Genieten

Weekoverzicht: Buddy’s operatie en een weekendje Friesland

  • By
  • 2 juli 2018
  • Sticky
Watersportcamping Heeg / Maudgeniet.nl

Afgelopen week was een spannende week! Buddy werd geopereerd en dat vond ik nogal spannend.. Maar de spannende week sloten we af met een heerlijk weekendje Friesland!

Maandag
De dag van Buddy’s operatie! Ik moest werken tot 14.30 uur en op het moment dat ik naar huis wilde gaan belde Jasper mij op. De operatie van Buddy was geslaagd en hij lag nu in z’n hokje om bij te komen.. ‘s Middags speelde ik met Fenne en Saar en na het eten belde ik toch nog even de dierenarts. Buddy was nog steeds niet wakker geworden na zijn narcose, maar daar hoefde ik me geen zorgen om te maken. ‘s Avonds ging ik sporten en de avond vloog voorbij.

Buddy / Maudgeniet.nl

Dinsdag
Ik had speciaal een dagje vrij genomen voor Buddy, want vandaag zou hij naar huis mogen! Om 08.30 uur belde ik weer met de dierenarts en hij vertelde dat Buddy naar huis mocht, zodra hij zelf kon plassen. Ondertussen poetste ik het huis, at ik een broodje van de Broodbode met mijn vader en probeerde ik een paar foto’s te maken. Om 14.30 uur belde ik wederom de dierenarts: Buddy had nog niet zelf geplast.. Of ik even langs kon komen om hem uit te laten, misschien dat het dan wel lukte. Geen probleem! En Buddy had geplast! ‘s Avonds om 18.45 uur was hij dan eindelijk thuis! Een vrije dag voor ‘niks’, maar ik heb me prima vermaakt!

Weekoverzicht - Bergstein / Maudgeniet.nl

Woensdag en donderdag
Woensdag en donderdag waren niet zo spannend. Woensdag werkte ik en deed ‘s avonds eigenlijk niks. Donderdag had ik een vrije dag met de meisjes. Ik had allerlei plannen. Maar doordat ze overdag niet meer in hetzelfde slaapritme zitten, kon ik eigenlijk geen kant op. Geen probleem, we hebben ons prima vermaakt! Via de post ontving ik nieuwe laarsjes voor Fenne, ik vind ze zó ontzettend leuk! ‘s Avonds ging ik sporten en zo haalde ik ook deze week mijn doel om 2x per week te sporten! Ook kreeg ik berichtjes van verschillende mensen die de uitnodiging voor Saar’s eerste (!) verjaardag hadden ontvangen, altijd leuk!

Op donderdag kwam ook mijn eerste vlog online. Ik vond het zó spannend, maar kreeg heel veel leuke reacties. Heb jij ‘m al gezien? → Vlog: Sporten op vakantie

Weekoverzicht - Friesland / Maudgeniet.nl

Weekend!
Dit weekend gingen we naar Friesland. Hoewel Buddy nog een beetje suf is van de narcose, gaat alles hartstikke goed met hem. We kunnen hem dus met een gerust hart achterlaten bij mijn ouders. Zelf hadden we geen beter weekend kunnen uitzoeken om naar Friesland te gaan; wat hebben we ontzettend veel geluk gehad met het weer! We verbleven voor het eerst op een camping. Ondanks dat we in een chalet zaten, had ik toch echt een camping-gevoel. Dit was even wennen, maar de knop was snel om en we hebben het geweldig gehad! We deden leuke dingen en vermaakten ons prima op het strandje of veldje bij de camping. Absoluut genieten! Binnenkort lees je er alles over op mijn blog.

 

Hoe zag jouw week er uit?

 

No Comments
Leave a Reply