Genieten Kleding

Shoplog: zomerkleding shoppen bij Zeeman!

  • By
  • 30 april 2019
  • Sticky
zeeman shoplog - Maudgeniet.nl

Met twee kleine kindjes in huis lijkt het wel alsof ik wekelijks nieuwe kleding koop. Twee keer knipperen met mijn ogen en ze hebben alweer wat nieuws nodig. Want het is OF alweer te klein OF er zit alweer een gat in OF er zit weer eens een of andere vlek in (spaghetti, gras, you name it).

Met het mooie weer wat we al gehad hebben én de vakantie die in aantocht is (yaayyy!) nam ik eens een kijkje in de kledingkast van de meisjes. Oh jeee, kleren die zomerproof zijn hadden ze niet meer. Fenne is vrijwel overal uitgegroeid, maar Saar had nog een paar leftovers van Fenne. Het werd dus tijd om even snel een paar shirtje te scoren voor beide dames.

Bij Zeeman kan ik vrijwel altijd goed slagen voor Fenne en Saar. De kleding is vaak hartstikke leuk en daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk voor de portemonnee. Win-win situatie! Extra pluspunt nog: de collectie in de winkels veranderen regelmatig, waardoor we er vrijwel altijd wel iets leuks vinden.

T-shirts en een jumpsuit

Aangezien Fenne sinds kort nogal een mening heeft over wat ze wel en niet mooi vindt, ging ik samen met haar de stad in. Fenne mocht zelf iets uitzoeken (binnen mijn grenzen!) en samen zochten we heel wat leuks uit! We scoorden drie leuke t-shirts (maat 98/104) bij de Zeeman, deze kosten allemaal € 3,99 per stuk. Zie de foto hierboven!

zeeman shoplog - Maudgeniet.nl

Er zijn nu heel veel toffe prints te vinden bij Zeeman, onder andere met fruit. Hoewel Fenne gek is op watermeloen en ze heel lang moest twijfelen, koos ze uiteindelijk toch voor deze leuke jumpsuit met banaantjes er op. De jumpsuit kost € 5,99.

En natuurlijk een nieuw badpak!

Toen we langs de zwemkleding kwamen, besefte ik me opeens dat haar badpakje de laatste keer ook best wel een beetje strak zat. Oeps! Vooruit, nu ze toch mee is, mag ze ook een nieuw badpak uitzoeken. Ze wilde een variant van Frozen, maar daar kwam mijn grens tevoorschijn.. 😉 Dus uiteindelijk werd het een hele leuke met allemaal kleine aardbeitjes er op: ik blij, Fenne blij! Vorig jaar had Fenne ook een badpak van Zeeman en die is een hele lange tijd meegegaan, hopelijk gaat deze ook zo lang mee. Het badpak kost € 4,99.

zeeman shoplog - Maudgeniet.nl

Zo veel leuks!

We kwamen uiteraard nog veel meer leuks tegen, niet alleen qua kleding. Ook heel veel leuke accessoires voor een picknick, buitenspeelgoed, leuke dingetjes voor in de tuin en ook zomerkleding voor mama’s! Om ons ‘uitje’ naar de Zeeman helemaal af te maken, zocht Fenne twee waterpistooltjes uit (de meest simpele variant) en die kosten € 1,99 per stuk. Ongetwijfeld mijn best bestede euro’s, want de meisjes hebben er al ontzettend veel mee gespeeld!

1 Comment
  • Angelique

    Ze hebben inderdaad erg leuke kleding bij de zeeman! Verschilt soms wel per filiaal helaas. Ik heb laatst voor mijn zoontje ook goedkoop shirts ingeslagen

Leave a Reply