Genieten

Jasper heeft een nieuwe telefoon en ik ben dus vreselijk jaloers..

  • By
  • 30 december 2019
  • Sticky
Waar gebruik ik mijn telefoon voor? - Maudgeniet.nl

Er was ooit een moment dat Jasper en ik tegelijk een nieuw telefoonabonnement afsloten. Ideaal, want zo konden we allebei op exact hetzelfde moment een nieuwe telefoon uitzoeken. Vooral een nieuwe telefoon uitzoeken is voor mij écht een feestje, ik vind dat zó leuk! Op de een of andere manier is dat een hele tijd terug al anders gegaan; en nu loopt het niet meer zo synchroon. Het komt er dus op neer dat Jasper nu een nieuwe telefoon heeft en ik nog niet. Nog lang niet, ik moet nog een half jaar wachten!

Lees ook: Waar gebruik ik mijn telefoon allemaal voor? | Een kijkje achter de schermen bij een blogger

Dol op een nieuwe telefoon!

Eerder had ik altijd een Samsung telefoon, maar de laatste 5 a 6 (?) jaar heb ik dus een een iPhone en eigenlijk wil ik nooit meer anders. Ik vind het ideaal dat ik de iPhone makkelijk kan koppelen aan de iPad of mijn MacBook en ook het besturingssysteem van Apple vind ik heel fijn in gebruik.

Ik ben dus echt dol op een nieuwe telefoon uitzoeken, ook al is het vrijwel altijd een nieuwe iPhone. Ik vind het zo leuk om al die nieuwe snufjes te ontdekken, uit te zoeken hoe een nieuwe telefoon werkt en nog veel meer. Ik kan me daar echt uren mee vermaken. Als ik dan toch bezig ben met het uitzoeken van de nieuwe telefoon, check ik altijd meteen even welke apps op dat moment echt een must zijn; zo ontdek ik op die manier ook vaak heel veel nieuwe apps waar ik veel plezier uit haal. Hartstikke leuk!

En nu ben ik dus vreselijk jaloers!

Jasper heeft dat allemaal niet zo: die zoekt een nieuwe telefoon uit als het ‘nodig’ is en legt ‘m vervolgens aan de kant. Juist daarom ben ik nu zo vreselijk jaloers; hij heeft een nieuwe iPhone Xr en doet er vrijwel niks nieuws mee. Kun je het je voorstellen? #inshock Hij doet vrijwel niks geen ‘gekke dingen’ met zijn nieuwe telefoon. En dat terwijl die iPhone zich nu ontgrendelt met gezichtsherkenning (zo tof!) en er ongetwijfeld nog meer leuke nieuwe snufjes zijn. Wat hij dan wel doet met zijn telefoon? Hij zit wel eens op Facebook, hij leest de krant (meerdere keren per dag) en er staan een aantal apps voor kinderen op; ideaal in geval van nood. Je weet maar nooit.. 😉

Wordt vervolgd..

Het leuke hieraan is natuurlijk wel dat ik over een half jaar een nieuwe telefoon mag uitzoeken. Dan is Jaspers telefoon allang niet meer nieuw en heb ik misschien wel weer een veel nieuwere telefoon. Een telefoon waar ik wél alle nieuwe snufjes ga ontdekken, alles ga uitpluizen en er een stuk meer mee doe. 😉 Kortom.. Wordt vervolgd! (Tot die tijd blijf ik nog even vreselijk jaloers)

 

1 Comment
  • Tineke

    Haha heerlijk! Ik heb onlangs ook een nieuwe telefoon GEKOCHT, Ik had ook een Iphone en was er redelijk tevreden mee. Maar vond een abonnement verlengen veel te duur. Ik heb een XIOMI toestel gekocht en een Sim only abonnement afgesloten. Dit scheelt 400 euro in totaal. Kunnen wij gewoon twee keer een weekendje van weg. Terwijl XIOMi ook hartstikke goede toestellen heeft.

Leave a Reply