Genieten

Dit keek ik onlangs op Netflix..

 • By
 • 29 september 2017
 • Sticky
Shutterstock - Netflix

Ik moet toegeven dat ik weinig tv kijk. Op Masterchef Australië na zijn er vrijwel geen programma’s die ik kijk, laat staan dat ik ze wekelijks volg. Maar ik ben wél een enorme fan van Netflix. Ik vind het heerlijk om avonden achter elkaar helemaal weg te zakken in een goede serie. En de afgelopen weken hebben we weer veel gezien!

Shutterstock - Netflix
ArthurStock / Shutterstock.com

The Fall – seizoen 3
Eerder schreef ik al in een artikel dat ik The Fall een enorm goede serie vond. Eindelijk was seizoen 3 ook te zien op Netflix en in twee avonden hebben we deze helemaal uitgekeken.

Detective Stella is naar Belfast gestuurd om diverse moorden op te lossen. Het leuke aan deze serie is dat je in de eerdere seizoenen als kijker al kon zien wie de moordenaar is en hoe hij zijn leventje leeft. Hij lijkt in het dagelijks leven een gewone man; hij is therapeut, man van Sally-Ann en vader van twee kinderen. Seizoen drie draait helemaal om zijn vervolging en loopt heel spannend af. Ik vond het extra leuk om de verschillende plekken in Belfast terug te zien. Wat is dat toch een prachtige stad!

Narcos – seizoen 3
Hoewel deze serie mij niet zo trekt als andere series, keek ik de eerste twee seizoenen van Narcos toch behoorlijk snel af. En nu seizoen 3 op Netflix staat, kon ik het toch niet laten om ook dit seizoen te kijken. Eerlijk toegegeven; de eerste vier afleveringen vond ik best wel pittig en daar moest ik echt even doorheen. Maar daarna werd het weer erg spannend!

Pablo Escobar speelt in seizoen 3 geen enkele rol meer. Het hele seizoen gaat nu over het Cali-kartel, de politieke corruptie in Colombia en hoe daar een einde aan gemaakt wordt.

Netflix
Afbeelding komt van Shutterstock.

The Cliff – seizoen 1 & 2
Ook deze serie vond ik in het begin een beetje vaag. Vooral seizoen 1 begon een beetje raar, waardoor ik al snel het gevoel had dat het een science fiction serie was. Later bleek de serie ontzettend spannend!

The Cliff speelt zich af in IJsland. In het eerste seizoen gebeurt er een mysterieus ongeluk die plaatsvindt op een bouwplaats. Inspecteur Helgi (die ook nog eens leuk is om naar te kijken) moet het raadsel van dit ongeluk oplossen. Ook in seizoen 2 komt Helgi naar voren, alleen dan moet hij een verdachte zelfmoord onderzoeken.

Shooter – seizoen 1 & 2
Mijn absolute favoriet van de laatste weken! Alleen al om de hoofdpersonage Bob Lee Swagger. Wat een heerlijke man om naar te kijken, hihi.

Bob Lee Swagger is een van de beste scherpschutters ter wereld en al heel vroeg met pensioen gegaan. Hij wordt gevraagd om tijdelijk terug te komen om een moordaanslag op de president te voorkomen. Echter wordt hij in de val gelokt en niet veel later beschuldigd van deze moord. Zó spannend!

Films
Normaal gesproken kijk ik vrijwel alleen maar series op Netflix. Maar de afgelopen maanden heb ik ook nog twee films gekeken. The Call: Dit gaat over een telefoniste bij 911 die een telefoontje krijgt van een ontvoerd meisje. De telefoniste, Jordan, probeert het meisje te helpen met ontsnappen. Niet veel later komt Jordan erachter dat de ontvoerder een seriemoordenaar is.. Finding Dory: Hihi, hier heb ik helemaal niks aan toe te voegen. Die moest ik gewoon zien!

 

Heb jij nog goede Netflix-aanraders voor mij?

 

Meer aanraders op Netflix:

 

5 Comments
 • Karin

  Jaaaa Finding Dory!

 • Kreanimo

  Ik ben Lucifer aan het kijken…

  De duivel beslist om maar niet meer in de hel te blijven en een politieagent te gaan helpen… Het heeft iets!
  En de kinderen hebben Finding Dory ook gevonden op Netflix!

  • Maud

   Ik ben benieuwd naar Lucifer. Een aanrader dus!? 🙂

 • Marcella

  Wij kijken sinds kort Designated Survivor op Netflix. Erg leuke serie!

Leave a Reply