Genieten

Meisjesmama’s dragen rokjes!

  • By
  • 16 april 2019
  • Sticky
Rokjes - Maudgeniet.nl

Ik ben nooit een echt meisje-meisje geweest.. Als kind speelde ik altijd buiten: het liefst klom ik in bomen, bouwde ik hutten of speelde ik met auto’s en skelters. Ik had geen mooie lange haren, speelde vrijwel nooit met poppen en als sport deed ik uiteraard voetbal. Jurkjes en rokjes waren toen ook niet echt aan mij besteed, mij maak(te) je veel blijer met een spijkerbroek.

Meisjesmama!

Juist omdat ik zelf totaal geen meisje-meisje ben, heb ik altijd gedacht dat ik een jongensmama zou worden. En toen werd ik voor het eerst mama. Niet zomaar een mama, maar een meisjesmama – wat een verrassing was dat! En ook toen Saar werd geboren, was het wederom een verrassing. HUH? Nog een meisje? Ik wist zó zeker dat Saar een jongen zou zijn!

Vooral Fenne is een typisch meisje-meisje. Een meisje die graag knutselt, de hele dag zingt en danst (het liefste op K3), bezig is met roze en prinsessen, geen broeken aan wilt en het liefst elke dag een mooie vlecht in heeft. Fenne heeft dus het liefste een jurkje of een rokje aan en vindt het ontzettend leuk als mama dat ook aan heeft!

Maargoed.. Dan gaan we dus een beetje terug naar af, want mama draagt over het algemeen altijd een spijkerbroek. Af en toe doe ik eens gek en heb ik een jurkje aan, maar daar blijft het vaak dan ook wel bij.

Wordt het dan tijd voor (meer) jurkjes en rokjes?

De lente en de zomer staan voor de deur, hoe fijn is dat! Misschien is dit het perfecte moment voor mij om toch ook eens wat vaker jurkjes en rokjes te dragen. Ik ben er van overtuigd dat ik daarmee enorm veel punten ga scoren bij Fenne. Ze vindt het zo leuk als we (bijna) hetzelfde aan hebben, zelfs als mijn rokje totaal anders is dan die van haar.. We hebben dan allebei een rokje aan.

Van My Jewellery mocht ik een aantal rokjes uitzoeken, leuk! Ik koos voor een geel rokje (zo leuk met bruine benen!) en een zwart leatherlook rokje. Beide rokjes kan ik met ontzettend veel kledingstukken combineren. Extra vrouwelijk en netjes met een mooie blouse en hakken of juist lekker stoer met een shirt (van Levi’s bijvoorbeeld) en sneakers. Om het extra meisje-meisje te maken zocht ik er ook nog een ketting en een armband bij uit.

Winkelen in Rheine / Maudgeniet.nl

Ik ben dus niet zo modebewust..

Eerlijk is eerlijk: ik ben totaal niet modebewust. Als ik ga winkelen kies ik altijd voor ‘veilige’ kleuren die ik met vrijwel alles kan combineren, zkeer met een spijkerbroek. Daarnaast koop ik ook vaak ‘setjes’, precies zoals de paspop in de winkel het aan heeft. Shame on me! Ik denk zo vaak dat ik mijn outfits allemaal veel leuker en ‘minder veilig’ moet doen, maar ik heb daar dus gewoon niet zo veel verstand van. Of geen lef voor, hoe je het noemen wilt.. Tips om mijn rokjes te combineren zijn dus welkom! 😉

 

No Comments
Leave a Reply