Genieten

Shoplog: zomerkleding shoppen bij Bristol!

  • By
  • 3 juni 2019
  • Sticky
Bristol Ronde Prijzen - Maudgeniet.nl

Voor de kindjes probeer ik altijd leuke outfits te scoren, zonder dat ze me iedere keer weer een rib uit m’n lijf kosten. Waarom!? Mijn kinderen (en ongetwijfeld heel veel andere kinderen!) zijn niet zo zuinig op hun kleding, wat ook hartstikke logisch is. Want welk kindje van (bijna) 2 jaar of 4 jaar denkt er aan dat het moeilijk is om vlekken zoals aardbei, spaghetti of gras uit kleding te krijgen? Het zou (voor mij) geen goed teken zijn als ze zich daar druk om maken. Daarnaast passen de kleding vaak maar één seizoen en dan zijn ze er al weer uitgegroeid. Zonde om dan honderden euro’s aan kleding uit te geven, toch? Gelukkig zijn er veel leuke winkels en webshops waar ik voor een klein budget toffe outfits kan scoren, zoals bijvoorbeeld bij Bristol!

Lees ook: Zomerkleding shoppen bij Zeeman!

Outfit voor mama!

Eigenlijk was het de bedoeling dat ik kleding zou shoppen voor de meisjes -en dan met name Fenne. Maar toen ik rondkeek op de webshop van Bristol kon ik het niet laten om voor mezelf ook een jurk te bestellen. Toen ik zwanger was van Saar had ik regelmatig lange jurken aan, ik vond dat zo leuk staan met die dikke buik. Maar ook onder die dikke buik staat het leuk en is het lekker luchtig tijdens warme dagen. Dus bestelde ik voor mezelf een lange zwarte jurk voor maar € 13,99! Om de outfit af te maken bestelde ik er voor slechts € 10,00 ook leuke schoenen bij!

Leuke shirtjes voor Fenne!

De meisjeskleding gaat bij Bristol vanaf maat 92, dus qua kleding had Fenne meer geluk dan Saar. Nog eventjes wachten en dan kan ik hier ook leuke kleding scoren voor Saar. T-shirts met korte mouwen heeft ze genoeg voor aankomende zomer, maar voor het hele warme weer van afgelopen dagen heeft ze nog niet zoveel. Dus kocht ik voor Fenne een 2-pack hemdjes, ideaal voor de warme zomerdagen met een stoer spijkerbroekje! Vooral het hemdje met de schelpjes er op vindt Fenne helemaal het einde! De twee hemdjes kosten samen € 6,50.

Fenne draagt heeel graag rokjes en jurkjes, ze vindt dat broeken voor jongens zijn, haha. Dus uiteraard moest er ook een nieuw zomerjurkje bij komen. Ik kocht een heel leuk grijs jurkje met een soort franjes er aan voor maar € 6,00! Het blauw-wit gestreepte hemdje kocht ik geloof ik voor € 2,50.

Bristol Ronde Prijzen - Maudgeniet.nl

Bristol Ronde Prijzen - Maudgeniet.nl

En toch nog iets voor Saar..

Hoewel de kleding bij Bristol nog niet in Saar’s maat is, vond ik in de webshop nog wel een paar schattige en handige sandaaltjes voor haar. De sandalen kosten € 10,00 en een extra paar schoenen (of sandalen in dit geval) is voor kleine kindjes nooit een slecht idee.

Leuke acties bij Bristol!

Op dit moment loopt er een leuke actie bij Bristol, een actie met allemaal ‘Ronde prijzen’ en heel veel toffe kortingen! Zo kun jij dus ook voor een klein budget heel veel leuke kleding shoppen voor deze zomer. Ik was in totaal voor al deze kleding en de schoenen € 50,- kwijt!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bristol.

1 Comment
  • Bertine

    wat een leuke hemdjes! en die zwarte jurk voor jou is ook mooi! koopje!

Leave a Reply