Genieten

Het perfecte Valentijnscadeau

 • By
 • 17 januari 2018
 • Sticky
Valentijnscadeau - Maudgeniet.nl

Over een paar dagen zijn Jasper en ik alweer 10 jaar samen! Al tien jaar lang roepen wij tegen elkaar dat we niks doen voor Valentijn, omdat we het soms een beetje ‘onzin’ vinden. En toch kunnen we het meestal niet laten om stiekem wel een cadeautje te kopen voor de ander. Ook dit jaar heb ik weer een Valentijnscadeau voor Jasper.

Een gepersonaliseerde poster met data
In de tien jaar dat we verkering hebben, hebben we natuurlijk heel veel mooie dagen en momenten gehad. Maar een paar van deze data springen er toch echt wel uit. Hoe leuk is het dan om een toffe poster in huis te hebben met daarop de mooiste data?

Valentijnscadeau - Maudgeniet.nl

Wat betekenen deze data dan?

 • 25.01.08: Toen kregen wij na zo’n drie maanden scharrelen eindelijk verkering!
 • 27.05.15: Fenne werd geboren!
 • 21.06.16: Ik kreeg een nieuwe achternaam!
 • 11.07.17: Saar werd geboren!

Allemaal data die ontzettend speciaal zijn voor ons, met name de geboorte van Fenne en Saar natuurlijk! Nog een paar dagen en dan hebben we dus alweer 10 jaar verkering. Tien jaar! Om dat te vieren gaan we binnenkort lekker een weekendje weg met z’n viertjes, zo veel zin in!

Ik bestelde deze poster als Valentijnscadeau voor Jasper en natuurlijk een klein beetje voor mezelf. Want deze poster herinnert me niet alleen aan hele mooie momenten, maar staat ook nog eens heel tof in onze woonkamer! De poster is te bestellen voor € 24,95 bij Radbag.nl.

Valentijnscadeau Radbag - Maudgeniet.nlNog meer inspiratie voor een origineel Valentijnscadeau
Maar behalve deze poster kun je hier ook nog heel veel andere leuke cadeaus bestellen. Zo bestelde ik ook een klein Valentijnscadeau voor mezelf, hihi. Namelijk een gepersonaliseerd notitieboek met ‘Maudgeniet.nl’ er op, speciaal voor al mijn bloginspiratie! Benieuwd naar de andere valentijnscadeaus van Radbag? Neem dan eens een kijkje op hun website!

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Radbag. Je leest hier overigens alleen mijn eigen mening. Meer informatie hierover kun je vinden in mijn disclaimer.

 

4 Comments
 • Annemieke

  Wat een orgineel cadeau. Ontzettend tof!

  Gefeliciteerd met jullie 10 jarige samenzijn.
  Veel geluk samen

  Groetjes Annemieke

  • Maud

   Dankjewel Annemieke!

 • Marcella

  Die poster is leuk! Wij hebben in onze hal een departure bord hangen met een aantal van onze verre reizen er op. Helaas is hij niet meer actueel (t/m 2015), dus ik moet er eigenlijk een nieuwe bij bestellen 🙂

  • Maud

   Dankje; ik kan me nog herinneren dat jij dat toffe departure bord van Airpart had gewonnen.. 😉 Ik vind deze poster ook heel erg leuk en lekker persoonlijk!

Leave a Reply