd makkelijke en comfortabele kleding aan tijdens een citytrip. Je ziet mij dan vooral lopen met een spijkerbroek en sneakers of andere makkelijke (platte) schoenen.

Sneakers zijn wat mij betreft echt een uitvinding tijdens een weekendje weg. Ze passen vrijwel overal bij: bij een spijkerbroek, een rokje of een jurkje. Ze maken een schattig jurkje wat stoerder en de outfit met een spijkerbroek wordt door sneakers juist helemaal afgemaakt. Je kunt ze dragen in de winter, maar ook zeker in de zomer. Daarnaast zijn sneakers vaak stevige schoenen met een goed voetbed, ideaal voor als je kilometers moet sjouwen dus!

Footway sneakers / Maudgeniet.nl

Nieuwe sneakers
Van Footway mocht ik nieuwe sneakers uitzoeken en met al onze vooruitzichten kwam dat natuurlijk goed uit. Ik ben fan van sneakers van All Stars, Nike en Adidas en besloot uiteindelijk om te kiezen voor Adidas schoenen. Eindelijk heb ik ook Stan Smith’s, met een hele toffe rood/oranje stukje op de achterkant! Ik ben er ontzettend blij mee en kan de komende periode heel veel uitstapjes maken! 😉

 

 

2 Comments
 • Marcella

  Onwijs leuke schoenen heb je gekozen! Ik heb Stan Smiths met groen achterop en een zigzagje aan de zijkant. Absoluut mijn lievelingsschoenen!

  • Maud

   Thanks! Oh, met goren is ook altijd leuk. Ben benieuwd!

Leave a Reply