Genieten

Een newbornshoot, maar dan anders!

  • By
  • 8 oktober 2017
  • Sticky
Newbornshoot - Maudgeniet.nl

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een nieuwe achternaam kreeg! Dit hebben we niet groots gevierd, maar we kregen toen wel veel leuke cadeautjes op ons feestje. Een van die cadeaus was een fotoshoot; een ontzettend leuk en lief cadeau van mijn ouders. Deze shoot wilde ik toen meteen inplannen, maar slechts een paar dagen later kreeg ik een gebroken voet.. En toen het gips er eindelijk af mocht, was ik een paar weken later al zwanger.

Lees ook: Ik heb een nieuwe achternaam!

Toen ik we erachter kwamen dat ik zwanger was, hebben we besloten om te wachten met de fotoshoot. Ik vond het namelijk niet leuk om overal foto’s van ons als ‘gezin van drie’ in huis te hebben hangen, terwijl Baby Nummer 2 er aan zat te komen. Saar hoort er natuurlijk ook bij en een fotoshoot van ons als ‘gezin van vier’ vond ik dan veel leuker. En dus hadden we onlangs, net voor onze vakantie naar Kos, de hele ochtend een fotograaf in huis.

Newbornshoot - Maudgeniet.nl

Christie Agema Fotografie

Wij kozen voor een fotoshoot via Christie Agema Fotografie. Zij doet niet de ‘standaard’ geposeerde fotoshoots, maar fotografeert echt de situatie als deze is. Dit wordt ook wel Day in the Life Photography genoemd. Wij moesten net doen alsof ze er niet was en deden gewoon de dingen die we normaal ook doen. Of nou ja, gewoon.. In het begin was het heel even onwennig, maar daarna had ik bijna niet door dat Christie er was. En zo kwamen de leukste foto’s naar voren.

Newbornshoot - Maudgeniet.nl

Newbornshoot - Maudgeniet.nl

De allermooiste momenten..

Uiteraard kwamen er prachtige foto’s uit van onze mooiste dagelijkse momenten. Even een boekje lezen (en multitasken met borstvoeding, hihi), voetballen met papa en Madame #1 spelend op de glijbaan. Ik vind de foto’s echt geweldig! Ze laten precies zien hoe ons leventje er op dit moment uit ziet.

Newbornshoot - Maudgeniet.nl

Newbornshoot - Maudgeniet.nl

Newbornshoot - Maudgeniet.nl

Maar niet alleen maar de mooie momenten..

Maar tijdens Day in the Life Photography komen niet alleen maar de mooie gelukkige momenten naar voren. En juist dat maakt de shoot ontzettend leuk. Onze peuter mocht niet in de schuur en deed dat toch.. En dat werd een enorme huilbui, hihi. Niet veel later deed ze wéér iets wat niet mag (joh!) en dat eindigde met ‘even nadenken op de trap’.

Newbornshoot - Maudgeniet.nl

Newbornshoot - Maudgeniet.nl

Zoveel keuze!

Christie maakte tijdens deze ochtend ontzettend veel foto’s. We mochten 30 foto’s uitkiezen die we digitaal aangeleverd kregen en we mochten daarnaast ook nog eens 20 foto’s uitkiezen die in een minialbum geplaatst worden. Wij moeten nog even afwachten tot we dit minialbum ontvangen. Ik vond het zó moeilijk om de juiste foto’s uit te zoeken, want ik vond ze allemaal ontzettend leuk! Gelukkig konden we er ook nog een paar extra bij kopen, wel zo fijn. Hihi.

Newbornshoot - Maudgeniet.nl

Newbornshoot - Maudgeniet.nl

Meer dan een newbornshoot!

Uiteindelijk is het veel meer geworden dan een newbornshoot, maar wat ben ik er ontzettend blij mee! De foto’s die ik hier deel zijn maar een paar van de verzameling die we ondertussen hebben ontvangen. Hier heb ik met name de foto’s gedeeld waar de meisjes niet heel herkenbaar in beeld zijn. Uiteraard hebben we nog veel meer mooie foto’s gekregen waar de meisjes een stuk duidelijker op te zien zijn.

Daarnaast kregen we ook nog een filmpje van Christie waar de diverse foto’s in verwerkt zijn. Echt prachtig! <3

 

Wat vind jij van zo’n Day in the Life shoot?

Ik ben heel benieuwd wat jij van deze photoshoot vindt! Ik vind het in ieder geval een keer wat anders dan de geposeerde shoots en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!

Meer weten? Check de website van Christie!

 

Dit is geen gesponsord artikel, maar een prachtig cadeau van mijn ouders!

 

1 Comment
Leave a Reply